пятница, 20 июня 2014 г.

Izračun in oblikovanje strukture

Gradnja vseh objektov in konstrukcij zahteva izvajanje celotnega kompleksa gradbenih dejavnosti. Zdaj je težko predstavljati, da enkrat na kraj sodobnih mestih, ki je močan infrastrukture, železniških in avtomobilskih cest, velika industrijska podjetja so v najboljšem primeru, prazen prostor. Ampak včasih, da o gradbenih'predmet, ki je pridobil pravico do obstoja, je preživeti ogromno pripravljalno delo je zmanjšati stari gozdovi, možganov močvirja, izgradnjo dodatnih krepitev in podporo. Za vse zgoraj postalo mogoče, najprej je treba kompetentno in učinkovito izvesti predhodne priprave. Kar pomeni, inženiring, izračun in zasnova konstrukcij. Brez teh podatkov, gradnja se bo ali ne, ali ne predloži na ustrezni ravni - koliko je trenutno pred očmi primeri "ni uspelo" inženiring poskusov, od zabaviščnih parkov in zanimivosti, visokih stavb, ustvaril tehničnih napak v načrtu. Zato ne smemo podcenjevati pomen in pomembnost prireditve, kot so izračun in zasnova konstrukcij.

Poleg tega je pomembno v zvezi z absolutno kdorkoli o'predmet. Načrtovano gradnjo tudi najbolj preproste strukture, ne zanemarjajo razvoj na znanstvenem in tehničnem področju. Gone so dnevi, ko je bila stavba nekaj, kar je križanec med jame in koče, kjer dolgoživost ni bila temeljnega pomena. Sodoben design predstavljajo najvišjo tehnično misli in pomeni zapletena design. To je vprašanje, ki se shajajo, da je pravi strokovnjak.

Tukaj je preprost primer. Recimo, da želite, da proizvajajo
natančen izračun dreves'lesene konstrukcije - hiša, počitniška hiša ali store-soba. Poleg osnovnega znanja, ki je nujno'nujno za gradnjo modela Foundation, štetje števila materialni stiski in bolj natančno inženirstvo informacije. Ti vključujejo določitev vrste tal, iskanju svoje močne plasti za nadaljnje uspešno delovanje Fundacije, izračun dreves'lesenih konstrukcij na podlagi pričanja o varnosti'predmet in število najpomembnejših dejavnikov. Zelo malo je ljudi, ki nimajo posebnega znanja, da bodo lahko preživijo tako velikega obsega dela. In to je le najbolj primitivnih primer.

Torej, očitno je, da je strokovno načrtovanje gradbenih konstrukcij, je bistvenega pomena. Drugi pojavi vprašanje - kam in na koga se lahko obrnete za te informacije. Začnimo z dejstvom, da inženirstvu zdaj malo podobnost s predhodnikom, recimo, sredi 80-ih letih. Primer za izračun konstrukcij, da je čas, - zbiranje podatkov s pomočjo najenostavnejši merilne naprave, ki je popolnoma mehanizirano (ni obvestila, samodejna), izračun in analiza prejetih podatkov. Na podlagi vse to je bilo storjeno sklepe in odločitve so bile narejene o načinu gradnje predmeta'predmet. In kaj imamo zdaj - izračun gradbenih konstrukcij (vključno toplotna izračun konstrukcij) oborožen z najnovejšimi dosežki v znanosti in tehnike, comp'računalniško podprto zbiranje podatkov in obdelava, najbolj natančno in podrobno analizo.

Poseben pomen podroben izračun armiran beton konstrukcij. Močan, monumentalne zgradbe potrebujejo uravnoteženo in resen pristop. Izračun armiran beton konstrukcij vključuje študij vsak milimeter prihodnosti stavbe, od temeljev za vodnike. Primer izračuna strukture te vrste je kompleksna načrt, da bi razumeli, ki izvajajo le poklicni inženir.

Vse zgoraj navedene pomisleke in kovinskih konstrukcij. Izračun kovinskih konstrukcij v povpraševanju kot kdaj koli prej - to stojalo'je predvsem povezan z razširjenosti kovin v skoraj vseh področjih človeške dejavnosti, - iz industrijske proizvodnje v trgovskih verig. To je razlog, zakaj pravilen izračun kovinskih konstrukcij, zelo priljubljena in to potrebno.

Prepričan, da je bistvenega pomena, in spoznal, da si preprosto ne more storiti, ne da bi take ukrepe, kot je, na primer, termični izračun priložiti struktur, je čas, da izberejo podjetje, ki kakovostno in kompetentno bodo stali'v zvezi s to zadevo. Zaupati le podjetja, ki imajo dovolj izkušenj v tej lekciji. Paleto storitev, ki takšne organizacije vključuje tehnični izračun ò in razpravo o vprašanjih,-združljivost', povezanih s toplotno izolacijo toplotna izračun širše strukture. Tudi pri tem vprašanju ne more biti prepuščeno brez pozornosti, in obstajajo številni tehtni argumenti.
Toplotne izračun strukture, potrebne predvsem za nadaljnje prihranke energije in uravnoteženo vgradnja sistemov za ogrevanje.

To je, če se v velikem obsegu gradnje, ki vključuje gradnjo kompleksa zgradb in struktur, brez podroben načrt za prihodnje delo je potrebno. To bi moral vsebovati tudi natančen izračun širše strukture in študija toplote inženiring vidikov. Poleg tega, da zaupanje vseh bodočih tehničnih inženirska dela je treba le prave strokovnjake z veliko izkušenj na tem področju.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика