четверг, 25 сентября 2014 г.

Visoke mode za pomlad Windows 2008-12-02 14:26:15

Gradnja in rekonstrukcija.







Visoke mode za pomlad Windows
2008-12-02 14:26:15

Verjetno ni vredno opozoriti, da okna okraski, ki je eden izmed najbolj pomembnih elementov notranje opreme'jer. Ampak, če prej je bil poudarek na umetnosti drapery, zdaj prihajajo v ospredje tkiva. Lahka in debel, pregleden in večplasten, mat in sijajni - jih narekujejo pravila igre in pa kraja do neprepoznavnosti, "odstranjevanje" primitivni inter'EP na zahtevani ravni.

Danes, trgovinah in specializiranih trgovinah so polne velika izbira tkanin. Praktično, so sodobne tehnologije izdelave tkanin. In so zelo, zelo bogata. Ker je pot opravili med'm tkiva od davnine do naših dni, dovolite jim, da se obrnejo od preprostih grobo krpo v pravi čudež.

Kratek izlet v zgodovino

Kot arheologi našli, prve grobe tkanine iz rastlinskih vlaken z'pojavil v obdobje Neolitika. V časih starega Egipta umetnost tkanje, ki ga je že dosegla dovolj visoko raven - mumije od faraonov je bil zavit v najboljših perilo. Verjetno eden izmed najbolj briljantno strani v zgodovini tkanine izum iz svile v starodavni Kitajski. Kitajska je uspela obdržati skrivnost, svila proizvodnji za dva tisoč let. Vsakdo, ki je poskušal vzeti skrivnost iz države, ki tvegajo življenje. In še v prvem stoletju naše dobe skrivnost svile proizvodnji uspelo odkriti, a premeten Bizantinci, da je uspelo, da bi iz Kitajske sviloprejk.

"love Story" med tkiv in inter's hieromonk Anatolij se razteza več stoletij. Do XVIII stoletja, ko je bila Evropa izumil papir, Tapete, tkanine prednost v dekoracijo palače in bogate palače. Tkanine zamudo, Okna in stropi, oblazinjeno pohištvo, kupirovalo Windows in nadstreški.

Vzporedno z umetnostjo tkanje, ki ga je razvil tehnologijo premaz tkanine. Najprej kot barve so uporabljene naravne snovi. Zaradi svoje barvne sheme ni bilo še posebej široko, nekaj barvil je bila vredna svoje teže v zlatu. Tako, na primer, vijolična je barva kraljev, levo na barvanje tkanin iz decoction od redkih morskih mehkužcev. Najbolj pogosto, moda za to ali ono barvo bil odločen, redke in drage barvil. Je bilo takšno načelo: redke in drage tkanine v inter'notranje zadeve in oblačila so bila dokazila višjega socialnega statusa lastnika. Stoletja, ki je minilo, in to načelo je ostala nespremenjena v snovi. Le da se je spremenila oblik in tehnologij.

Tkiva danes

Danes aktivno uporabo tkiv v obdelavo inter'notranjosti se lahko obravnava kot neke vrste izziv za uveljavljene predstave o oblikovanju inter'notranjost dokazila o prefinjenim okusom lastnikov. Raznovrstne izbire v sodobnem inter'karieri tkiv impresivno. Z izbiro in kombinacijo teh ali drugih materialov boste našli rešitve, ki izpolnjujejo norme kateri koli slog, od klasične do postmoderni.

Na odločitev inter'notranjost v klasični slog materiali se lahko uporabljajo kot tapetništvo in zastori Windows. V tem primeru lahko uporabite navaden ali rešiti v eni barvi tkanine. Kot pravilo, tako tkiva ter draped in ustvariti udobje v prostoru. Za inter'notranjost, ki je izdelan v postmoderni stil, značilnost tkanine z različnih odtenkov in tekstur, stroga geometrija in nasičenih barv, z izrazitim vzorcem. Če inter'jer rešiti na minimalističen slog, da bi bilo primerno, svetlo, zračno materiali brez risanje in koli motečih podrobnosti.

Oblikovanje trendov

Če govorimo o Splošni trendi v design tkanin za inter'notranjosti, lahko zaključimo, sončni zahod minimalism. Vendar, z nekaj rezervacije. Takšne lastnosti minimalism, kot strast za eko-prijazni materiali in usklajenost slog, se ohranijo. Vendar sprememba je zelo škrt barv in preprostih tekstur "ne osnovni" prišel več smislu, skrivnost in innuendo.

Zadolževanje iz podiums iz pret-a-porte - plasti. Če tradicionalno več plasti v oknu dekoracijo je razumeti kot kombinacija til zavese in bolj gosto portieres, zdaj je vse veliko težje. Oblikovalci so vedno bolj uporabljajo "kombinacija nasprotno,", ko tanke prosojne tkanine visela nad gosto. Ta sestava daje obseg in globino, poudarja izraz okno.

Nadaljevanje isto temo - kombinacija dveh prosojne tkanine, sorodniki, ali pa, nasprotno, kontrastne barve. Take zavese poglej drugače, v drugačni luči, v luči dih vetra, ali zgolj različnih mestih v prostoru. Stalna dinamika zaznavanje, igro svetlobe in zraka bogatijo inter'er, bi bila bolj privlačna. In precej gledališke luksuzni ustvarja dobrodošli, ko je eden od plasti zavese dopolnjen dekorja - kroglice, bleščice in drugi dodatki.

Še en modni trend je, da se pritoži etnografskih motivov. In če boom "Japonski" inter'Yorov, in zato zavese, okrašena z hieroglyphs, že konča, obresti do drugih Vzhodnih kultur samo dobički, v moči. Odmev antične Kitajske kulture s svojim mogočnim sijaj in nekaj teatralnost, ki se manifestira v uporabo svilene tkanine v rdeče in Zlate barve, risbe, namig na Vzhodno pagoda in ribnik z zlato ribico, nenavadno valovite obračun zavese. Posnemanje starih uzbekistanske tkanine, ki so narejene ročno, tako napredno tehnologijo, da bi pritegnili njihovo muarovom sije in svetleč. In včasih oblikovanje zavese ne nosijo ikona simboli posebnih Vzhodne kulture in preprosto klice nejasna povezavi z pravljice " Tisoč in ene noči".

Nasprotni trend v oblikovanju zavese je fotorealistične. Da je vzorec na tkanini dobesedno povzema sliko. To je mogoče doseči skozi prenos tehnologije tiskanje. Ne rečem, lepo zbujam zjutraj, glej prvo sliko dragi, da si ljudje ali najljubše na preostali del pokrajine, velikost 2, 5 4 metrov in več!

Vse barve mavrice

Velik pomen pri obdelavi inter'notranjost tkanine je barva. Vsak odtenek tkanine dodaja inter'jer različnih razpoloženje: strogosti ali ironično, igrivost, pomp ali intimnosti.

Bela stanja. Primerno je v skoraj vseh inter'Yeri. Tkiva in Burgundija rdeče barve se lahko zdi preveč težko in moteče, da razmišljamo jih za dolgo časa ljudi. Oranžna tkiva prisotna v inter'Yeri v velikih količinah lahko draži in rjavi in vijolični - povzročijo depresijo.

Ampak inter'er, ki se poravnavajo v svetlo zelene barve, spodbuja koncentracijo in plodno delo, in pastelnih barv ustvariti vzdušje miru in se prilagodi, tako da je ostalo. Poleg klasičnih barvnih kombinacijah včasih zanimiv učinek lahko daje nenavadne kombinacije barv, na primer, se je povečal iz nem zelenice in zlate in vijolične odtenke.

Hoja skozi zadnja ulicah dušo

Različne možnosti oblikovanja z uporabo tkiva je privlačna zato, ker to omogoča, da bi našli idealno podobo inter'jer oseba, s katero koli psihične težave. Nemogoče je, da ponudi vse enoten za vse standardne dekor inter'notranjost tkanine.

Tako, na primer, za oblikovanje Windows nekateri ljudje potrebujejo veliko zraka in svetlobe v prostoru, da se je prebudil, ga "je" s soncem. Ta slika inter'notranjosti bo ustvariti svetel, zračen, prosojne tkanine. Drugi pa, nasprotno, raje mrak in tiho, da bi, zapiranje zavese iz tujine, to je bil čas, da razmislite sami. Za izvajanje tega koncepta kot nalašč stanovanja tesno, težka tkanine, ki služi kot neke vrste bar'ladje med neznanci zunanje okolje in domačih coziness.

Za tiste ljudi, ki se, kot še posebej izvirna in za razliko od drugih rešitev, ki se zdi zanimivo "mozaik" style dekor inter'notranjost tkanine, ko drapery je sestavljen iz ločenih Loskutov, spretno usklajene med seboj in mešanica popolnoma barve in teksture. V tem slogu se lahko nastala kot kontrast, svetlo, pozornost rešitve in kompozicije, ki so izbrani na načelu nuance kombinacije.

Toda, kot pravilo, a pravi luksuz oblikovalci ne glejte v izobilju bi's v očeh deli in spektakularne okraski, ampak v preprostosti in eleganci linij, tkanin in zastori. M', katere vrstice in umirjene barve umiritev navdih za meditacijo, ki vodi k miru.

Najbolj ekstravagantnih novosti

Na koncu še nekaj besed o novosti, ki so še vedno obresti le v največji dendiji. Več jih je. Prvič, to zavese z zarezami. No, tkanine neusmiljeno kromsat da bi pot na sončno svetlobo in ustvariti igro soba svetlobe vložki. Reže se lahko kot gladka, narejena v obliki kroga, diamanti ali kvadratov in kaotično-naravno, brez oblike in z raztrgan robovi.

Drugič, know-how - a tribute človek, moda. To zavese, posnemajo folije, kovine, očesa ali plastično zaviti. In v del tkanine res lahko vsebujejo najboljših kovinske žice ali plastike madežev. Zelo priročno: tkanine lahko m'ATI in mečka toliko, kot želite, in ona ne more biti dosežen.

Še vedno tema tekstilne hooliganism tkanine z nepravilnimi obliži, luknje, domnevno projdennyj cigarete, umetni "obliži", itd.,

Vendar je to, spet, je za veliko dokumentov. Večina enako kot pred raje razkošje resnične ali izmišljene. Po vsem, sanje o obračanja svoj dom v majhna Palača, ki je del vsakega...

Po stylists, v organizaciji inter'notranje zadeve morali prizadevati za mobilnost vse ali vsaj nekatere njene elemente. Ker ves čas živeti v enakimi pogoji je tudi dolgočasno, kot nosi ista oblačila iz leta v leto. Novi poudarki v oblikovanje stanovanjske bi ljudje pozitivna čustva. Zanimivi pri obdelavi inter'notranjost tkanine, vsak prostorov je izvedena v svojo barvo.

Seveda, odločitev o radikalnih barve posodabljanje inter'notranjosti nosi določeno tveganje. Po vsem, ustvarjanje "scene", ki bo igral na vsakdanje življenje ljudi, oblikovalec ne deluje samo kot dekoracijo, ampak kot soavtor "scenarij". In še inter'jer je treba spremeniti, vključno z tkiv. Konec koncev, če so pravilno izbrane dekor v hišo prihaja dolgo pričakovano harmonijo med dobre kakovosti in lepote, slog in udobje, izpopolnjevanje in filozofija "preprosto in večno".

Svetlana Lobanova

VIR: http://www. oir. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика