пятница, 20 июня 2014 г.

Ozadje iz naravnih materialov

Danes, oblikovalci so vedno bolj za notranjo dekoracijo raje Ozadja iz naravnih vlaken. In to ni presenetljivo, saj je naravno lepoto naravnih materialov se lahko pluck nas od mestnega vrveža vsakdanjega življenja in da bi neprimerljivo občutek čistosti, svetlobe in brezskrbno, lahko pride do vseh ljudi v zapisnik čudovito naravo.

Posebnosti uporabe naravni steni-knjiga

Po definiciji, naravnega Ozadja Ozadja so narejene na papir podlagi z prilepljena na vrhu vlakna rastlinskega in živalskega izvora. Danes Ozadje lepilo na stene, stropi in uporablja tudi za dekoracijo, pohištva in nekaj predmetov, med'jer. Naravno Ozadje v notranjosti'notranjosti dajejo prostoru posebno individualnost in udobje.

Ozadje iz naravnih materialov se lahko prilegajo v skoraj kateri koli slog sob: od večne klasike strogo hi-tech. Ampak najbolj pogosto naravno Ozadje uporablja v inter'notranje zadeve v državi slog in podeželja čar".

Ugotovljeno je bilo, da, čeprav naravnega Ozadja za njegovo uporabo ni veliko drugačen od tradicionalnih tehnologij oznako steno, papir, ampak z naravnim materialom vedno prinaša več veselja in vodi do oblikovanja nove umetniške mojstrovine.

Ozadja iz naravnih vlaken so veliko prednosti. Prvič, so zelo privlačna, saj vsi ki jih je ustvarila narava brezhibno in harmonično. Drugič, naravno Ozadje za stene imajo visoko stopnjo prijaznosti do okolja.

Tretjič, te Ozadja so tudi svetostojkie lastnosti. Četrtič, so enostaven za uporabo: enostavno lepilo, in skrb za njih zahteva malo. V p'petič, naravno Ozadje v notranjosti'Yeri ognjevarnosti.

Ampak to je le del prednosti, ker ta seznam se lahko še za dolgo časa. Tako, na primer, je, da je Ozadje iz naravnih vlaken, zelo dobro prerazporediti vlago v zaprtih prostorih in podpornih procesov zraka.

Priljubljene vrste naravni steni-knjiga

Najpogostejša naravnega Ozadja so naslednje vrste Ozadje:

1. Bambus Ozadje.
Danes, Ozadje iz naravnih vlaken bambusa, je zelo priljubljena. Izgledajo lepo: zdi se, da izžarevajo energijo in toploto svetle južnega sonca. Te Ozadja so bili prvi Ozadja, ustvarjene iz dekorativne in eksotičnih materialov.
2. Plute Ozadje.
Če želite zamenjati naravnega Ozadja inter'Yeri iz plute stenski dekor, ki predstavljajo ploščo, je lahka in praktična naravne plute Tapete za stene. Te Ozadja so hipoalergeni in priporočljivo za ljudi, ki trpijo zaradi različnih oblik Alergij.

3. Ozadja iz lesa.
Do pred kratkim, les, furnir, ki se uporablja predvsem v proizvodnji pohištva plošč. Vendar pa danes, hvala za postopno nove tehnologije, furnir, ki se aktivno uporablja za ustvarjanje naravnega Ozadja iz lesa.

V tej sodobni zbirka zidne obloge iz naravnih materialov, ki so izdelke iz furnirja take eksotične vrste, kot je Evropska češnja, italijanski sandalovine, Japonski lak drevo, Zebrano, Phoenix, itd. Ozadje je narejeno v mehkih barvah in prijeten za oči z lepo risbo vlaken, ki ustvarja iluzijo'glasnost.


4. Ozadja iz drugih naravnih rastlinskih materialov
Poleg zgoraj naravno Ozadje v notranjosti'Yeri, lahko tudi stenske Tapete, ki so narejeni iz naravnih vlaken, proizvodnja, Sisli, juta, maranta, zlatotsvet, Kitajski koprive, trs, listi Magnolija in tako naprej. Vsak reed take rastline, ki se razlikuje velikodušno različne naravne barve in zagotavlja odlična izbira za realizacijo najbolj pogumni design fantazije.
5. Ozadja iz svile, žameta in lepo strojeno kožo.
Ozadja iz žamet in svila se uporablja tudi za Ozadje iz naravnih materialov. Te Ozadja videz zelo plemenito in dostojanstveno. So kot nalašč za dekoracijo prostorov, urejena v razkošno klasični slog. Naravnega Ozadja iz umetelno strojene kože, se lahko popolnoma dekoriranje skoraj vse inter'jer in je res krasen.

Tako, naravno Ozadje za stene, omogočajo, da naredimo skoraj nemogoče: prebivalci prašnih mestih, ki jih dajejo priložnost, da obkrožite se z lepoto in harmonijo naravno svežino narave. Pogled na Ozadje iz naravnih vlaken bolj natančno: ti si to zaslužijo!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика