пятница, 20 июня 2014 г.

Obarvana zidane malte

Obarvana zidane malte so inovativni razvoj, ki je v kratkem času uspelo najti široke uporabe v domačem gradnje za trg. Če želite zgraditi svojo hišo z edinstveno barvo, vaša izbira gradbenih materialov je treba na strani vrste gradbenih rešitev, ki se razlikujejo v široko paleto barv in odtenkov.

Uporaba barvne zidane malte

Danes na trgu obstajajo različne vrste gradbenih rešitev. Veliko mesto v svoj izbor začel pred kratkim zasedajo obarvana zidane malte: zagotavljajo usklajeno kombinacijo barv šivov in opeke.

Torej, obstajata dve različici uporabe takšne zidane malte. V prvem primeru barvo rešitve se uporabljajo, ko šivov, ne sme izdelati na Splošno ozadje stene: v tem primeru boste morali najti podobne barve opeke in malte. V drugem primeru je naloga gradbeniki lahko v stiski površin in tekstur iz opeke: potem je rešitev za polaganje mora biti kontrastne barve.

Obarvana zidane malte so zdaj na široko uporabljajo za polaganje notranje in zunanje strukture. Na primer, pogosto konča fasade in predelnih sten. Medtem ko te vrste malte, ki aktivno uporablja za gradnjo, popravilo in zaključna dela. Pomembno je, da obarvana zidane malte se uporabljajo za polaganje opeke in Kam'lesene stene. Uporablja se tudi o sklepih strešnik za fasado in notranjega dela.

Poleg tega obarvana zidane malte pred kratkim se uporabljajo za tlakovanje plošče in ploščice na registracijo, Kam'leseni in dimnike, kamini, in, na Splošno, za omet koli gradbenih površinah. Zaradi uporabe barvne zidarska malta, šarm ekskluzivnosti in vašega doma, bodo na voljo.

Sestava barvni zidane malte

Vse barvne zidane malte so gradnje malte. In v zameno, vse vrste gradbenih rešitev, sestavljena iz skrbno prodani, zrnati zmes anorganskih snovi, fine agregatom in majhne količine vode. Del obarvana zidane malte vključujejo cementa, apna ali cementa in apna.

To je značilno za to belega cementa, ki, odvisno od želene barve in nasičenost, v strogo delež dodane mineralna barvila, nastala na osnovi oksidov železa. Glede na Evropske standarde, vsebnost barvila v rešitve, ki naj ne presega 8%: velike količine barve zmanjšuje tehnične značilnosti sestave.

Priprava in uporaba barvne zidarska malta,

Pripravo malte tej skupini ne predstavlja nobene težave. To je mogoče storiti z uporabo mešalnik, ali z roko. Če želite to narediti v mešanici betona in pigment treba dodati vodo in prinašajo strukturo, ki je potrebna usklajenost. Kot pravilo, se pred uporabo pigment prinesla smetanoobraznogo pogoji: dobro razpršenost je pridobljen za zorenje skladišču v eni uri.

V tem zimskem rešitev obvezna'mora biti razredčimo s toplo vodo. Prav tako bodite pozorni, da običajno kuhana rešitev se lahko uporablja v samo treh urah: potem je rešitev za polaganje bodo začeli, da se strdi. Ob istem času, danes proizvajalci proizvajajo ready-mix različnih barv in odtenkov. Rešitev je pripravljena v vreče od 10, 15, 25 kg ali KLETKO 1000 kg

Na zidane barvne malte je polno šiv. Vendar, obdelava površina zvarov je spajanje orodje. Če uporabljate rešitev odtenki svetlobe, uporaba dreves'vse spajanje orodje ali orodje za spajanje, s plastično prevleko.

Pred uporabo barvne zidarska malta, pomembno je, da čisto šivov iz ujet naplavin in odstranite dal prečka. Gnetenje rešitev, skrbno sledite navodilom na embalaži. Vredno tudi pam', da ne pozabite, da odvečna voda zmanjša trajnost šiv, in spremeniti svojo barvo, da več svetlobe. Točno rešitev odhodki, neposredno povezani z debelina šiv, znesek izgube rešitev, in pri tem o uspešnosti Samana je odvisna od usklajenosti rešitev.

Prednosti obarvana zidane malte

Obarvana zidane malte so v primerjavi z običajnimi konkretne prednosti:

1) suhe, za nekaj ur;
2) na svoje, lahko izberete barvo, in nasičene raztopine;
3) na površini rešitev ne nastane "wall saltpetres";
4) dokaj nizko ceno.

Poleg tega obarvana zidane malte, imajo naslednje lastnosti:

1) po sušenju imajo posebno trajnost in varuje sluznice pred poškodbami;
2) obdeluje strokovnjaki šivov na videz zelo previdno, da se majhne napake namestitve in je na voljo površina končni videz;
3) ta sklopka je trajen, kot tudi obarvana zidane malte so visoka lepilna moč z opeko;
4) zidane malte vode-in zmrzlinsko odporna;
5), so okolju prijazna;
6) visoka odpornost na bledenje.

Torej, te lastnosti so dovoljene barvne malte rešitve trdno zasedli svoje tržne niše v gradbeništvu.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика