воскресенье, 22 июня 2014 г.

Sneg varovala. Po stopnicah. Nega 2008-11-24 10:58:18

Gradnja in rekonstrukcija.

Sneg varovala. Po stopnicah. Care
2008-11-24 10:58:18

Sneg imetnik

Da bi se izognili vozni sneg nad vhodom, priporočamo, da nastavite na strehi sneg imetnik LE. To krepjat po drugem navzkrižno vzorec od kapi, ki je z razdalje približno 350 mm od kapi. Nosilec je nameščen pod sneg imetnik na profil in pritrjen skozi list, zaboj velik vijak. Spodnji rob sneg nosilec je pritrjen na profil delovni listi za vsak drugi val vijaki normalne velikosti.


Namestitev metallocenes - sneg imetnik



Skozi luknje

Izdelana iz močnega stekla-vlaknin in obdelani v skladu z barvo in vzorec iz kovine, izdelki za skozi luknje ne bo pokvarila videz strehe. Montaža elementov, skozi luknje, različnih komunikacij. In ogenj izstopna odprtina je izdelan v skladu z navodili, ki je priložen v set. Vse vrzeli med elementi, skozi luknje in krovstvo listi morajo biti zaprti. Težkih elementov, kot so prezračevanje, so nameščeni po plošči skozi luknje na zaboj (ne pozabite, da menijo, da je to element na namestitev zabojev).

Namestitev metallocenes - Skozi luknje



Dele

Namestitev metallocenes - Dele

Namestitev metallocenes - Komponente za namestitev kovinskih

  • Dodatki (dodatne elementov), ki so narejeni iz istega materiala kot kovine.
  • Dolžina enega elementa 2000 mm
  • Mi lahko izdelavo nestandardnih elementov po naročilu kupca risbe zaračuna 50% na ceno standardne nadzor
Stopnišče

Stene stopnišča

Stene stopnišča so pritrjene na vrh prečko bil na ravni cornice, in razdalja od zemlje do prvih korakov je bil približno 1000 mm Med steno in stopnišču mora biti razdalja najmanj 200 mm Ograjo stopnic so določene s posebnimi sklopi.

Namestitev metallocenes Steno stopnicah



Brvi

Če vaše strehe z naklonom, večjim od 1:8, nato za lažje gibanje na strehi nameščena brvi. Mount mostu je določena z vijaki skozi kovinske ploščice za dodatne podlagi (ne pozabite, da menijo, da je to element pri označevanju zabojev). Razdalja med vezav približno 1.000 mm

Namestitev metallocenes - brvi



Po stopnicah na streho
Na strehi stopnice so pritrjene z vijaki skozi strešne kritine stanja na zaboj. Če je potrebno, po lestvi na streho lahko v kombinaciji z stensko stopnicah na dnu ograjo.


Namestitev metallocenes - Lestve na strehi



Pravila skladiščenja in uporabe

Shranjevanje
Če vgradnja strešnih bo dosežen, ne naenkrat, je priporočljivo, da se določi pločevine tirnice. Na pločevine želite premakniti, ob robu pravi. Ko prenesete, da ne bo zmanjšal svoje roke z ostrimi robovi listov.


Namestitev metallocenes - Skladiščenje kovinski


Skrb pokritost stanja
Ko rezanje in vrtanje kovinskih nastala žagovina, ki jih je treba skrbno odstraniti, sicer se kovine čipov bo rje in pokvari tla. Če med namestitvijo površino strehe listi so umazane, umazanijo lahko spere m'kako detergent.

Barva

Če med namestitvijo plastični premaz-prevleka iz kovinske bila poškodovana, zaščitna plast cinka pod prevleko bo zaščito lista iz rje. Praskami enostavno barve barve barve.


Pozor! Priporočljivo je, da se uporablja plast barve na vse svetlo, še posebej na najnižjo točko vala profil in tam, kjer list pristrižene na mestu.

Pozor! Še posebej močna čistila lahko poškodujejo plastično prevleko iz kovine.

Vir: SPC "Strešne kritine"


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика