воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Trendy salon

Najbolj pogosto je življenje zahteva spremembe svoje vrste, featuring največji eleganco in dekorativne, in tako veliko željo, da se z modo. Kot v oblikovanje pohištva ni več prevzema revolucionarne spremembe, osvežitev med'jer postalo veliko lažje, samo drugače poudarki dodajte modne dodatke, preurediti pohištvo - in vaš položaj spet na vrhuncu, moda!

Preučili bomo glavne trende interior design'notranje zadeve in možne načine za njihovo izvajanje v okviru dnevni sobi.

Coniranje

Moderna dnevna soba od časa do časa ni le kraj za razprave, ampak tudi plesna dvorana, kino ali cafe-bar. Pogosto je v kombinaciji s kuhinjo in jedilnico. Zato morate poznati trike, da razlikujemo med funkcionalnih področjih sobe. Cone so ustvarjeni z obračunanimi strop, podiums na tla, risbe, barve in teksture tal, ki zajema zaslon, bar števec ali skozi omaro.

Pohištvo

Oblikovalci ponujajo, da "raste v" nujni minimum pohištva, vendar visoke kakovosti. Prednost lahkih konstrukcij, vnesite skozi police, odprte police, steklo in ogledalo površin. Zelo v modi sprejem perforacijo, ko zaradi programlemek površine ponavadi dobijo učinek breztežnosti in zanimivo igro svetlobe in sence. M'pohištvo se odlikuje po povečanega obsega in zmanjša višino in vgrajeno opremo: naslonjalom za glavo in noge, mize in police, osvetlitev.

Za udobje lastnikov in gostom svetujemo, da uporabite pohištvo-transformatorji, design, opremljeni s kolesi. Vam bo zagotovo cenili kavč, v pravem trenutku je razdrobljena na več Turki različnih oblikah. Ali služijo voziček na kolesih, ki omogoča organizirati majhno pijačo, in ko se bo začel ples, ga premakniti v kotu, ki ni preprečila zabavno.

Čarobno svetilko

Svetloba igra glavno vlogo v dnevni sobi. Vendar pa poleg na glavni vrh svetlobe, ne more storiti, ne da bi majhne svetilke. Vsako funkcijsko območje je obravnavani ločeno, z viri svetlobe, je lahko različno oblikovanje. Eleganten najti je uporaba svetilke-"kloni", ki se nahaja na tla, steno, strop ali na mizi. Prav tako dodeli ločen pas.

Razsvetljava v pohištvo in usmerjeni viri svetlobe, da tudi redni predmet v fine podrobnosti inter'jer.

Zadetkov dekor

V preteklosti je znak bourgeoisie, in zdaj potrebujejo samo podrobnosti in okrasne blazine. So zasnovana tako, da omogoča udobje, ki jih tudi določi pogojna sprostitev področju.

Ko obiščete, to je lepo, da se počutijo intimne stranke, ki razkritje zaupnih komunikacije. Zato obvezno'bodite prepričani, da zaprete okno black-out zavese, tudi če ste na 25. nadstropju.

Preproga pastelnih barv in geometrične oblike, je super, da okrasite sobo, in tudi bo omogočilo, da radi hodite bosi. Izberite preproge z dolgo kupu nad povprečjem, ko hoja koraki skoraj neslišno, in kup je ne zdrobijo in ne "leži".

Če želite ustvariti coziness uporabite stene sconces, ki se nahaja na obodu prostora. Najboljša možnost zaokrožen in tekoče oblike.

Tukaj, morda, in vse glavne sodobnih trendov. Edina konstanta, ki niso predmet časom je nujno, pozitivno inter'notranje zadeve, še več, da oblikovalci ne omejujejo našo domišljijo določen slog in dekorativne tehnike.

Zato nam dovolite, da uporabljajo svoje svobode in dostopnost trendy dekoracijo in ustvariti edinstveno podobo vaši dnevni sobi, samozavesten, in ljubljene!

Gradiva na temo

Dnevna soba: ne le za goste
Za goste in ne samo
Dnevna soba. Pohištvo za dnevne sobe
Dnevna soba: dom okraski
Dnevna soba - apartma center


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика