воскресенье, 22 июня 2014 г.

Barve za kopalnico

Uporabite barva za kopalnice, ki je eno od najbolj ekonomično predelavo tehnologij. Toda, če želite, da bi dobili popoln rezultat, morate prevzeti odgovornost za izbiro barve. Najbolje je, da uporabite barve, je namenjena za uporabo v prostorih z visoko vlažnostjo ravni. Ta premaz je odporen na učinke vode, enostaven za čiščenje in se ne zbledi s časom in v celoti skladen z osnovnimi zahtevami higiene. Barve sodobne proizvodnje idealno estetsko in zelo raznoliko, lahko ustvarite učinek mat ali sijajni površino, in da se zagotovi stene pestro teksturo.






Pred barvanjem sten je treba pripraviti podlago za barvanje, ker pokritost tako slabo skriva napake, ki so na voljo (razen za dekorativni premaz vrsto kamna drobtin ali "čipi" ("čredo").

Opomba.

"Čredo" ali "čipi" so majhni delci akril različnih barv. Ta vrsta dekorativnih premazov je vključena laki in lepila Fundacija. Čipi se lahko uporabljajo za dodelavo, kot stene v kopalnici in okenske police, napušči, vrat, stropov, stolpcev in t. p. Tla v "čredo", ki se uporablja za ustvarjanje iluzije različnih teksturirane površine.

Tehnologija barva za kopalnice, ki je zelo enostavna in uporabljate jo lahko tudi ne-strokovnjakov:

Najprej morate pripraviti podlago, obračun brush površina iz posušenih ostankov rešitev.

• Potem je površina zidu je pokrito z ozemljitev emulzija, nato podlagi morali kiti in brušen.

• Če stene so bile pobarvane, luskaste površine je treba očistiti stabilna plast. Če so nepravilnosti, ki jih potrebujejo, da kiti in tal navzdol. Kjer je bil uporabljen, kiti, na vrhu so pokriti s sesalno.

Opomba.

Najboljša podlaga za črpanje akrilno, latex in lateks barve ta premaz protibakterijsko emulzija akrilni bazi. Ta emulzija je okolju prijazna in je protimikrobni učinek. Stenske površine je treba pokriti s sesalno s čopičem ali valjčkom, in potem posušena dvanajst ur,.

• Izbiri barve za barvanje sten (ali strop) v kopalnico, vam naj se odločijo za barve, ki so odporne na vlago. Da se prepreči morebitno tveganje nastop na stenske površine kalupa madeže, uporabite barve, ki vsebujejo fungicidi.

• Z valjčkom, maskirni trak in krtačo kritje površini stene vnaprej izbrane barve za kopalnico.

• Če zajetje ste izbrali "čredo", je najprej potrebno vložiti lepljenje strukturo, in na vrhu akrilni spray delcev. Ko se lepilo znanja in "čipi" suho (vsaj dvanajst ur), lahko uporabljajo laka.

• Za pokrivna uporabe kamna drobtin, svoje barvne delcev, mešani z različnimi zavezujoče komponente, in kot osnovo za končal mešanice, se uporablja lepilo. Takšen premaz pokrivajo stene v strogem skladu s priporočili proizvajalca. Pridobljeni rezultati bodo presegli pričakovanja. Mimogrede, na steni je prekrita z naravnim kamnom drobtine ima visoko odpornost na mehanske poškodbe in vlage.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика