суббота, 21 июня 2014 г.

Platnene strehe za vsako priložnost

Peterburgu vreme je muhasta, morda, kot nobena druga. Ko tišina nenadoma swooped orkan, v maju opoldne, nenadoma snega začeti, ali, nasprotno, januar - niti snežinke. Da obstaja samo eno poletje, ki smo dolgo že skoraj eno leto, in ko je končno prišel takoj poiskati senci debelejši. Medtem ko je sonce visi v bledo St. Petersburg nebo kot rdeče-vroče ponev, in nikjer se zdi, da je ni mogoče skriti. Tako smo plemenitih poletje minut porabil ni na prostem in v zamašen apartma.

Paradoksalno, vendar, če je v južnih državah, kjer je veliko bolj vroča, ljudi, ki ne čutijo tako nelagodje. To je predvsem posledica dejstva, da tuji proizvajalci so že ni prvem desetletju svojim strankam ponujajo priročen in univerzalni solarni sistem, platnene strehe, ki omogoča, da ustvarite senco krošnje v obliki svetlobe, nadstreški vseh velikosti. Njihov glavni namen je, da se skriti pred soncem, vendar se lahko zaščito in veter, in še od dežja, tako da je v primeru nenadnega poslabšanja vremena, ne boste morali prekiniti prijazno srečanja na svežem zraku ali voziti domov hodi otrok. Poleg tega, platnene strehe, ki se uredi v enem slog Oken in fasad stavb. In ker v naši državi, te strukture niso še pogosto uporabljajo, so lahko uspešno razlikovati svojo hišo v okolje, da bi pritegnili pozornost.

Mehanizem za zaščito pred soncem sistemov je zelo preprosta: kaseta, "ročno" tkanine sama. Praviloma majhne in senčila se upravljajo ročno, vendar če želite, jih lahko namesti in preprosto delovanje električnega motorja. Velike in dvojni sistem samodejno opremljen z električnim motorjem. Uporaba električni pogon ponuja določene prednosti: omogoča dodatno opremiti sistem z daljinsko upravljanje, kar močno olajša nadzor platnene strehe, če se veliko od njih, ali pa se nahaja v oddaljenem kraju, namestite elektronski senzorji, ki se odzovejo na spreminjajoče se vremenske razmere, in števci, da je tudi v odsotnosti lastnikov, omogočajo, da ustvarite efekt " prebivalstvo "hiša.

Po videzu in funkcionalnosti sistema je lahko zelo raznolika. Najbolj priljubljena horizontalne žaluzije. So lahka, nadstreški in se lahko namesti v državi, hiše, terase, odprtih teras in spletnih strani. Kot to platnene strehe, ki se razlikuje od 20 do 50 stopinj. Nekateri modeli vključujejo namestitev sistema "odtenek plus", ki je nižja je žogica tkiva neodvisno pade na razdalji do 210 cm (običajna dolžina je približno 20 cm), s čimer se ustvarja sence. Ta element kot žogica, uživa veliko popularnost, ko namestite platnene strehe na Windows kavarne, trgovine, restavracije, hoteli, saj je možno, da dajo informacije za oglaševanje, na primer logotip podjetja.

Velike steklene površine, na primer za velika Okna, je priročen za uporabo navpična tenda. Njihovo vrsto je Markthalle je vertikalno naklonjeni, platnene strehe, ki se tvorijo na oknu vizir in varuje prostor pred sončno svetlobo, hkrati ne ovira svež zrak. Dobra rešitev za kotni modeli so trikotni platnene strehe. Tam so senčila, nadstreški za steklene strehe in varstvo zimskih vrtov. Za ukrivljene površine modeli so na voljo na "zdrobljen" okvirja, ki vam omogoča, da spremenite smer nadstrešek v pravo smer. Strani platnene strehe, ki omogoča enostavno premikanje roko, da ščit sami od radoveden oči nenavadno "ograjo" - in vam ni treba kopati jame za stacionarno ograjo ali lug okoli parcele zaslonu. Nekateri proizvajalci, na primer nemško podjetje, ki je "Markilux", ponujajo posebne platnene strehe za dolgo in ozko ozemlja, v katerih dolžina odstranitev tkiva, ki je veliko večja, kot je njegova širina. Tam so modeli s stojala in nameščena senčila, paviljonov, ki so dvokapno obliko "hiša", platnene strehe z vgrajeno razsvetljavo in izvedena v stilu hi-tech: Na nekaterih platnene strehe, ki se lahko dajo zaščitne škatle, ki preprečujejo vstop v mehanizem listja in drugih naplavin.

Kot je za različne materiale in barve, Marquis tukaj je zavist vseh fashionista. Tkanine s Teflonsko prevleko in s perforacijo, in da se poveča svetopropusknuyu sposobnost in ščiti pred dežjem, več deset zbirk in več sto barvne rešitve. Različnih stilov in modelov, ki omogoča ne le ustvariti prijetno okolje za delo in počitek, pa tudi, da bi našli edinstven slog vsake hiše.

Sam ", ampak": ti, kakovost platnene strehe ne more biti poceni. To je zelo preprosta razlaga. Samo vodilno podjetje s svetovno ei'jamo, za dolgo časa in uspešno sodeluje ne le v predelovalnih dejavnostih, ampak tudi razvoj sonce sistemov zaščite, se zagotovi popolna skladnost s procesom, in s tem kakovost svojih izdelkov, njegove absolutna zanesljivost in udobje delovanja.

Na žalost, v Rusiji resni proizvajalci Marquis še. Morda je verjel, da je v naši Severni deželi, kjer poletje traja malo več kot 30 dni, da proizvajajo zavetje pred soncem neracionalno. Vendar, če se boste držali tega vidika ni jasno, zakaj je v Rusiji povsem odsoten in proizvajalci takšnih potrebne našega podnebja, visoke kakovosti antisplash obloge? Konec koncev, tukaj in tujih družb za dolgo časa, so prehitel nas je. Nekdo bo nasmeh: torej, kaj? Po vseh umazanijo s čevljev in krpo na vrata shake: Ali želite porabiti denar za take stvari?

Kot je znano, škrt plača dvakrat, celo trikrat. Na podplatih prinesel približno 90% vseh umazanijo, ali drugače vstopa v hišo. To brusni prah in majhne kamne tiho objavljeno v vse prostore in povzroča tla nepopravljivo škodo. Medtem, sodobno čiščenje sistemi so sposobni vodenje velik del umazanije, in ne pustite, da prodre presega prag, ki je, med drugim, zmanjšanje časa in stroškov za čiščenje. Poleg tega se strinjate, da Mat gume na vrata luksuzni koči, ki bo videti, m', da bi ga lahko, to je brez pomena. In obratno: temeljito premišljena zasnova verandi ustvari ugoden vtis hiše.

Po mnenju strokovnjakov, najbolj učinkovit je kompleksen pristop k grazette pri čiščenju sistem je sestavljen iz dveh, po možnosti v treh fazah: na ulici, v preddverju in se neposredno ob vhodu v prostor. Vsaka faza je posebno vrsto kritja. Namen prve faze - predhodno čiščenje obutve iz grobe umazanije. Ta premaz je aluminij profil, v katerega ste vstavili različnih materialov, iz gume, za čopič in strgalo. Optimalno je odprta možnost, ko med trakovi polnila ima vrzeli nekaj milimetrov. V tem primeru se umazanija ne nabira na površini, in pade na tla ali v jamo, ki jih je mogoče enostavno čistiti s sesalcem ali krpo. Poleg tega jamo včasih urediti drenažo, preko katerega se odvajajo odpadne vode. Vodilni proizvajalci antisplash obloge, kot so nemški Corporation "EMO", bo opremljen s sistemom okolju prijaznega izolacije, kot tudi z'dovolnimi posnetki - za premaz velike površine, ki omogočajo, da sklenejo tla ravno idealen.

Pokrov na drugi stopnji, ki je neke vrste preproga z veliko trdega zank, zasnovan za zbiranje in pripor majhne umazanijo in vlago. Njeno nadaljevanje je tretja stopnja - nepremočljiva progi s kupa na gume osnove, ki preprečuje zdrs. Kritje na drugi stopnji, lahko tako eno-in barve; na kupca proizvajalci upodobljeni na vse napis ali logotip. Logotip ali sliko na posameznih skica je lahko določeno, in polnila prvi stopnji, ampak zato, ker je zelo napornega dela, je pogosto vodi do velikega povečanja cen naročila. Vendar, zadovoljstvo ima v lasti visoke kakovosti, izključno stvar, ki zvesto služi vas in vaš dom verjetno je vredno.

In naj na ulici "pol - slabo vreme, pol - absolutno nikjer". Glavna stvar - kaj je "vreme" v svojo hišo!

Na materiale, LLC "CM-Projekt"

Alena OBRAZTSOVA

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика