суббота, 29 марта 2014 г.

Okno tesnila 2008-11-24 11:41:30

Gradnja in rekonstrukcija.

Okno tesnila
2008-11-24 11:41:30

Tukaj pridejo na hladno. In ali smo pripravljeni na presenečenja, ki nas pozimi? Nekdo vnaprej izolacijo vašega doma, ampak kdo upal za "mogoče".
Seveda, najboljša možnost je, da kupite in postavite v kozarec, vendar pa to ni na voljo veliko.
Okno tesnila - Vzorec tesnila

V današnjem času obstaja veliko načinov za izolacijo okna. Mnoge od teh metod je namreč arhaičen, in se nanašajo na odsotnost v trgovinah in na trgih, gradbenih materialov, s katerimi je mogoče toplotno izolacijo okna.

Vedno sem se spraševal: "zakaj človeštvo še ni izumil drugih, najbolj naprednih metod za lepljenje up Okna?! " In sem rekel, " to ni mogoče.

Zamenjava papirja


Še enkrat dobro ljudje v tem poslu, mi je povedala, da uporabite tesnilo fotke. Rekli so, da je tesnilo ne bo le daj, da bi prekinil osnutki, ampak tudi ščiti pred hrupom in prahom. In mislil sem si, zakaj ne bi poskusili? Šlo na trg in vprašal okoli za prodajalce: kaj je pečat?

Izkazalo se je, da so redne pena za tesnila, ki se uporabljajo, da bi zapolnili vrzel. In polivinilkloridnih (PVC), izdelki iz gume tesnila in poliuretana, ki so razdeljene v samolepilne in želite palico lepilo.

Tukaj se pojavi vprašanje: kaj je boljše - gume ali PVC? V trgovinah je smiselno, da mi odgovorite. Morali govoriti s predstavniki podjetij, ki proizvajajo te izdelke, sem se odločil. Vendar v Moskvi ni veliko. Šel sem v pisarno švedsko podjetje Trelleborg, ki zagotavljajo izdelkov blagovne znamke Varnamo, kot tudi predstavniki nemškega podjetja Fomestrip. Na ruskem trgu se izvaja pečat Chemlux.

"Naši" tesnila cenejši uvoz in to je plus. Vendar gume ruske tesnila na prodajo nisem našel.

Včasih PVC je boljše gume: material je najbolj zmrzlinsko odporne, manj krhke, ni deformirana in se ni sesulo. Vendar gume, ki še vedno nosi iz manj. Ja in gume naši ljudje verjamejo več. Kot v Moskvi, povpraševanje na trgu so gume tesnila. Verjetno tuje podjetje, ki predloži naše želje, morajo strankam ponuditi predvsem gume?


Pri nakupu gume tesnila, morate izbrati kako m'Yaksha, ker jih lahko sprejmejo na sev. Pred nakupom pazljivo preberite etiketo na embalaži. Kot je za barve, v bistvu izpolnjujejo rjave in bele plombe.

Izbira je vedno tam!


Kaj tesnila za nakup: samolepilne ali normalno? Nedvomno, priročno in hitro na delo - samoklejushchiesja. Tukaj je pomembno merilo: treba prebrati datum poteka lepila. To se zgodi, da izraz je več in tesnilom, ne bodo kopirane ali prej pade. Metoda, ko se uporabljajo sami varno, morate le izbrati primerno lepilo. Najboljše lepilo je silikonsko tesnilo. Ne pustite, da vlaga, in v suhem stanju ter stisnjen in raztegne. To tesnilo bo pečat na Windows.

Okno tesnila - profilOkno tesnila - SIR profil

Okno tesnila - profilOkno tesnila - Vinil profil


Okno tesnila - Ol profilOkno tesnila - RD profil

Pečat kakovosti Zobov', mora biti omogočeno, da ohranijo svojo prvotno obliko. Še malo je pomembno, da lepilne površine lepo, da nič. Storiti, da morate v topli sezoni. Strokovnjaki svetujejo, nas vnaprej pranje in suho okvir okna. Če se boste držali teh pravil, je pečat, ki bo trajala 5 let vsaj.


Tudi če se je to leto je hladno hodil mimo vas, potem je moj nasvet je lahko uporabna za naslednje leto.

Nasveti za zapiranje škatle:

Preden greš kupiti tesnila, preverite vse razpoke in izmeriti njihovo dolžino in širino. Zagotovo obstaja ozko zarezami in široko, preveč. Kjer smo ozko 2 - 3, 5 mm, morajo biti lepljenje samolepilne gumijasto tesnilo višine 4 mm in širine 9 mm


Če govorimo o PVC, poliuretan, in tako naprej, delovni načrt je enak. Kot ste že opazili, ta pečat ni mislil, in izgleda na oddelek kot pravokotnik. Da jih je mogoče prilepiti čez okno v dveh slojih. Več plasti za prekrivanje ni priporočljivo, če je potrebno, da velike vrzeli morali kupiti gume pečat.

Kako prilepite? Prilepite to od znotraj. Tako se izkaže, da se, ko zaprete okno, pečat bo zapreti vrzeli.

Kaj lahko biti zaprti?

Tesnila se uporabljajo ne samo, ko lepljenje up Okna. Lahko povzamemo, kot so kovinskih vrat, za izolacijo hrupa in odpravo prepihu. Samo je treba izbrati najbolj m'kdo in tanke, da jih prilepite v nekaterih krajih med okvir vrat in vrat.

Okno tesnila
In garažo, kot da sem z njim trpijo! V zimskem času, vrat bi se držijo betonski prag. Malo stali in vso vodo, ki se nabira med vrata in tla. In če je Mraz ne odpre. To se zgodi na delo pozno, naprava ne more sprejeti! Seveda bo deloval na moje živce. Odpadni je bilo potrebno, da bi prekinil ledu! Ampak prijatelji svetujemo: če želite priložiti posebnega. pečat, ki temelji na nohtih. Zdaj je vse v redu. Voda ne prodre skozi led in premarket.


Tesnila za garažna vrata se lahko deformira v različnih smereh, so najbolj stroge kot okna in nikoli ne samoklejushchiesja. Kako lepilo ti pečati, ki je naveden na embalaži.
Za vrata lahko svetuje isti samolepilnih tesnil, ki smo jih uporabili za Windows. Če želite resne pečat, lahko uporabite cevi, tesnila, ki so si podobni v poglavju o črko O s "stopala". Taka tesnila krepitev spec. Oklepajih so vključeni v komplet.

Kako izbrati tesnila in ne, da bi napako?

Nakup tesnila, z občutkom preberite besedilo na embalaži. Napisano je, kaj je pečat. In datum izteka roka uporabnosti lepila. Skrbno občutek, tresenje pečat. Naš cilj je, da preveri, ali je m'in tudi obnovi obliki. Če ste kupili pečat, ki naj bi jih prilepimo z lepilom, izbrati dobro lepilo. Preden boste raje kaj profil tesnilo preverite vrzel, ki jo je treba zapreti. Črka E je primeren za razpoke 2-3, 5 mm, črka G potrdila, 3-5 mm, profil, D potrdila, 3-7 mm


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика