пятница, 20 июня 2014 г.

Opečni zid

Zasnova je določeno v določenem vrstnem redu, opeke in zaprti z malto, ki se imenuje zidane. Je zidane apna in keramične opeke. Silikatna opeka ima visoko absorpcijo in toplotno prevodnost. Je razdeljen na več vrst: trdna in votlo. Druga vrsta opeke je zaprta ali pri prehodu skozi votline. To zmanjšuje toplotno prevodnost in masa modela. Opeko, ki se razlikuje v velikosti. Najpogostejša vrsta opeke - samski (standard) - 250 na na in zgosti (modularno) - 250 120 88.

Ko opečnih zidov, sten je narejen s strani strokovnjakov, ki so obvezni'bodite prepričani, da naredite vse, da v skladu z nekaterimi pravili, s katerimi dosegamo idealne končni rezultat.

Rešitev za opeko polaganje naravnega kamna.

Če kot rezultat, zidanje sten je ravna z drugimi materiali, ali prekriti z barvo, nato pa vse težave stojalo', povezane s šivi niso očitna. Vendar so pomembne za stene, da so narejeni iz naravnega kamna, kot izvirno gradivo ostane vedno v očeh. Skrbna izbira uporabljenih rešitev, debelina njegove uvedbe, med opeko vrstic šiv debeline, zahteve na gradbiščih eksperimentalni zidane. V takih zidane, zdi se zavezujejo tako razmerja kot debelo opeko zidane in debelina šiv. To je zelo težko izbiro, ker to zahteva strokovno zidarje in arhitekti, ki opravljajo različne vrste opečnih zidov. Zelo pogosto podobne izbira, ki je prepustiti naključju, je rezultat izkušenih in usposobljenih Mason. Poučevanje opeko, fasada je sestavljena iz plasti raztopine in vrsto opeke. Zato je treba pri uporabi istega materiala, vendar z različnih skladb, rešitev je mogoče doseči na različne variante polaganja. Vrste opečnih zidov, ki so razdeljene v posamezne vrstice verige sistem peresa'ASCI opeke, multi-vrstico in tremi vrsticami.

Debelo opeko zidane bistveno vplivajo na lastnosti, kot so, nepremičnine, zvočna izolacija, nizko toplotno prevodnost in visoko konstrukcijsko trdnost.

Rešitev za zidane konstrukcije so lahko različnih tipov, ki so razvrščena kot veziva, ki so del: so dosegli od močne značilnosti.

Delež rešitve na take vrste, kot je, na limy podlagi, v obliki suhe mešanice in za izvedbo fasade delo.

Rešitve so razdeljene na več vrst, glede na mehansko stabilnost: cementni malti, mokro in mešani. Rešitve so dodane vse vrste dodatkov, vse je odvisno od namena in uporabe: moderator ali pospeševalnik nastavitev, mehčalci in dodatki proti zmrzovanju.

Opeke sod, cementa potrošnje, v kateri, za proizvodnjo vse vrste polaganja iz opeke, naj bo približno enaka. Edina stvar, ki bi se moralo spremeniti, je mark cementa, da je blagovna znamka za proizvodnjo nosilnih konstrukcij je sprejela zgoraj in spodaj, pri gradnji lastne podporne strukture. Če opečnih zidov, malta poraba, ki se uporablja za proizvodnjo domača dela, to je gnete na osnovi apna, z dodatkom cementa v razmerju 1:3 in 1:5, na podlagi spet svoje blagovne znamke.

Za pravilno ravnanje izračun opečnih zidov je treba natančno opredeli področje zidov, debelina stene. Če želite določiti velikost opeke. Z sesquialteral opeke, ki lahko znatno prihranite čas in zneska pogodbe, ampak enotnega izgleda veliko lepša. Pri uporabi dvojno opeke bodo mogli več znaten prihranek glede zidanja in malte. Približen izračun opečnih zidov se lahko izračuna neodvisno.

Šiv v zidane mora v vsakem primeru izpolniti gor otrdelost rešitev izgradnje rešitve.

Obstaja več vrst šivov:

  • Konkavno šiv. To zagotavlja iz atmosferskih pojavov najboljšo zaščito. V tem primeru se uporablja za spajanje S-oblikovan orodje.
  • Polno šiv zidane se uporablja za notranja dela, tj. notranji steni, ki je manj kot navlažite. Trowel, za polno šiv je ohranil vzporedno na sprednji strani zidu.
  • S poševno proti vrhu šiv. Ta vrsta šiv idealen za stene, ki so pogosto izpostavljeni vlagi od dežja.

V zaključku je potrebno za opravljanje končna šivov, ker če so še vedno slabo napisana, lahko tvorijo med malte in opeke razpoke.

Iz tehnologije zidanja ni zelo zapleten, ampak, da sledite nekaj nekatere tehnološke zahteve, morate samo: sklopka mora imeti peresa'ASCO, natančno vodoravno in navpično svojih vrstah, gladek obraz. Tehnologija zidanja, imate lahko več različic. Začnete lahko od vogalih sten, in od konca. Vrh zadnjo vrstico prostozidarstva po proizvodnjo vsakem nadstropju, požari nazaj z izravnavo.

Zidane stene z rokami potekala le v prisotnosti nekaterih znanje in izkušnje na tem področju. Če želite to narediti, morate vedeti določene zahteve in pravila. Poleg tega, boste potrebovali posebno orodja: trowel, plumb, stavba ravni, kirochkoy, lopato in drugi.

Zidane stene z rokami se izvaja na dva načina: opečni zid "vprisyk" in "nevihte". Prva možnost je najbolj primeren in optimalen za proizvodnjo "žlico" zidane. Ne potrebuje nobenih nepotrebnih premikov.

Morate vedeti, da je proizvodnja debelina stene iz ene opeke, prvi-fit glavi število opečnih zidov. Po 1-5 vrstah zidane, lozhkovyh več pisala', povezane kraju v bližini opečnih zidov.

Med proizvodnjo, rešitev je določena po celotni površini vrstico na zahtevane dolžine, z njeno nadaljnje usklajevanje s pomočjo trowel.

Pred neodvisna proizvodnja fasade sooča, je potrebno za dokončanje usposabljanja in uporabo limy rešitev.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика