пятница, 28 марта 2014 г.

Kako ustvariti lastno kopalnico, udobno za otroka

Ne tako dolgo nazaj na forum'tam je bil članek " Pametna hiša pomaga dvigniti in za zaščito otrok ", ki so vzrok mi je pisati o tem, kako lahko, da je kopalnica bolj priročno in varno za svoje otroke. Govor, najprej, gre o tem, kako zagotoviti, da otroci niso samo uživali dabbling v kopalnici - ta ponavadi težave nikoli ne pride, - in on je ljubil, da obiščete kopalnica in drugih "primerov". Res je, za koga ni skrivnost, da veliko otrok ne mara pranje svoj obraz in krtačo zobmi.

V večini primerov, kot je "napaka" od njegove čistosti, ki je izzval z dejstvom, da je kopalnica je popolnoma prilagojena potrebam mali človek. Ko je naša družina odločila, vprašanje enostaven dostop do naše otroke, da se potopi, težave z njihovo "čistost" je izginila. Nam je pomagala s to priročno napravo na približno enaki ravni, kar je prikazano na sliki.


Na prvi pogled je vidno, da pred nami je majhno mizo, ki jo prekine pod koritom. Na pojav otroka v kopalnici, prednji strani mize enostavno vleče navzdol in spremeni v udobno za otroka korak, ki ga lahko enostavno dostopne in varne za uporabo korito. V ta načrt skrivnost leži tudi v dejstvu, da tak korak je dobro drži na tla. Preostali čas se ta vrata Kabineta je zaprta in ne preprečuje odraslih za uporabo kopalnice.


Poleg tega bomo z veseljem izpolnili v postelji različne otroške vodne igrače. Verjemite mi, vse to je zelo priročno za otroka in lepo, kopalnica je bila za otroka svoje "ozemlje", kjer je veliko ustvarjen po njegovi velikosti. Vendar, če iz nekega razloga tako omarica z zložljiv korak, da bi vam ne uspe, čeprav to ni zelo težko, v trgovinah otrok je blago, ki ga lahko kupite ready-made stati pod noge otroka.


Kot je prikazano na sliki, so prav tako lahko različnih vrst. Vendar pa skupna značilnost je, da so pomoč za varno uporabo korito. Če želite to narediti, ta korak bo nakup, stati trdno na tleh in so izbočeni zgornji površini, ki ne dovoli, da bi otrok zdrsne izven nje.


Jaz bom vesel, če želite deliti svoje skrivnosti, kako da bo ločen del hiše prijeten in varen za otroka.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика