четверг, 25 сентября 2014 г.

Otroška soba: kje in kako za shranjevanje igrač? 2008-12-03 11:06:58

Gradnja in rekonstrukcija.

Otroška soba: kje in kako za shranjevanje igrač?
2008-12-03 11:06:58

Pam'ne pozabite, da dajo igrače vodoravno bolje kot navpično: majhne predmete izgubljeno ali zdrobljen pod težo, če leži na dnu velike polje ali polja.

Graditi policah opeke in plošče, vendar ne tako visoka, da so lahko prevrne. Prostor spodaj, se lahko uporablja kot garaža, kjer lahko imajo velik avto, in na policah nad - izdajanje knjig in igrač.

Dal dreves'leseni ali kovinski drsna pole-"Božično drevo" od tal do stropa, na katerega lahko obesite m'igrače, izgleda super.

Nakup v tovarni paket majhnimi plastičnimi obroči. Treba jih je na uho vsak m', ki igrače. Zdaj lahko visi na domu "Božično drevo", ampak na dosegu za otroka. Ali priložite trak Velcro na steno na ravni roke otrok in nazaj vsako igrače šivanje ali lepilo lepljivo. Zdaj se bo otrok lahko priložite igrača zidu.

Igrače, ki so shranjene na dvorišču'drugič, lahko vodijo v velike plastične posode za smeti (skp). Uporabite jih lahko na dom.

Ali šivanje vrečko stare čipke zavese, igrače, da ostanejo tam, so bile vidne. Od zgoraj, da bi zategniti pas.

V kotu vrtec visi viseči mreži. Lahko dal igrače, da bo enostavno, da bi dobili. Ali bi improvizirane obrestuje: prešito odejo v trikotnik, jo pritrdite na enem kotu v kotu, in druga dva - do stene.

Če da igrače
Majhni kovčki.
Velik predal.
Stari polje za Sadkov kosilo je dobro za. shranjevanje gradnikov, avtomobilov in obleke za punčke. Lahko uporabite prenosni polje kompleti in jih postavite v vaš avto.
Stari invalidski voziček.
Pralnica vrečko visi na kljuki pritrjena na steno.
Polje za puloverje ali drugih storitev s filmom top, za otroka, da bi videli, kaj je v njej brez odpiranja.
Mesh Perilo. Običajno so head'ASCI ali lock-"strela".
Plastični napihljivi bazen za otrok lahko spala. Otrok bo enostaven in zanimiv rummaging skozi to, iščejo pravico igrača.
V košarico pritrjena na steno. Škatle za ribolov pribor.
Žice voziček na kolesih. ali plastične košare, ki jih lahko dajo na kup (tudi na kolesih).
Rastlinski škatle, zloženi obliki.
Plastični paletni za sušenje posode po pranju (za knjige in evidence; Oddelek za Jedilni pribor se lahko dajo svinčniki in oznake).
Plastični paletni za sušenje jedi kot nalašč za knjige; otroka lahko hitro gredo skozi.
Tri, p'pet ali sedem kvadratnih pločevinke ali plastične posode za sladoled, lahko lepilo skupaj, tako da luknjo, ki so bili videti na eni strani, in za barve. Dal design strani, kot knjižno polico za steklenice vina v baru, in shranjeni v celice z igračke ali material za Obrti.
Veliko smeti s prilepko pokrov.
Velike kartonske škatle za sladoled.
Veliki težki polje, posejano za udobje otroka in pokrita s Ozadje ali dekorativni papir.
Škatle plenice.
Risanje stvar, ki bi morala biti na tem mestu, ali cut svojo sliko iz revije. Držijo polje, tako da otroka takoj videl, da ga vsebuje, ali naj jo odstrani.
Manipulacija igrače
Visi zid vrečko s celicami za čevlje iz notranje stene arena za skladiščenje majhnih igrač. Za otroka bo zabavno proces zlaganja igrače v celico in se umakne od tam.

Nakup otroške poceni polje, tako da je odložil igrače, igra "del". Potisnite ga pod posteljo.

Priključite plastično vrečko za umazano perilo vrvi ročaji in dal mu je nekaj igrač. Celo zelo majhnega otroka bo lahko nosijo ta paket vsebuje za vas, iz sobe v sobo, da se držite sebe igrače. (In, ko vaš otrok utrujen, boste našli paket je še ena aplikacija v kmetijstvu. Ponavadi, otrok se začne z dejstvom, da so dobili ta paket iz pod posteljo.

Svetujejo staršem, ki so se zbrali, da vidim otroka, zgrabi nekaj igrač, da se otroci lahko spremenite.

Ležala na tleh stanja, ki je bilo lažje zbrati igračke ali gradnikov. Ko se igra je končana, si stanja vogalih in ssypte vse skupaj v pravo polje.

Če je vaš otrok igrače več kot jih lahko uporabite ob istem času, skriti nekatere od njih za več mesecev. Ko boste dobili to, skriti nekaj drugih. Vsak čas za otroka, se bo deloval kot nov. Razvrstite jih lahko igrače v kompletih, ki so v več plastičnih vrečk in vsak dan, da bi otroka drugega.

Obrniti večer čiščenje igrače na igra tipa "Dražbi" (vas exclaims za naslov igrače, in otroka postavlja v mestu). Ali igra v "barve": "vidim, da v sobi nekaj modrih". Otrok se zaveda, kaj je na kocki, in postavlja igrača v mestu. Ali organizirajo tekmovanje "Kdo je hitrejši": moja mama in oče so za pranje ali otroka dal igrače.

Dajte otroku možnost, da se odločitev o potrebnosti dela z določeno igračo. Če je otrok nagnjen k akumulacije, ta odločitev je verjetno, da boste morali narediti največ.

Držijo sedmih škatle zavihki na teden dni. Dal igrače v škatle in jih v škatli v omari ali drugo primerno mesto. Pustite, da se otrok igra z igračami iz polja ustreznih dan. Boste morali zbrati manj igrač, in otrok je vsak dan bo kot nova.

Pojdi v kuhinjo, lepo košaro za malo igrača malo stvari, ki vam v določenem kraju doma v dnevni gospodinjstvo. Ob koncu dneva, jih je mogoče razvrščati in vaš otrok bo vedel, kje iskati manjkajoče podrobnosti.

Obvestilo najljubše igrače avtomobilov otrok lak za nohte iz dna, ko jih posnamete na sprehod. V tem primeru, na Igrišče ni spora o tem, kdo spada v to ali ono igračo.

iz knjige Stoletje Lansky "Priročnik za starše"


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика