среда, 26 марта 2014 г.

Razkošje v stilu "Baročno"

Bujne, patetično Baroka je bil uporabljen za slavite absolutno moč monarha in poveličevati presežno Cerkev. To izvira iz konca XVI. stoletja v Italiji, in je nato razširil po vsem svetu.

Oče Baročnem slogu lahko upravičeno šteje, starinski slog. Njihovo razlika je le, da je Baročni slog je bolj dinamična in ukrivljene. Prvi veličastno Baročno oblike cenijo Cerkev. V inter'Yeri je postala aktivno uporabite svetle barve, nenavadne oblike, pobarvane stropne luči in gilding.

Ni zaostajajo in arhitekti in mestnih načrtovalcev. So začeli z izgradnjo čudovite palače in vile, obkrožen z Grand redno parkov. Vsak obrat "vedel svoje mesto". Dreves in grmov so se zmanjšale v obliki trikotne, ovala; cvet postelj obliko bizarno kodre. Briljanten primer Baročnega ansambla je Palača Versailles. Francoski Barok najbolj milino. Njegova oblika je ne le bogato in razkošno, čudovit in edinstven.

Stene bogate palače zamudo bogate tkanine, okrašena s štukaturnim ali vklesani lesa. V osebni apartmaji ljubil, da visi na steni elegantno tapiserije. Zgornje meje naslikal delavnice slikarji. Najbolj priljubljena Baročno cvetje inter'jer je bela v kombinaciji z zlato. So bili v modi cvetlični okraski. Namesto, da mirno klasične oblike krogi in ovala prišel navijanje spirala. Površina pohištvo in predmete, inter'notranjost izgubi svojo gladkost in postane groba, convexo-konkavni, prekrita z lakom.

V praksi pohištvo-oblikovalci se pogosto veneering in inženiring dreves'leseni set. Namesto hrast bolj za pohištvo uporablja m'oreh, bolj primeren za rezljanje in poliranje. Drevo je običajno v celoti pokrit z zlatom listov. Kot dekor uporablja gilded bronasto oblog. Z razvojem novih slog, ki je bil navajen na take obloge kot slonove kosti, želvovine, porcelan, biserovine, steklo, Kam'Jan mozaik.

Pohištvo za seje - stoli, naslonjači, zofe - izgubil neposrednih oblik, predvsem se je spremenila noge. Bili so ukrivljene, ki daje pohištvo lahkoto. Pohištvo je bilo tapecirani v bogatih tkanin, okrašena z zlatom in mir. V Baročni dobi'tam so prvi pohištvo, komunikacijskih aparatov in prišel stoli, naslonjači, z močno ukrivljen hrbet in razširiti sedeža, podolgovate noge. Zofe so nekateri z'Združeno z eno drugo stol. Svoje trim bil svetel, bogato dekorativne tkanine. Zgornji rob naslona za kavč si valovite.

Gradiva na temo

Opomba oblikovalec: ustvarite starinsko inter'jer
Opomba oblikovalec: daj francoski šarm
Francoskem slogu v notranjosti'Yeri
Francoski stil: Amur, Agur, in Pompadour
Mize Baročno pokrita z veliko tabela vrhu obarvana marmorja ali mozaiki. Obrazec je lahko karkoli, vendar je menila, najbolj v modi, okrogle in pravokotne mize. Še posebej izjemen noge Baročno mize bogato ornamentirane, v obliki ženskih figur, ali z vodji lions in ovce, ki podpirajo točilne. Rob mize so bile okrašene z bogatimi carving in incrustation. So zelo priljubljena, in konzole na dveh nogah. Konzole za mize so bili dani proti steni. Bili so zgolj dekorativne narave. Nad konzolo namesti ogledalo.

Postelja v Baročnem obdobju je bil eden najbolj krasno, odstraniti predmete, med'jer. Goste pogosto je ležal v postelji, tako da postopoma postelja je bila v obliki šotor z obilo zavese, tkanin in dekoracije.

Sobe in tajniki so okrašena z okraski in naftni dekoracijo. Še ena novost v pohištvo-izdelava - salon s predali. Razširjena ura, okrašena z bronasto, vitrine, podstavki za skulpture, zložljive škatle. Obrnil noge trdno potekala masivno pohištvo. Nujni del vsaka soba je bila in toaletno mizico z stoji na to velika ogledala.

Baročni slog se odraža trende svoje dobe. To je veličina Royal in aristokratsko moč, izražena v veličastno arhitekturo, bujne končna inter'Yorov, gilded pohištvo, sijaj in razkošje lifestyle. V neskončno kodre, mase dragih materialov, je bila narejena moč. Zdaj Baročnem slogu, povezanih z Muzej slog. Živeti v takih razmerah je težko pretesna na gilding in okraski.

Avtor: Jeanne Utkin

Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика