понедельник, 31 марта 2014 г.

Inter'notranja dvorana s stopniščem

Notranjost lobi

V avli je nekako obraz stanovanje, ker se začne spoznavanje z ohišjem. Kot pravilo, v avli je majhna po velikosti, ampak tudi take pomanjkljivosti, ki so z dobro inter'notranjosti, ki se lahko preoblikujejo v prednosti.

Inter'jer dvorana je treba idealno v kombinaciji z slogu hiše. Posebno značilnost v avli je pomanjkanje Windows in veliko število vrata. Zato je v tem prostoru je težko dovolj za organizacijo prostora.

Najprej potrebno zagotoviti učinkovite razsvetljave. Zaželeno je, da je razsvetljava je več. Zelo dobro bo videti strop mesto luči žarnice v kapni pohištva. Prav tako je treba upoštevati dodatna osvetlitev ogledala, kot v čakalnici oseba, ki proučuje sam za zadnji čas, preden greš zunaj. Svetilke se nahaja v različnih delih in po možnosti na različnih ravneh, še posebej, če dvorani v hiši je podolgovate oblike.

Značilnosti oblikovanje inter'notranjost v čakalnici

V majhnih prostorih je potrebno, da stvari niso bile v vidnem mestu, in so "skrite". Zasnova dvorane bo bolj koristno, če število vidnih stvari bo minimalen. Obutev, vrhnja oblačila, kape in rokavice, lahko tudi dajo v vgrajeno omaro. Zakaj bi morali uporabiti vgrajeno omaro? Vgrajeni omare sodoben videz, kot nalašč primerna za vsako prostora in odpravi različne napake stene. Kabinet vrata morajo biti drsna, saj omogočajo, da prihranite prostor. Oblikovalci svetujemo, da izberete vrata prosojno motnega stekla, ustvarja občutek lahkosti. Če želite razpršiti med'jer dvorani, bodo tudi videz Omara z vrati iz barvne plastike ali grafike.


Če obstaja steno omare, zaželeno je tudi za njih, vrata so se kazala, so ustvarili iluzijo prostora.

Mora bodite pozorni na izbor predali, so lahko tradicionalne tla ali montirano. Če Imate raje klasični slog, bodo tudi videz pohištva za dvorano, ki je narejen po stari dni, na primer starinske prsih predali, z lepo polje in svetilko z občutljivo odtenek.

Čevlji se lahko dajo na dnu omaro, lahko pa uporabite tudi ločeno obuvnoy ali Kolomna. V takšnih konstrukcij obstajajo chrome-platirani police, kjer so čevlji, ki bo vedno hraniti v redu.

Torej, večina stvari je uspelo uspešno skriti pred očmi. Za diverzifikacijo inter'jer dvorana bo pomagalo posebne okrasne elemente, na primer, polica za ključe, stojalo za dežnike ipd.



Članke na temo:

  • To dvorani v hiši
  • Izbiranje pohištva za dvorano
  • Zasnova dvorane z rokami
Kategorija: Popravilo dvorani
Datum: Februar 24, 2012
Oznake: dvorana

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика