пятница, 20 июня 2014 г.

Udoben delovni pogoji za gradnjo v jesensko-zimskem

Izgradnja vključuje kompleksna najbolj raznolikih dejavnosti, katerega del se lahko izvede na kakovosten način in v zimskem času. Kljub temu, da bi v hladne čas v letu, ko je bilo delo učinkovito, morate ustvariti bolj ali manj udobno pogoje dela. Pravilna organizacija dela bo omogočilo ne samo za povečanje kakovosti in učinkovitosti dela sama, ampak tudi, kot kaže praksa, bo pomagalo prihraniti čas in denar na gradbišču.

Ogrevanje prostora

Kot pravilo, gradnjo hiš v zimskem času pogosto potrebuje za ogrevanje stavbe, kjer ljudje delajo, ali majhne sobe za počitek in prehrana. Če ste se odločili za gradnjo v zimskem času, je odlična rešitev, ogreti na določenem področju, bo uporaba zračnih zaves. Tak zrak toplotne zavese lahko postavljena vertikalno ali horizontalno nad vrati ali na straneh.

Visoke hitrosti pretoka zraka tvorijo nevidno pregrado med ulici in prostore, ki prinaša hladen zrak ne more prodreti zunaj, in topli zrak ne bo zapustijo sobo. Tak pristop je še posebej priročno za gradbeništvo v zimskem času, ko Okna in vrata so odprta odprtosti zaslonke. Nato soba je precej toplo, zrak je čist, in delo, ki bo šel gladko in hitreje.

Pri gradnji hiše v zimskem času lahko uporabite grelniki in drugih virov toplote, ki so primerni za uporabo v teh pogojih. Tudi, če ne obstaja možnost uporabe električne energije veliko gradbeniki v jeseni in pozimi uporabite majhno peč, ki je ni težko, mimogrede, če ne z rokami.

Vročo vodo

Pomemben dejavnik v gradbeništvu v zimskem času je dostopnost tople vode v sobi. Čeprav danes obstaja veliko načinov za ogrevanje sanitarne vode, vendar izkušnje kažejo, da najbolj pogosto uporabljajo pretok vode grelniki: v zimskem času omogočajo pridobiti kakovostne vroče vode za potrebe gospodinjstva. Mnogi sodobni modeli jamstvo uporabnikom racionalno porabo električne energije in razumno porabo vode.

Glavni element pretoka grelniki vode je PETN, da električne energije lahko hitro segreje voda, ki vstopa. Kot rezultat uporabe takega preprosta tehnika za gradnjo hiš v zimskem času, topla voda se lahko uporablja v neomejeno količino. Medtem ko so police grelniki vode so zelo majhne in se lahko namesti neposredno v mestu porabe vroče vode. Poleg tega so ti grelniki so varni za uporabo, saj ne ustvariti eksplozivne situacije in ne oddajajo ogljikov monoksid.

Umetno razsvetljavo


Kot je znano, lahka dan v zimskem času je drugačen od leta: v zimski poletni čas so običajno krajše. Zato koncept stavbe v zimskem pomeni, da gradnja mora biti organizirana umetno razsvetljavo. Služila bo kot edini vir svetlobe v temi in vam bo omogočilo, da več delajo.

Tako na take svetlobe ni vreden prihranek zaradi pomanjkanja svetlobe na gradbišču lahko privede do izvajanja dela z zakonsko zvezo, in tudi do poškodb. Poleg tega pomanjkanje umetno svetlobo ("twilight"), ki lahko povzroči utrujenost, zamegljen vid, zaspanost, glavobol in celo za občutek nezadovoljstva.

Ne glede na to, da ste izgradnjo drevesa'lesene hiše ali opeko, kot pravilo, da se dovoli gradnja luč se lahko uporablja tako lokalnih in Centralnih virov svetlobe. Posebna gradbena dela predlaga, da če dela so potekala v zasebnih ali javnih prostorih, danes enako aktivno uporablja kot Osrednji virov svetlobe, in lokalni. Na primer, na odprtih gradbiščih pogosto uporabljajo reflektorji.

Življenjski pogoji dela,

Bistveno zmanjšanje stroškov dela in s tem povečanje produktivnosti v gradnjo hiše v zimskem času lahko dobre življenjske pogoje, ki so organizirane na delovnem mestu. Na primer, morate zagotoviti gradijo kakovost topla oblačila in obutev. Prav tako ne pozabite, da pozimi, v mrazu in vetru, ljudje hitro naveličal in hladno.

Zato morajo toplo sobo, ki se nahaja poleg gradbišča. Tukaj bi lahko časovnih intervalih, da se ogreje in se sprostite. Prav tako morate skrbeti za organizacijo toplih obrokov za zaposlene in možnosti za njihovo redno toplo sami vroč čaj ali kavo. Zelo pogosto v takih kabine za ogrevanje zraka omogoča uporabo iste peči.

Kakovost opreme

Gradnja zimskih bo tudi uspešen, če se uporablja pri gradnji zanesljivo opremo in električna orodja. Jih je treba enostavno prenesejo, stojalo'delo, povezanih z spadajo v dežju, in pozimi, v snegu in zmrzali. Danes trg ponuja veliko profesionalne opreme za delo v težkih vremenskih razmerah. Poleg tega raznolikosti na trgu šob in vse vrste pribor omogoča delo ni samo učinkovit, ampak udobno in mirno.

Omejitve zimskem času gradnje

Ampak kljub temu vse pogoje, da se lahko pripravi za gradnjo hiš v zimskem času, obstajajo nekatere omejitve, ki ne omogočajo izvedbo gradbenih del v zimskem času. Tako, običajno Pogodbe določa, da delo na prostem pri temperaturi pod minus 20 C ne razpolaga.

Poleg tega specifičnost nekaterih deluje tudi nalaga omejitve na določeno dejanje, odvisno od vremenskih razmer. Kot primer: v hladnih razmer nesprejemljivo delo na strehi.

Tako, vidite, da ustvarjanje udobno pogoji dela na gradnji v jesensko-zimskem obdobju omogoča, da uresniči svoje cilje in zgraditi praktično vseh stavb.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика