пятница, 20 июня 2014 г.

Učinkovito elementov ali kako prihraniti denar pri gradnji lep dom

Danes obstaja veliko dogodkov, ki vam omogočajo, da dosežejo v hiši izjemno udobje in coziness. Vendar pa se morajo držati določenih načel, brez znanja, ki ga je nemogoče, da bi dobili razkošje domače, na eni strani, v Evropski arhitekturni slog in je idealna za delovanje v pogojih ruskega življenja.

Najboljši rezultat mogoče doseči z erekcijo stavb, ki je zasnovan racionalno v smislu arhitekture in funkcionalnostjo, kot tudi z uporabo tehnologij in materialov, zmanjšanje porabe energije.

Prenos toplote je odvisna od osnovnih elementov v hiši, kot so Fundacije, kleti, sten in strehe. Zimske temperature zmanjšati negativen vpliv na mikroklimo znotraj stanovanja. Zmanjšanje v obsegu zunanje stene zgradbe, ki bodo omogočili, da zmanjša izgubo toplote.

V individualni gradnji hiše zelo pogosto uporablja različne arhitekturne elemente, ki ne ustrezajo vedno na sodoben slog in, poleg tega, privede do uhajanja toplote. Za gradnjo toplote odporu proti hiši, jo je treba uporabiti metode, kot so odprti prostor ali o'spoji v eno celoto.

Glavni o'em, ki se ogrevajo hiše, so zelo pogosto zaprta nadstreški, teras ali skladiščni prostor, ki ne samo, da okrasite fasade, ampak lahko služi tudi kot dodatno zaščito pred mrazom. Lahko zastekljena, odprtine zastekljena veranda. Penthouse enota služi tudi kot dodatno oviro hladno, ki prihajajo skozi streho.

Prej, kot strešne kritine material, ki se uporablja pocinkanega železa ali skrilavca. Vendar ta material je nizko okoljski znak in hitro uničijo, če so izpostavljeni v okolju, tako da uporabite to neumno. Za strehe, ki bo bolj primerna cementa-pesek ploščice, keramične razred materiala, Debeli ali plastike. Le zanesljive strehe nudijo toplino in dolgo življenjsko dobo doma in dal miru, da se njegov lastnik. Ti materiali so trajnost, odlično ohranijo svoj videz in imajo bogato barvno paleto. Iz dopisov, Debeli manj znano na domačem trgu, vendar se pogosto uporablja v mnogih državah Evrope in v ZDA. Garancija, ko uporabljate ta pokritost je 30 let, material se lahko uporablja na kompleksnih površin, je lepo teksturo in različne barvne odtenke.

Zahteve, preden'so elementi modelov in materialov med gradnjo energetsko učinkovite hiše

Trenutno, v Rusijo, tam je v globalnih sprememb v gradbeni industriji. Modernizacija trga spodbuja povečanje zahtev za kakovost zgradb: stilsko dokončaj, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo, odlično toplotno izolacijo in zmanjšanje končne vrednosti hiše. Za reševanje teh nalog je mogoče, z uporabo visoko kakovostnih surovin in naprednih gradbenih tehnologij.

Uporaba inovativne gradnje razvoju razlikuje hiša Evropski standard. Njihova glavna bistvo je mešana-uporaba elementov in toplotne inženirska orodja. Značilna za hiše zgrajene z uporabo naprednih tehnologij, je porazdelitev vlog med različnimi materiali: strukturne elemente za podporo optimalno trajnost konstrukcije stavbe, toplotna izolacija, skladi, ki so usmerjeni v ustvarjanje toplotne bar're, dodelavo materialov, ki so namenjeni za ustrezno higieno in decorativeness o'predmeti.

Strukturni elementi hiše iz opeke, betona, drevesa'leseni ali kovinski okvir.


Trenutno v Rusiji začeti graditi hiše, gradnja, ki uporabljajo dreves'les, okvir sistema z m'kako grelec. Že zgrajena, se skoraj ne razlikujejo od hiš, zgrajenih iz opeke, in naredijo velike prihranke. To je posledica dejstva, da je material, ki potrebujejo manj, Temelj me boste potrebovali globoko in ga shrani na porabo goriva.

Druga možnost je gradnja hiš iz betonskih blokov. Sodavice betonski bloki so se povečale velikost, ki omogoča, da shranite na stroške dela, kot tudi na zavezujoče rešitev. Medtem ko obdelavo zunanji zid iz opeke ali plošči, tako hišo ni mogoče razlikovati od zavaljena zidane hiše.

Okenske odprtine je eden od najpomembnejših elementov v hiši. To je kot okras, in tako, da zmanjša izgubo toplote. Če večje območje na Windows svetloba prodira v hišo več, vendar hladno, preveč, postane več.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика