понедельник, 22 сентября 2014 г.

Nameščanje žarek strukture kleti prekrivajo 2008-11-04 14:14:37

Gradnja in rekonstrukcija.

Nameščanje žarek strukture kleti prekrivajo
2008-11-04 14:14:37

Nameščanje žarek strukture kleti prekrivajo

Prostor žarki so označene na deske PBE'ASCI in vmesne podpira z Umarov in uporaba gradbenih skladu z oddelki. Prostor med tramovi so izbrane tako, da žarek pripravljen oblikuje odpornost za šive, da se je treba namestiti pozneje, plohi in, na drugi strani, izpolnjuje zahteve za gradnjo projekta. Prvi žarki so jih v mestu flatwise. Tako, z žarki oblikujejo dobre delovne podlaga za montažna dela.

130. jpg

Splošne eno kompleksno žarki žarki sestavljena iz kletnih etažah in jim tudi omejite dostop iz obeh strank, ki so na ravni zunanje površine PBE'ASCI PBE'asavannah žarkov. Tramovi kletnih etažah in PBE'Azubalis tramovi morajo biti narejeni iz istega lesa. Kot pravilo, v sistemu žarkov, ki se uporabljajo križ oporniki. To je najbolj naravno, da bi jih kos žarke, da je v teku dela so nameščena na svojem mestu.

131. jpg

Določitev žarki se začne montaža drugi obroč grede v mesto na vrhu sveta PBE'ASCI na ravni njegove zunanje površine. So pritrjena z žeblji, ki temeljijo nagnjena.

132. jpg

Naslednji korak je nameščen prvi normalno žarka na vrhu sveta PBE'ASCI na e zunanje površine se tudi nohti glasno navzdol. Naslednji žarek je omejeno na določeno razdaljo nohti navzdol do PBE'ASCI in vmesnih podpor. Prvi tek strut pritrjena na mestu, od njenega konca, nohti glasno skozi žarke. In tako dalje izmenično montaža nosilcev za PBE'ASCI in vmesne podpira in nato čez obod. Ko žarki so nameščena na svoje mesto, PBE,'apuvaline tramovi, povezanih z njihovim konča nohti skozi PBE'Azubalis žarek. Na koncu drugega PBE'apuvaline žarek je pritrjen na drugi rob, tramovi, in PBE'ASCI in tramovi.

133. jpg

Nakup plošče, plošče in prekrivajo v Kijevu.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика