понедельник, 22 сентября 2014 г.

Dnevne sobe etnične slog

Dnevne sobe etnične slog

Etnične slog je čar in neposrednosti in dobri za prostore namenjene za rekreacijo. Toplino in teksturo v nevtralni sistem bo prinesla naravnimi materiali (kamen, terakota, temnega lesa. Na tleh je ležala Mat iz kokosovih vlaken sisala ali alge, in Windows obesite zavese zraka tkanino, svetlo material za Sari, sladkornega trsa, žaluzije ali rolete. Vrgel na kavč ali protja stol svetlo dari ali Katowice blazine, in na tleh - potiskane bombažne odeje ali preproge. Dodaj gilding, uporabo ogledala, luči, itd., ali poudarite gold leaf podrobnosti vrata, stene ali pohištvo. Dodaj v sobi bambusa, posušena zelišča, ali palme v velikih glinenih vaze, ročno izdelan. Barva, oblika ali teksturo keramike lahko Osrednji element med'jer.

Dnevne sobe etnične slog

V ta življenjski prostor mešani Vzhodnih in Zahodnih stilov, in turško Otomanski v nasprotju s pompozno francoski fotelj v XVIII stoletju. Rack v hladilnik prilagaja zbirka Spominkov iz različnih držav.

Dnevne sobe etnične slog

Drevesa'lesene rolete, zmanjšujejo bleščanje sonca in zavrni čudovit odtenek, cool white-oprati stene in stolpi tropskih dlani, da je to kolonialni stil dnevne sobe. Lepa stara palanquin (Vzhodna nosila za gentleman, ki je bil prevoz štiri ljudi), ki služi kot bife.

Dnevne sobe etnične slog

Preprosto blazine v batik tehnika, ki dodaja, nežnega dotika barve in vzorec,-združljivost'bind terakota tla z dreves'Jana okvir stare Javanese postelj. Fancy svijećnjak namesto lestenci in velik odprt kamin obliki arhitekturni poudarek v prostoru.

Dnevne sobe etnične slog

Ta kotiček kamin v obliki blata hiše postavili več zareze za najboljše ogrevanje.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика