среда, 24 сентября 2014 г.

Poletna terasa na dacha

Poletna terasa na dacha

Danes, mnogi se sprašujete, kako zgraditi verandi z rokami? Ker je super za sproščujoče, skupne večerje in praznovanja. Poletno teraso, ki se nahaja vzdolž pred hišo, kot pravilo, poletno teraso vrste niso ogrevana. V poletnem času, veranda se pogosto uporablja kot poletno kuhinjo.

Teraso morajo ustrezati Splošni arhitekturni izgled hiše in je treba storiti z njim v istem slogu. Praviloma na poletno teraso, namestite Windows izvirni obliki - lahko namestite operacijski sistem Windows standardnih velikosti ali velika panoramska Okna. Veranda je treba prostorno, svetlo in udobno.

Odprta ali zaprta veranda?

Veliko se jih ne more odločiti, kateri je bolj zaprto ali odprto verando v obliki terase. Kopalni ploščadi spominja velikih verandi. Za poletne počitnice tem teraso, je idealna izbira. Na poletni terasi lahko pijejo kavo, sprostitev in sončenje. Na prostem, teraso, lahko sprostite in topel jesenski večer v a stol, pokrita s toplo odejo, z veseljem gledal od drevesa pade dol, rumeni listi.

Ampak, poletno teraso, ki je primerna le za sprostitev v toplo čas dneva, ampak, kaj storiti v zimskem času? Če zasteklitev poletno teraso, lahko da se je zimski vrt.



Projekti verande so lahko različne, zato kakšen načrt, da se odločite, da se odločijo za Vas. Vse je odvisno od tega, koliko Imate radi na prostem. Če Imate radi naravo, ampak se bojijo, prepih in ne nosijo prah, potem, seveda, če bo pristop zaprto teraso.

Toda, če želite, da se približajo naravi, vonjave cvetja in sončenje na neposredni sončni svetlobi, odprite poletno teraso, bo najboljša možnost.

Zlato bo gradnja verando s swing velika Okna. V toplo času, ko Windows je mogoče odpreti, dajanje v najem v veranda nežno sonce, in v slabem vremenu okno lahko zaprete in ustvariti udobje in toplino. Windows lahko dreves'lesena, aluminijasta ali plastična. Izbira stekla, odvisno od tega, kakšen učinek želite doseči, je, da ustvarite "toplo" ali "hladno" sobo. Tudi izbira zasteklitve vpliva na oblikovanje teraso.

Obvezna'bodite prepričani, da opremiti poletni verandi protja pohištvo in cvetje. Če pravilno inter'jer verande, Vam bo ustvaril vzdušje, udobje in coziness. Okrasimo z veranda stene s slikami in dal miniaturni vodnjak, nato pa Boste dobili pravi užitek od ostalih.

Gradnja teraso, ne vzamejo veliko časa, takšno delo se lahko izvaja neodvisno, in lahko najamete strokovnjake, ki bo temeljil na teraso, hitro in učinkovito



Članke na temo:

  • Kako zgraditi verandi z rokami?
  • Brez okvirjev stekel verandahs
  • Inter'jer verande na dacha
  • Sodobno oblikovanje teraso
  • Teraso na dacha z rokami
Kategorija: Popravilo teraso
Datum: Marec 15, 2012
Oznake: teraso

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика