среда, 24 сентября 2014 г.

Prilepljena žarek, prilepljena žarek hiše na ključ, gradnjo hiš iz lepljenih nosilcev, hiša iz otsilindrovannogo dnevnik, finske hiše.

Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Prilepljena žarek
    Stroški izgradnje
  • Termodom
  • Fasade
  • Vrh hiše
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Prilepljena žarek

Lepljen lameliran les - gradnjo hiš iz lepljenih nosilcev

      Drevesa'lesene hiše, zgrajene s tradicionalnimi materiali - dnevniki ali masivnega lesa, so številne pomanjkljivosti. Najprej, gradnje dreves'lesene hiše (gradnja lesenih hiš), zahteva visoko usposobljene mizarje. Poleg tega je postopek je dolg, zamudno in zahteva individualni pristop k obdelavi materiala. V izračun, ki ga je treba sprejeti in precejšnje osnutek zasnove hiše. Hlodi so vlažnost, praviloma več kot 30%. Na sušenje prijavi v hiši v 1-2 letih krčenja stene hiše je 10-20 cm na tla. To pomeni, da je zaključna dela mora biti odložen vsaj za eno leto. Poleg tega, slabosti, celih dreves'leseni objekti so: težnja, da crack in deformirajo v procesu delovanja, izpostavljenosti atmosferskim vplivom, in biološke dejavnike (rot, insektov okužbe).

Drevesa'lesene hiše iz lepljenih nosilcev
Hiša laminirane Plošče, gradnja hiš iz lepljenih nosilcev
V zadnjem času vse bolj in bolj pogosto uporabljajo napredne proizvodne tehnike dreves'lesene hiše, brez zgoraj omenjenih pomanjkljivosti. V skladu z njo, tradicionalne dnevnik postane samo surovine za proizvodnjo visokotehnoloških in bolj popoln gradbeni material - lepljen les. Po zaslugi sodobne tehnologije, spenjanje, lepljenje, obrezovanje, je to postalo mogoče uporabiti lepljen les skoraj vseh strukturnih elementov dreves'lesena hiša (za steno tramovi, špirovci, tramovi na stropu, in tako naprej ). Uporaba lepljen les zaradi svoje nedvomno prednosti v primerjavi s celoto. Izpostaviti najpomembnejše:

1. Visoke kakovosti površinskih. To je zato, ker je pred lepljenje lesa so izločeni iz vozlov in napake, priprave so izbrani glede na barvo, teksturo. Zato, izdelki iz lepljen les ima brezhiben videz. Celo v dobro prileganje posameznih dnevnikov stene so bolj grobo površino stene žarek hiš, ki so znatno otežuje proces.

2. Stabilnost geometrijskih velikosti. Za razliko od trdnih lameliran les obdrži svojo obliko in velikost skozi čas. Ne skrči, ne zvit in zviti. To je zaradi pomanjkanja lepljen les notranjih stresov, in tudi, da je izdelana iz pre-sušene surovin.

3. Moč. Hiše iz lepljen les so 50-70% močnejši v primerjavi s celoto.

4. Visoko toplotno zmogljivost drevesa'lesena hiša (kot je prikazano zgoraj). Ta dejavnik, ki znatno zmanjšuje stroške nabave in delovanje drago posamezne oprema za ogrevanje, prevoz goriva. Strošek za ogrevanje stanovanja, zgrajena prilepljena žarek, bo 9-13 krat manj v primerjavi z opeko.

Čas gradnje prilepljena žarek hiše pod tipkoseveda , daleč manj kot trdna. Ker so vsi predmeti, ki so izdelani z visoko natančnost v proizvodnih pogojev pri konstantni temperaturi in vlažnosti, Skupščine oblikovanje hiši narejeni hitro in enostavno, pripravljen za namestitev Fundacije ne sme presegati 5-6 tednov. Poleg tega, hiša prilepljena žarek ni časa za krčenje (krčenje je samo 0, 5%). To omogoča, da shranite na dan zaključna dela in zgraditi hišo vse leto. Ločeno vprašanje - izolacija dreves'lesene hiše. Horizontalno šivi med dnevniki izolirati in pečat, ki je težje kot med vrsticami. Profilirani lepljenih lamel tesno s'povezan Sklop, zato ni treba, da dajo izolacija v utori med njimi. Poleg tega, profil palice se izračuna tako, da deževnice ne spada med njih. Ščiti načrta iz pojav propadanja. Obstaja pa še ena tehnološko funkcijo. Pri lepljenju v žarki so izbrani lamellas z medsebojno nasprotni smeri lesnih vlaken (letna ipd.). To ima za posledico večjo moč žarka v primerjavi s celoto.

In končno o zdravljenju dreves'lesene hiše. Celo v dobro prileganje posameznih dnevnikov stene v tej hiši so zelo neenakomerno površino, kar bistveno otežuje proces. Hkrati površini lepljene žarek, z upoštevanjem vseh tehnoloških zahtevah, ravna in gladka, zbranih iz takšnega lesa steno izgleda trdna. Zunanjost konča, je praktično nepotrebno. In ker ni odhodki za okrasitev hiš iz hlodov, znatno zmanjšala stroške celotnega projekta.

Pomembno je dejstvo, da je oblikovanje dreves'lesene hiše iz gostilne zagotavlja spremembo debeline grelca (od 50 mm do 250 mm). To omogoča uporabo tega modela za različne podnebne razmere. Z drugimi besedami, spreminjanje debeline izolacije lahko gradijo teh dreves'lesena hiša (ali finski hiše), v kateri koli regiji Ukrajine. Lepljen lameliran les, hiša iz otsilindrovannogo dnevnik, finske hiše.

      Niz dreves'leseni deli hiše je sestavljen iz:

Skupaj z popolne podatke, dobavljenih potrebne tehnične dokumentacije (potni list na domu), za njegovo izvedbo na kraju samem. Na Stranko vodi zunanjo in notranjo predložiti hiše. Stranka mora dogovoriti o mestu zgraditi hišo iz lesa in pripraviti spletno stran. Oblikovanje dreves'lesena hiša zagotavlja hitro gradnjo (v 3-4 tednih), in sposobnost za povezovanje obstoječih komunikacijskih omrežij.

Vikend izpolnjujejo zahteve Evropske gradbeni standardi (DIN, BS, Škarje in drugih ) V svojih arhitektura, ki upošteva posebnosti, običaji in klimatske razmere v regiji. Arhitektura je vedno individualno. Elementi sistema Windows, med'notranje dekorativne podrobnosti iz lesa stranke izbira.

Podjetje pererabotka lesa iglavcev in listavcev pasem vključeni v Karpatih. Podjetje ponuja široko izbiro dobaviteljev lesa. Les je sušen v kondenzacijski sušilnimi komorami, ki zagotavljajo ohranjanje moči in estetske lastnosti lesa zaradi m', ki z nizko temperaturo, sušenje.

Za 100% popoln vikend v sodelovanju z drugimi podjetji proizvaja luksuzne mizarstvo.

Kako okolju prijazno, lepo in trpežno lepljene žarek hiša preberite v tem članku.


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика