воскресенье, 22 июня 2014 г.

Kralj inter'jer

Omaro odločno vstopili v naše življenje, znatno presega običajno "steno" in garderobne omare. Prednosti prostorne omare z drsnimi vrati očitno: prilagojene za posamezne ukrepe coupe omogoča racionalno uporabo vseh vrst omarah, kotičke in niše, obilno na voljo v naši standardna stanovanja. Pomembno je, da ta omaro lahko ne le uporabne, ampak tudi zelo močno o predmet razmere, okoli katerih je zgrajena celotna inter'jer. Dovolj je, da posebno pozornost nameniti "zunanji del ledene gore", ki je, fasade Kabinet, ga tiho drsna vrata.

Za izdelavo nevidni del garderobe svojega telesa, police in predali - danes se tradicionalno uporablja iverne. Ta material se lahko lepljena ali vlage-dokazilo, različnih barv, ki omogoča fasade in Kabinet v eni barvi. V najbolj drage in ekskluzivne modele notranjih elementov, ki se soočajo z naravni furnir, vendar je to modna muha, in ne da bi porabili denar.

To je bolj pomembno, da ne postupitsya na oblikovanje in materiala fasade svoje garderobe, in zagotoviti, da se vse konča na police in vrata, ki so bili zdravljeni robni trak. In ne samo na sprednji strani, ampak na celotnem obodu. To ne vpliva samo na izgled Omare, vendar je njegova ekološka kompatibilnost trak ščiti pred pare emisije formaldehida, ki je tudi v najbolj kakovostne iverne izobilju.

Drugo proračun fasadni material - MDF, ki čarovnika lahko brušeni, kot vam srce poželi. Prednosti MDF soočata z enakimi iverne je očitno: da je močnejši, bolj zeleno, in kar je najpomembnejše, popolnoma gladek, za kar ni treba, da prilepite film, ampak barve koli način ste barvo.

Če želite skriti ali stres?

Torej, to je čas, da izberejo, Kabinet vrata. Tukaj vse odvisno od tega, koliko ste pripravljeni investirati v vzpostavitev coupe in tako pomemben element inter'jer načrt, da "bo vaše visegrade". Danes proizvajalci pohištva ponujajo različne fasade na omarah - z vse enako, iverne, pokriti z laminata, furnirja ali okrašena z ratana, bambusa, MDF, s naravnega lesa, stekla, plastike. Na prednji strani vrat danes je v modi, da okrasite usnje, tkanine, sintetičnih krzno, multispan - iz teh materialov oblikovalci včasih uspelo, da bi fantastično slike.

V najdražji modeli, profili in fasade so okrašena z naravnimi furnirja dragocene vrste lesa, kot so hrast, oreh, mahagoni, bukve, jelše in celo Zebrano). Če ne mahagoni si ne moremo živeti, ampak denarja za to gradivo ni mogoče, da bi našli kompromis ni naravni in ustvarjeni, furnir, je tako imenovani "fine-line".

Zadnji izredno razširila možnosti dekorativne predložiti fasad primerov-oddelkov. Zdaj vrat se lahko enostavno je primerljiv notranja vrata, za doseganje največje glasbene enotnosti in vizualno zmanjša velikost ohišja. In če boste potrebovali za "skrivanje" svoje garderobe, njene fasade je, da prilepite čez s steno-papir - enako kot na stenah, in nato coupe, ne glede na njeno velikost, bo praktično neviden.

Drsna plošča omare se lahko zrcali. Iz vidika oblikovanja, je ne samo praktičnih (soba vizualno postaja vse svetlejši), temveč tudi priročno: vam ni treba iskati poseben kraj za ogledalo, nepristransko inšpektor vaš videz bo vedno pri roki. Če je prevelika zrcalne površine bojiš, s svojo velikostjo, je mogoče ton. In učinek antično bronasto ali patino dati inter'jer izrazito Palace narave, medtem ko na drugi strani pa je Zobov', ki je prelita za vas, da uporabite v okolje in druge predmete, z "Imperial" preteklosti.

Učinkovito in hkrati poudaril, sodobno bo videti prosojno steklo - te omare so idealne za shranjevanje pribora, knjige, nakit.

Mimogrede, motnega stekla se lahko obdelujejo peskanje, okrasite z vložki iz barvne steklo, gravirano ali film z učinkom zmrzali. Vrata omare se lahko končal tudi avtorja vitraž, vendar pa v tem primeru, kos pohištva, ki bo precej astronomsko ceno.

Pomembno je, pam'ne pozabite, da ne glede na to, kakšno steklo se uporablja za dekoracijo fasad v omari, obvezno je'treba okrepiti. Drug način, da bi vrata je varen za uporabo kaljenega stekla ali lepljenega stekla. Ogledala, mimogrede, tudi prokleivayutsya posebno folijo ali prilepljena na DSP.

Vaše garderobe, slogovno je lahko enako kot ostalo pohištvo v prostoru, saj se povečuje število proizvajalci ponujajo na voljo coupe v kombinaciji z drugih kosov pohištva. V tistem času, ko omare so imeli hude kotov, preveč, na srečo, je ostal v preteklosti. Danes so postopoma spreminja svojo obliko, z "globeobama" pošasti, ki se spreminja v prefinjeno element situacijo, ki je gladko obliko.



Seveda, srečno vrata nekoliko poveča skupni stroški v omari, vendar pa lahko uporabite dodeljen prostor za shranjevanje čim bolj učinkovito in ne nepomembno.

Besedilo: Asya Ilyin
Foto: JP

Gradiva na temo

Garderoba: Osnovni pojmi
Vse o omare
Omaro. Poklon moda ali drugo meter bivalnega prostora?
Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика