пятница, 20 июня 2014 г.

Tekoča svila Ozadja

Konec prejšnjega stoletja se je na ruskem trgu od dodelavo materialov z'svila pojavil tekoče Ozadje. In od takrat so bili šteje, drago in prestižno gradivo, ki si ni moglo privoščiti ljudje s povprečnimi dohodki. Vendar, bogatih ljudi, ki so nekako dolgčas in revnejših zaključek tekočih Ozadje svila je bil očitno ne more privoščiti.

Zato je povpraševanje po svile tekoče zid je padel in tudi zdaj, ko je cena povsem sprejemljiva, še posebej priljubljena med potrošniki, niso v uporabi. Čeprav je v resnici, kot kaže praksa, tekoče Ozadje svile takšna brezbrižnost, da sam ne zaslužijo.

Trenutno je tekoča svila Ozadje predstavljeni na ruskem trgu slavni turški, francoski in Japonskih podjetij. Tudi v zadnjem času postal priljubljen ruski blagovne znamke. Vendar pa, kot je povpraševanje po tekočih Ozadje svile danes ni velik, nato pa poiščite jih na trgu ni tako enostavno.

Sestava in imenovanje svile tekoče Ozadje

Na podlagi sestave tekoča svila Ozadje predstavlja vlaken naravne ali umetne svile. Hvala jim, stene z wall knjige imajo izjemen učinek drage tkanine prevleke, odvisno od velikosti vlaken in njihovo barvno oblikovanje se lahko zelo različne.

Namen svile tekoče Ozadje je končna skoraj vsakem prostoru. Na primer, jih lahko uporabite za stilsko oblikovanje naseljen in pisarniške prostore. V njene barve Ozadja iz svile so lahko različne, brez omejitev: od svetlo poletje je belo zimo.

Tudi to je del tekoče mavca lahko vsebuje bleščice. To je Ozadje, ki so bolj strogi design in so sposobni ustvariti odlično delovno vzdušje v pisarni. Zaradi pravosodje je treba opozoriti, da naravna svila za proizvodnjo tekočih Ozadje je le redko uporablja in stroške Ozadje je relativno višje.

Prednosti svile tekoče Ozadje

Pravzaprav, tekoče Ozadje svile število nesporno prednosti. Prvi, brez težav lepljenje Ozadje "skupno za skupno". Z hladilnik ali učinkovitosti tega materiala mora biti napisano veliko bolj uspešni kot tradicionalni Ozadje. Rezultat je lahko varno reči, da je tekoča svila Ozadje ne bo oblika šivov, ne bojte gradbenih napak in nepravilnosti. Tudi oni so super, da izpolnite sedeži fit vtičnice, okvirji, plinths in tako naprej.

Drugič, v nekaj promocijskega materiala, svile, mavca imenuje "Euro, ki je na voljo za vsakogar", in res je: danes ob relativno nizkih stroških lahko dobite popoln načrt inter'notranjost, ki vedno povzroča veselje.

Tretjič, te Ozadja šteje se, da so okolju prijazni. Tako so anti-statični, kot je to, ki se ne zbirajo v prah, in tudi zaradi posebnih dodatkov je anti-glivične tla. Zanimivo je, da nekateri strokovnjaki pravijo, da sobe so opremljene tekoča svila Ozadja glasba zveni bolj bogata in izrazita.

Četrtič, uporaba domišljije, s to Ozadje je preprosto ustvariti ekskluzivni design obdelane površine z edinstveno risbe in okraski. V p'petič, je pomembno, da če kateri koli okvare v takih Ozadja njegovih enostavno popraviti. Konec koncev, vsakdo ve, da ko je škoda, da normalno Ozadje, so lahko samo držijo in jih nadomestiti z novimi.

Tekoče Ozadje svila je vse veliko lažje. Prvi, poškodovano gradivo, ki ga potrebujete le, če želite zbrisati iz stene, vlažni z vodo in popraviti problem področjih. Ampak, če tako omet ne, situacija je rešiti zelo preprosto. Oddaljena od stene materiala morajo biti prepojen z vodo, rosm'ATI njim, in jih popraviti steni znova. Pomembno je, da ne pretiravajte z redčenje z vodo: ta material je še ostalo lepilo sestava, ne samo svilenih vlaken.

Šesti, uporaba svile tekoče Ozadje je zelo preprost postopek, ki ne zahteva od izvajalca posebne sposobnosti. Vse, kar morate narediti, je dodati, da vsebina paketa, ki je naveden v izkazu količine vode in počakajte, da se lepilo raztopi. Nato z lopatico ali plastično trowel, bomo lahko varno uporablja Ozadje debele plasti na stenah, tako da se doseže učinek, tako da je površina ne sije.

Vendar pa kljub vsem tem prednostim v svilo tekoče Ozadje je eno slabost: so enostavne, da absorbirajo vlago in vonjave. To še posebej velja, da cigaretni dim, zato Kajenje v tej sobi se je treba izogibati. Tudi to je treba povedati, da tudi dodatne akril lak premaz ne bodo mogli spremeniti razmere radikalno.

Kot lahko vidite, je tekoča svila Ozadje imajo več prednosti kot slabosti. Vendar je uporaba tega materiala na vaš dom ali v pisarni, samo vi se lahko odločite.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика