пятница, 20 июня 2014 г.

Fasada delo

Naše podjetje opravlja popravilo fasad na nobenih predmetov kompleksnosti. V izvajanje fasada delo vključuje tako rutinsko in dekorativni omet fasade, vključno preprost, visoko kakovost in izboljšati ometa fasadnih sten, obdelava arhitekturnih detajlov - mavčni stolpce, pilastri, ravne in ukrivljene stene, vleče napušči, pasovi, predpasnike in druge podrobnosti. Nudimo tudi knjigovodske storitve za stare sadre premaz s popolno ali delno zamenjavo.




Fasada delo


Videz fasade ima ključno vlogo v splošni vtis objekta. Članice in estetske prednosti fasade je v veliki meri odvisna od kakovosti in naravo dela, ki omogočajo donosno set off vse svoje arhitekturne značilnosti. Še posebej pomembno vlogo, mavca fasada delo.


Zunanjost konča stavb ni le estetsko funkcijo. Sodobna štukature glede na njihovo sestavo, lahko imajo posebno nepremočljiva in vodoodbojen, x-ray zaščita, toplotna izolacija, zvočno, požarno varno in drugih lastnosti. Poleg tega, v naše klimatske razmere ena od glavnih zahtev za mavca za zunanji del je njihova trajnost in odpornost proti zmrzali. Mavca ščiti fasade slabo vreme, vlage in drugih dejavnikov.


Konvencionalna oshtukaturivanie fasad je izdelan iz cementa-limy, limy, cementa, glina, itd rešitve v kamen, beton, les in zidane. Za končno obdelavo površine fasade (poravnava in "dokončaj" za dokončaj) za kasnejše slikarstvo se uporabljajo spackling spojine, ki se uporabljajo pri dveh ali več plasti.


Dodatni estetski učinek je mogoče doseči z uporabo dekorativne fasadni omet. Vključujejo različne zrnate polnila (kremenčev pesek, marmor in steklo drobtine), ki dajejo mavca premaz izrazna struktura. Dekorativni omet lahko obarvan v različnih barvah, ki odpravlja potrebo za kasnejše barvanje fasad. Medtem ko se različne tehnološke metode njihove uporabe so sposobni dati stavbe edinstven in nepozaben način. Poleg tega uporaba dekorativne omete izvzeta iz nekaterih vmesnih tehnoloških operacij, kot so končna shpaklevanie površin.


Omet zunanjost je nenehno izpostavljena zunanjim vplivom in občasno zahteva popravilo. Za popravila je treba začeti, ko je prvi napak - razpoke, madeži, delaminations. Glavni sovražnik mavca je vlaga, ki vstopi v to skozi kleti stavbe, ki nima strehe, postavljanje žlebove in downspouts, ko preperele omet plast.


Večjih popravil fasade potrebujejo, ko se površina poškoduje, je ne manj kot 30% fasade. Ko ta stari omet plast mora biti v celoti odstraniti. Pri izvajanju delne popravilo fasade bodite pozorni na skladnost starih in novih materialov. Na primer, za popravilo poškodovanih območij, apna, mavca lahko uporablja samo limy strukture osnove z visoko vsebnostjo cementa, oziroma, apna, cementa in cementa skladb in tako naprej. To bo pomagalo, da se prepreči pokanje na mejah popravila področju in mavca piling.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика