понедельник, 23 июня 2014 г.

Zrak, lase je idealna rešitev za mokre prostore.

Zrak, lase je idealna rešitev za mokre prostore.

0%
101

Ste se soočajo z večjo vlažnost v prostoru ali kleti? Poskusil veliko načinov, da se znebite vlago, vendar vse zaman? Vgrajeni ventilator ali osvežilcev zraka, vendar je ne proizvede želeni učinek? Preprost in poceni način, da znebiti plesni in zelo visoka vlažnost zraka je, da namestite dehumidifier. Stopnje se razlikujejo glede na moč in blagovne znamke. Za sobo zraka, sušilci so od 200-500 dolarjev. In kar je najbolj pomembno, da ta naprava ne zahteva nobene posebne namestitve, lahko je težko premakniti iz enega prostora v drugega. Ena stvar, ki jo morate storiti, je pa v električno vtičnico.

A dehumidifier zagotavlja zdravo, higienski in svež zrak, preprečuje poškodbe tal in pohištva. A dehumidifier lahko namestite kamorkoli, in sicer: restavracijah, vinskih kleti, muzeji, arhivi, shrambe, kopalnice, dnevne sobe, notranji bazen itd.,

Načelo delovanja na zrak, lase je preprosto, sesa zrak v močan ventilator, teče skozi sistem izhlapevanja - kondenzacija in brez spreminjanje temperature gre. Vlage, ki lingered v las, postopoma spremeni v vodo, ki se zbira v posodi z overflow sistem. To je dehumidifier se bo ustavil, ko je rezervoar napolnjen z vodo in nato na rdeče svetlobe, ki vas bodo obveščeni. Naprava vključuje sistem vlažnost nadzor, se samodejno vzdržuje želeno vlažnost zraka v prostoru. Poleg tega dehumidifiers so sodobni sistem za filtriranje zraka, ki odstranjuje prah iz zraka in zadržijo vonj.

Uporabite dehumidifier zelo učinkovito dehumidify zrak v prostorih, ki so utrpela škodo zaradi poplav, za hitrejše sušenje ometa screed, apartmaji se nahajajo na prvem nadstropju ali v kotu stanovanja.

Ne smemo pozabiti, da jasno notranji filtri, po možnosti vsaka dva tedna, da bi dosegli maksimalno učinkovitost. Prav tako enkrat na leto, kar potrebujete za čiščenje in pranje rezervoarji za vodo.

Če dehumidifier ne dajo želenega rezultata, potem morate določiti vir vlage in odpravijo. Če nenehno pretaka voda, podtalnice rast, seveda, dehumidifier s tem ne uspe, ga ne more delati čudežev.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика