суббота, 21 июня 2014 г.

Brez jame in dolgotrajnih

Večina pojem "država hiši", ki je povezana z nekaj kapitala in temeljnih ki zahteva veliko časa proces gradnje. Vendar, tehnologija pred kratkim razbili, ki prepričanja, ker na trgu z'pojavil hiše zelo različni vrsti - mobile in modularno.

Mobilna različica

Strogo gledano, mobilne hišice v obliki priklopnika na kolesih, je znano vsem. Kot pravilo, je prinesel na gradbišču kot začasno nastanitev za delavce, in o zaključku premakniti na drugo o'CT. V redkih primerih, kolesa odstraniti, in nato priklopnika v njihove hiše. Ampak izgleda, kot država hiši ponavadi precej patetično.

Razmere korenito spremenila po ruskem podeželju trgu začela ponudbo mobilne hiše, grajene po tujih tehnologij. Strukturno, te hiše so sestavljene iz kovinske okvirje in sendvič plošče z izpolnitvijo učinkovito izolacijo - mineralno volno. Z izolacijsko ploščo hiše 150 mm debel, v celoti izpolnjujejo zahteve ruske Predpisi o toplotni prihranek. Skupaj z trden okvir in zaprti dvojno zastekljene stene zelo dobro zaščito notranjega prostora v hiši od kakršnih koli vremenskih pogojih, od hude zmrzali na prvem mestu.

Domači proizvajalci, ki izdelujejo mobilne hišice, ki je sestavljen iz modulov z velikosti 3, 5 x 7 m oziroma 3, 5 x 10 m, Višine doma, naložen na mobilne platforme, je omejena na 4, 5 m veljati cestnega prometa zahteve. Vendar, kot na nizko hišo komaj klic. Poleg tega lahko zložite, doma iz več modulov, dajanje na vsaki drugi ali naprej. Mogoče dva nadstropja mobilnih domov, tri-zgodba, vendar pa, ni.

Za prevoz, seveda, potrebujejo zadostno prevoz. V tem primeru uporabite močan prikolice s posebno platformo, ki vsebuje pripravljen hiši. On je na ploščadi, in nato iz nje odstranijo s pomočjo avtodvigala. Seveda, zmogljivosti uporabljajo dvigala in traktorji, so omejene. Vendar, mobilne hišice, ki so zelo prostorne, ki jih na željo lahko udobno živeti vse leto.

Velik plus je, da so mobilne hišice so v celoti izdelan v tovarni. To omogoča, da visoko proizvodnjo natančnost, in ni odvisna od vremenskih razmer. V pripravljeni mobilnih domov stene okrašene znotraj in zunaj; so vstavljena okna in vrata bloki izdelane strehe, notranji inženiring sistemov, ki je delno ali v celoti nameščen. Vsaka različica te hiše že ločena električna omrežja, vodne pipe, vodovodne nameščen. Nekatere hiše so opremljene z ogrevanje, klimatska naprava, kanalizacija in plin kamin. Na željo je možno, da bi dobili domov, čeprav s pohištvom in poceni kuhinjske opreme. Kot za notranje zadeve postavitev, namesto proizvajalec je spoznal in razvil kupca.

Parcele za mobilno hišico zahteva minimalno usposabljanje. Vi ne potrebujete nobenega izkopa za temelje. Prostor pod hišo je treba samo uskladiti, in za stabilnost konstrukcije je nastavljena na betonskih blokov. Poleg tega stabilnost mobilne hišice zagotavlja kovinski okvir, ki služi kot ogrodje. Ta robusten in zanesljiv načrt ohranja strogo geometrijo vsak mehanske in atmosferske izpostavljenosti. Še vedno, seveda, morajo biti izdelani iz zunanjih inženiring omrežij: voda, elektrika. Prav tako bi morali razmisliti o nekaj način ogrevanja hiše.

Kako drago takih hiš? Njihova cena je približno dvakrat nižja od stroškov izgradnje podobno mirovanju hiše najcenejših steno materialov. Tovarniško način izdelave z uporabo proizvodna oprema omogoča, da ustvarite primestnih stanovanj z minimalno ceno na kvadratni meter.

Modularne hiše

Drug način, da to brez kopati jame in dolgo gradijo modularno koči hiši. Ta je namestitev je vedno priljubljena, pritegniti potrošnike z preprostost in hitrost Montaže. Na podlagi modularni domovi, ki okvir dreves'leseni tramovi. Ta vrsta "okostje" stavba je bila zgrajena za nekaj dni, po katerem se gradbeniki začeli raste na njem "m'meso, ki zajema eno ali drugo vrsto. Uporablja dreves'lesenih plošč ali plošč, konstrukcija države, hiša je trajala tri do štiri tedne.

Vendar dostojanstva "modul" ne izključuje napake, ki so bile nizke moči in slabe izolacije. Narejen iz vezane plošče z mineralno volno znotraj kot izolacija ni zaščito iz hude zmrzali in sklepih, praviloma niso bili zaprti. Ko je zažgal ogenj dreves'lesene modularne doma, kot tekme, tako da sčasoma njihova priljubljenost je bistveno zmanjšala.

Novo življenje modularne država hiši našel s prihodom modernih materialov, ki so omogočile, da jih dostavijo iz zgoraj omenjenih pomanjkljivosti. Okvir hiši-modul XXI stoletja je izdelana iz lahkih, vendar zelo trajen kovinski elementi, tako da ni mehanskega delovanja ali orkani ne dela za mene. Materiali za pokrivna zdaj je, ali so posebej obdelane kovinske plošče, ali plastike ali tako imenovano "sendvič"-plošče (najbolj priljubljen). Ki se uporabljajo za njihovo proizvodnjo sodobnih grelci omogočajo zelo dobro, da bo toplo. V rezultat, ni potrebe za ogrevanje peči ali da električni grelniki, in v hiši, lahko v živo, ne samo poleti, ampak v hladni sezoni.

Modularna hiša je zelo priročno v namestitev. Za njihovo namestitev zahteva le minimalno priprava gradbišča: obračun, izravnavanje, najlažji podlaga v obliki betonskih blokov.

Vse podrobnosti hiše so narejene v tovarni, tako neposredno na gradbišču, potrebuje le za zbiranje predmetov, da projektant, nato sooča fasade in poskrbite za notranje dekoracije, ki je lahko kar koli, na zahtevo najemodajalca. Graditi takšne hiše na parceli je nekaj dni, teden, največ, enako količino časa, ki je potreben za dokončanje dela.

Vendar, zdaj z'ni bilo modularno dom drugo vrsto - v celoti končal, premične in opremljena, da so se v bistvu ne razlikuje od zgoraj mobilne hišice (razen naslova). Ta hiša je bila v celoti zbrani, obdelani, ponavadi v svojih standardnih postavitev sestavljajo dnevna soba, kuhinja, spalnica in kopalnica. Pohištvo in kompakten in priročen objektov bi bilo enostavno za bivanje in udobno bivanje.

Kot primeri te vrste domov lahko prinese, ki že obstajajo na trgu. Na primer, hiša s površino 33 kvadratnih m (9, 3 x 3, 6 metrov), narejen na podlagi kovinski okvir z drevesi'leseni okvir in, seveda, izolirane. V Okna z dvojno zasteklitvijo. Dve spalnici, tuš, wc. Pohištvo, plin, kamin, peč, hladilnik. Je vse, kar je potrebno za življenje, je nekaj več kot 700 tisoč rubljev

Več prostorni hiši načine, na primer s površino okoli 40 kvadratnih m narejene na isti tehnologije in je tudi v celoti opremljeno. So nekoliko dražje, približno milijon rubljih, vendar imajo izračuna stroške en kvadratni meter, lahko preverite primerjalne cheapness takih stanovanj.

Nianse s

Opomba: mi se ne trudijo, da bi prepričali potencialne lastnike stanovanj, da vaš mobilni telefon ali modularni varianta a country house - gojiti svoje sanje. Seveda, kapital gradnje v večini primerov bolje, vendar je včasih mobilni telefon ali modularni doma je zelo ugodna.

Recimo, da ste začeli z gradnjo velikih opeke koči. Hitro dokončanje gradnje lahko pod nobenim pogojem ne, in potem je neposredna razloga ni, da odloži čar državi življenju, se uporablja za začasno nastanitev mobilne ali modularni doma. S te strani lahko ograjeno z ograjo, da se ne ogrozi, da se povežete komunikacije (če so na spletnem mestu) in dve ali tri leta, da živijo v bližini narave in žalosti, ne vem.

Pogosta uporaba teh hiš, kot začasna stanovanja za delavce. Strani, ki se lahko nahajajo precej daleč od mesta, tako gradbeniki morali zagotoviti dostojne življenjske pogoje v "razmerah"in mobilne ali modularni doma je najboljša pot. Na voljo so v varianta gradnje kabin - z omare, postelje, jedilno mizo, kopalnica itd.,

Druga prednost je možnost, da se premaknete mobilne in modularni domovi večkrat. Če, na primer, ne boste imeli svojo lastno spletno stran in vam najem zemljišča za sezono, nato pa graditi na njej ni dovoljeno. Vendar, želim živeti v tem mestu, in s udobje, tukaj in lahko dobite na mobilni telefon ali modularni varianta hiše. Mimogrede, teh hiš se ne nanaša na kapitalske strukture, zato je njihova namestitev ne potrebujete za pridobitev številnih dovoljenj, da tekmujejo z uradnikov in tako naprej, stanje zemljišča, na katerih stojijo v to hišo, ni obvezna'mora biti individualnih stanovanjskih objektov, kar je tudi velika prednost.

Je logično, da uporabite hiš te vrste v kot gost. Gradnjo hiše za goste stojalo', ki je povezana s precejšnjimi težavami, kot tudi drago. Medtem ko mobilni (modularno) možnost v moderno in v celoti, bo zadovoljila tudi najbolj hitre goste.

To se zgodi, da v sedmih' * obstaja potreba po dodatnih doma, ko, recimo, mladoporočenca želijo živeti naonobu (vendar daleč od starejše generacije).

Končno, hišo-"Peredvizhniki" bi se lahko spremenila v kopel, savna ali ruski, vendar še vedno s tušem, sprostitev soba in drugi sestavni deli te tradicionalne domače sprostitev. Tuje tehnologije, seveda, kopalnica aplikacije, ki niso predvideni, vendar je ruski proizvajalci ponujajo in take načine uporabe mobilnih in modularni domovi.

Trenutno število strokovnih podjetja ponujajo potrošnikom modulov iz lastne proizvodnje. Takšnih podjetij, ki imajo podlago za proizvodnjo lastnih Oddelku za oblikovanje in njegova ekipa monterjev, tako da lahko opravlja delo v okviru nalog.

Stranka je prosto določi namen modularne zgradbe, oblike in velikosti in dokonča in pripomočke. Proizvajalci ponujajo modularne konstrukcije različnih oblik in velikosti. Vendar modul ne bi smela biti zelo velika, ker je potrebno, ali bodo prepeljane z tovornjak, ali dal na kolo in dostaviti na mesto.

Strokovno mnenje

Vladimir Gorshenin, Direktor trženja IC "Severni house":

Se strinjam z skoraj vse, kar je napisano v članku, bo dodate samo naslednje. Izkušnje našega podjetja, kaže, da je v Rusiji, modularno hišo, ponavadi se pridobiva že popolnoma končal z vsemi potrebnimi za življenje opreme (hladilnik, štedilnik, pohištva in podobno ). To se uporablja predvsem za udobno nadzor gradnje proces, glavni hiši. In potem njen namen je izkoriščanje v obliki gost v hiši ali hišo za zaščito ali podporno osebje.

Vladimir MIKHAILOV

Vir: zagorod. spb. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика