пятница, 20 июня 2014 г.

Segrevanje fasad

Segrevanje fasad je zaznano potrebo, in ne le v modi, duh časa. Veliko razvitih materialov in tehnologij razvili, da bi jih naredite pravo odločitev izolacija stene fasade za stanovanja, hiše, večnadstropnih stavb, pisarn, nakupovalnih centrih, skladiščih in proizvodnih objektov.
Stavbe brez načrta, da je slika brez okvirja.
Segrevanje fasad bo osmisliti in predložiti načrt - oblika zgradbe. Ta pristop je mogoče dobiti celotno sliko, lepoto in udobje.

Materiali za fasadne izolacije



  • Pena. Ta material je uporabljena zaradi svoje nizke stroške. Milijone zračnih mehurčkov pomoč izolacija dušenje pasovne širine zunaj hladno in zmanjšanje izgube toplote v prostoru. Segrevanje fasad pena ima svoje negativne točke: ustvarjen izolacijski sistem je vedno treba prezračevati, da bi se izognili otsyrevanija v notranjosti zidov in pojav plesni na njih. Če vtipkate v iskalnik Internet za iskanje za "fasadne izolacijske pene ocene", potem zunaj bo pop up drug problem. Čeprav pene, in je enostavno gradnjo, vendar pa je korupcije v zraku doseže mnoge rakotvorne in strupene komponente. Na toploto-vodenje fasad hiš peno lahko ponudimo naslednje rezultate: izolacijski coni je treba zmanjšati, ne vodijo do okna in okvirji vrat.

  • Segrevanje fasad XPS se nanaša na brezšivne metoda izolacije. Plošče so zaprta z mavcem rešitev z uporabo okrepitev očesa. Včasih v majhnih mestih, lesena kuhinja z izolacijo iz polistirena penaste kroglice.

  • Fasade izolacija mineralna volna. Tehnologija je podobna izolacijske pene. Dekorativni omet v kombinaciji z lepilom zmesi bo pomagalo, da se ustvari na površini izolacije gebratene plast, ki preprečuje dostop vlage v izolacijo. Povečana prepustnost, ki se pojavi po fasade izolacija mineralna volna, še posebej vrednoti v jesensko-zimskem obdobju.
    Na toploto-vodenje fasad z mineralno volno je strogo prepovedano uporabljati omet, akrilni osnovi, ki bo ustvaril nepredušni film, ki preprečuje uhajanje vlage.

  • Pogosto, ko opravljajo pripravljalna dela v kompleks fasadne izolacije pred omet stene je treba na ravni površini. Za ta namen uporabi dodatne mavca.


Metode segrevanja fasad


1. Prezračevane fasade. Sestavljajo okrasni sloj izolacije plošče in veter dokaz membrane. Povpraševanje danes kasete in plošče, aluminijaste kompozitne. Ta tip fasade izolacija pod moč velika podjetja ali premožni lastniki elitnih zasebnih stanovanj. V vloženih finančnih sredstev, bo utemeljena s pomembno shranjevanje toplote.
2. Izolacija "mokro na fasadi" zagotavlja za uporabo izolacija polnilo plasti, ki vsebujejo vgrajenih steklenih vlaken mrežo. Na vrhu uporablja izravnalne malte in silikona self-čiščenje barve.
3. Izolacije fasade-termo-plošče. Zasnova je podobna prezračevane fasade. Izolacija je predstavljen s poliuretansko in polistirena. Debelina varstvo velikosti 7cm uporablja za fasade, izolacije, enakovredno m plast zidane. Materiali za plošče so: keramika, kovine, naravnega kamna, betona, itd.
Segrevanje steklenih fasad thermopanels daje stavbe izvirnost. Stekla je šuko in bullet -.
4. Segrevanje fasad lesenih hiš je uporaba "mokro mavca ali tiru plošče. Pogosto se uporabljajo PVC-plošče s teksturo imitacija opeko in naravni kamen.

Segrevanje fasad. Tehnologija


Deluje na segrevanje fasad so enake, razen za nekatere nianse. Menijo, da bi operacij izolacija na primer sistem ogrevanja fasad "Tserezit".
1. Prva je priprava površine pod izolacijo. Na dnu struktura okoli oboda fiksno podlago profili, ozemljitev zunanje površine ò.
2. Glutinous zmesi porazdeljena na površini plošče za izolacijo fasade. Izdelki, ki so prilepljena na zunanji steni plošče.
3. Tesnilni material obdelujejo razpoke in krajev v standardnih izhod plošče za Okna, vrata in zavese ploščo.
4. Ustvarili širitev sklepov (za toploto,-vodenje fasad z prisotnosti takih šivov).
5. Fiksna plošče fasadne izolacije, z vijaki s podložkami in sidra.
6. Uporablja gidrozaschitnyh rešitev.
7. Fiksna perforirano vogalih in okrepljeno očesa na stavbe, fasade.
8. Površine tal obravnava.
9. Površina oshtukaturivanija izolacije fasade.
10. Vgrajena streh, nadstreški, določen kovinskih okno ščitniki.
11. Je končna obdelava izolacija sistem, fasade, barve ali gidrofobizatsii kompozicije (za domove z bin in ravno streho, ki se uporablja kot kritje polimer mavca).

Popravilo fasad


Nekako lepo in urejeno niso bili izpolnjeni fasada delo skozi čas, ki jih je treba posodobiti. Sooča lahko pokvari populacije mikroorganizmov, vremenske vplive, naključno, mehanske poškodbe in odpadke v zraku.
Kozmetični popravila vodi k odpravi majhne škode, zato je izdelan po metodi industrijske alpinizem.
Prenova se izvaja z gozdovi. To lahko vključuje ne samo obnovo dekorativni premaz in tesnjenje spojev, in deluje na zamenjavo izolacije fasad. Če ste prepričani, da izolacijo, ne upravičuje dodeljena pričakovanja, je potrebno razmišljati o popolne demontaže segrevanja fasad in zamenjavo z več funkcionalnih materialov.

 

Ne glede na nosilce, izolacije, ki ni imel za reševanje (izolacija fasade državi, hiša, izolacija koča, izolacije fasade zasebni hiši izolacija fasade hiše, toplotna izolacija fasade office ali nakupovalni center), morate vedeti, da je le strogo upoštevanje tehnologijo delo bo vodilo k doseganju želenega rezultata.

Imamo gradnja in popravila v Lviv in Lviv regiji

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика