пятница, 20 июня 2014 г.

Industrijski tir in reflektorji

Reflektorji, vezivo napušči (prva in dvokapno previsi), kapi, vložitev reflektorji, vinil soffit, namestitev reflektorji, intelliroom soffit, prijave previsi, perforirano soffit.

Najbolj pogosto, za vložitev pediment in kapi strehe uporabe vinil ali kovinski industrijski tir in lesene letve. Vendar ne za nič, da ljudje prišli gor in začeli uporabljati posebnega materiala, - žarometi - plošča za vložitev površin, ki morajo biti obrnjeni navzdol. Žarišča se lahko v celoti perforirano, unperforated (solid), in tudi z luknjami v center. Reflektorji so narejene iz PVC (vinil), aluminij (debeline 0, 3-0, 6 mm), zinced jekla s polimernih pokrivna (poliester, mat poliester, Pural in plastisol, baker. Uporaba tega materiala daje hiši končal in estetski videz, zagotoviti prezračevanje strehe potreben prostor na napravi mansarde tla in v prisotnosti izoliranih strešnih. To bistveno zmanjša porabo energije za ogrevanje stavbe, brez kondenzacije.

 

Čeprav pozornosti ne nosi posebne konstrukcijske značilnosti, njihova namestitev morajo izpolnjevati enake visoke zahteve: pomanjkljiva cornice lahko pokvari videz za vsak dom. Najprej je lepo in praznično! Plošče so sestavljene iz več vrst - dvojni in trojni, ki pa so trdne, udaril in udaril v center (delno perforirane). Perforirano soffit zagotavlja potrebne za streho prostora, prezračevalni pretok zraka. Trdna safetye plošče se uporabljajo najbolj pogosto za vložitev zatrepu (konec) previsi.

 

Safetye plošče se lahko uporablja v vseh vrstah gradnje: zasebnih, industrijskih, za gradbeništvo. Žarišče in vinil industrijski tir skoraj brez vzdrževanja, imajo dolgo življenjsko dobo in so idealne za uporabo v zelo dostopnih mestih.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика