понедельник, 23 июня 2014 г.

Vigrin jamo


Smo se upoštevajte, da uporaba cisterne ali wells brez dna-filtriranje kanalizacije v tla je prepovedan, če dnevne količine odpadne vode, ki je večja od 1 m, 3. Če jamo je ni dno, ki neprečiščenih odplak, ki spadajo v tla.

Če količina odpadne vode mala (do 1 m, 3), s pomočjo bakterij v tleh, je naravno čiščenje vode. Če je količina odpadnih voda je pomembna, potem je zemlja preprosto niso kos količina odplak. Vse škodljive snovi, ki s kanalizacijo, ki bo dobil v zemljo in v podtalnico, poslabšanje že ne zelo ugodne ekološke razmere. Če v radiju 30 metrov od greznice brez dnu, je dobro vseh škodljivih snovi z odpadki neposredno tja, in uporabiti vodo iz tega vodnjaka je nevaren za zdravje.

Jamo brez dna aktivno zgrajena v vasi in townships za več let. Vendar ne pozabimo, da je nekaj desetletij nazaj, ljudje niso uporabo toliko vode: kopala v kadi, ne vsak dan, je kopalna kad in tuš, o obstoju avtomatski pralni stroji nihče ni vedel, da ne omenjam, pomivalni stroj.

Pogosto obstajajo vigrin jamoče tleh je tlakovana s peskom. Običajno med gradnjo jame kot plast gramoza zaspite na vrhu grobe vlaknat pesek, ki izboljša kakovost ravnanja z odpadnimi vodami. Vendar pa to ne septic tank in eno senat septic.

Zaključek. V sodobnih pogojih za gradnjo jamo brez dna ni priporočljivo (tako svojo napravo, mi se ne povem). In septic tank s spodaj elezni je že enotni-zbornica septic tank (zajemal bo v naslednjem članku).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика