воскресенье, 30 марта 2014 г.

Papering 2010-06-17 15:48:35

Gradnja in rekonstrukcija.

Prilepite jih na steno papir
2010-06-17 15:48:35







Verjetno se vsakdo lahko rečemo, da visi slika za Ozadje, je najlažje v gradbeništvu. In da to lahko ne le tiste, ki preprosto nima roke. Tako, Ozadje lepilo danes vemo skoraj vse. Mnogi, verjetno, ne enkrat v svojem življenju soočajo s to situacijo, ko so v proces vključeni vsi sedem'I. Otrok bris z lepilom, starši pritisnili papirja na steno, in stari starši se trudijo pomagati različnih svetov. Rezultat je lepa in obnovljenih prostoru, kjer stene so pripravljeni, ne še slabše, kot mojstri. Ta članek vam bo pomagal priti odličen rezultat. Ne vsebuje nobenih naukov o lepljenju. Samo pomaga, da razkrije nekaj skrivnosti, ki bodo koristne za prihodnost.


1. Torej, začnimo z najbolj pomembno. Pred Ozadje lepilo, je potrebno ne le, da jih kupijo, ampak tudi pripraviti podlago za lepljenje. Seveda, osnova mora biti tako ravno, kot je mogoče. Ne toliko zato, mehča tako gladko. Če ste izbrali za lepljenje tanke stene-papir, vse, tudi manjše nepravilnosti, bo jasno po steni. Torej, če je vaš zid, ima nekaj manjših pomanjkljivosti, bolje vaši izbiri ustavi na Ozadje na debelejši. Verjemite mi, tudi najbolj strokovno master ne bodo mogli lepilo steno-papir brez gladko površino.

Poravnajte steno z uporabo mavec mavec. Drugo načelo, znanja mora biti čista. Z drugimi besedami, stene starih steno-papir je potrebno čiščenje v celoti.


2. Ko izberete in kupite nekaj Ozadje, obvezno'bodite prepričani, da prosite prodajalca, kako narediti lepljenju s tistimi, Ozadja, ki ste ga izbrali. Danes je zelo pomembno. Ker mnogi proizvajalci imajo svoje priporočila v zvezi s procesom lepljenje in izbira Ozadje lepilo.


3. Preden začnete delo, obvezna'je potrebno organizirati delovno mesto. Obvezna'prepričajte se, da v prostoru, kjer boste delali z steno-knjige, brez pretirane prah in umazanijo. Stvar je v tem, da se pri uporabi lepilo, ga lahko pridobite nepotrebne zrna umazanijo ali gradnje prahu, ki bi lahko bistveno vpliva na rezultat lepljenje. Po možnosti v prostoru, ki je opremljen z mizo, ki bo dovolj velika, da izreži in namazyvanii Ozadje. Še enkrat, to je treba storiti pred začetkom dela.

Kot je za to potrebno orodje, da bo trajalo dobro ostre škarje, nož, ima tanko rezilo, čopič za postopek izravnave debel Ozadje, če wall-papir tanek, potrebujete gume blazine, in veslo posebne za zornih kotov. Nato pa še en majhen čopič, in lepljenje valj. Čisto mokro krpo, ki je potrebna, da odstranite odvečno lepilo, ki bo potrebno pogosto umivanje.

4. Pred lepilo pripravi podrobno preberite navodila, ki vam bo povedal, kako priti lepilo, brez grudic. To je zelo pomembno.


5. Ko ste pripravljeni, je čas, da začnete lepljenje. Zelo pogosto mnogi ljudje začnejo lepilo prvi bend iz kotu. To je narobe. Konec koncev, nihče ne bi dal zagotovilo, da vaš kota je. Za začetek je potrebno iz navpične črte, ki mora najprej opraviti s pomočjo ravni ali plumb.

6. Pred lepljenje stenskih-papir, je zaželeno, da bi prvo plast z lepilom, razredčenega z vodo.


Rezanje se začne s identitete številka serije. To je primerno ukrepa je, da bi se izognili razlike v odtenkih. Če ste izbrali navaden Ozadje, izbor risb v lepljenju Tapet ni potrebno. Ampak, če je slika, ki ste meso upoštevati pogostost ponavljanja vzorec.

Kot pravilo, lepila je dal na Ozadje s hrbtne strani. Vendar pa obstajajo Ozadja, na primer fleshlube, ki predvidevajo uporabo lepila na steno. Informacije o tem lahko najdete v navodilih, priloženih steno-papir.


Če imate Ozadje, ki zahtevajo uporabo lepila neposredno na njih, potem je to treba storiti s krtačo iz sredine platno robov. Po uporabi lepilo konča, se konča na tkanino, do sredine za impregnacijo Ozadje lepilo. Zagotoviti je treba, da so postali m', kot so, vendar niso ušli, ker ko se nalepijo na zid, se lahko enostavno prekinil.


Vse, kar bodo povedali, ampak začetek lepljenju je potrebno od svetlobe, z drugimi besedami, iz polja. Tla in strop je potrebno, da pustite nekaj prostora, tako kot wall-papir po sušenju lahko samo sedeti. Če se to ne zgodi, Ozadje lahko enostavno rezati s hobi nož. Pritrjena na steno krpo, ki je potrebno za pritisk na blazine in poravnajte celotni dolžini, nato ga je potrebno za nemoteno ven iz srednjega straneh. Ta postopek je treba storiti, da se zagotovi, da ni mehurčkov, so ustanovljene. Če'ne bo nuja, v območju križišča je mogoče dal malo lepilo.


7. Zelo pogosto mnogi so vprašanja o lepljenju zornih kotov. Kaj je govoril sedaj o tem. Zunanji vogali so potrebne, da prilepite več kot celoten band. Z drugimi besedami, proizvedene na njih bend. Notranje kotičke držijo z njim. Tukaj lahko prilepite pripraviti do kota, npr. obrnite Ozadje ni potrebno. Ko je prišel na dopust, bi si cut trak s stopnjo 0, 5 glej Naslednjo steno start lepilo posebej. To je zelo pomembna točka, kot če bi bend strip, ob gladko steno Ozadje bo zelo težko.

8. Obvezna'se prepričajte, da odstranite odvečno lepilo čisto, vlažno krpo. Če to ni bilo storjeno v času, v teh krajih Ozadja enostavno bo potemnite skozi čas.

9. In končno bi rad, da opomba, da je trim težko odlomke, je najbolje narediti po Ozadje bo sušiti. Z drugimi besedami, pusti park in proizvodnjo rezanje naslednji dan. To pdmenu lepilo.


Mimogrede, ne pozabite, da med prilepite v prostor mora predložiti osnutek in nenadnih temperaturnih sprememb. Z drugimi besedami, biti potrpežljivi, za dan, in Windows ne odpirajte.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика