четверг, 27 марта 2014 г.

Mozaik ploščice, mozaik, keramični mozaik, mozaik ploščice, polaganje mozaika, marmorja mozaik

Mozaik ploščice, mozaik

Majhne ploščice - mozaik stanja - je dobra alternativa za velike ploščice ali standardna velikost. Za razliko od običajnih, mozaik ploščice vam omogoča, da ustvarite dekorativne plošče z majhnimi deli, hkrati pa ohranja odpornost proti obrabi površine. Mozaik ploščice primerna velike bloke iste barve, ki lahko prodrejo v mejah, ali mešani bloki različnih barv ustvariti kompozitni vzorec. Ta možnost daje dobre rezultate, ko ploščice obložene vse stene, ali ko potrebujete, da bi dobili bolj žive in privlačne konča.

Leaf mozaik ploščic ima vse prednosti navadne, ampak izgleda na drug način. Strešnik je pritrjena na neto podlago, tako da so listi enostavno odrežete in se pritrdi na steno. Mozaik ploščic se lahko uporablja za reševanje majhnih območjih. Za povečanje dekorativni učinek, je treba v kombinaciji z mozaik ploščice v različnih barvah.

Ker je velikost mozaik ploščice so majhne, so pritrjeni na podlago, seznami, tako da je v eni potezi je veliko število teh ploščic. Za nasprotne majhne površine ali za ustvarjanje želene učinke v delovnem listu, lahko ločite posamezne ploščice ali trakovi, ploščice. Da bi dobili dobre rezultate, tudi ko ustvarjanje naključnih vzorcev morali, preden se sooča steno, da reproducira vzorec na tla suha. Na sooča big strani uporabite ravnilo-predloga.

Mozaik ploščice
Mozaik ploščice vam omogoča, da ustvarite kompleksne dekorativne kompozicije.

Korak 1

Mozaik ploščice
Pred polaganjem ploščic na steni se odločite, kako boste povezavi sosednjih listov. Jih postavite na ravno površino ali na Krovu, ki imajo blokirane enega stanja drugih, ker smo prodre v podlago.

Korak 2

Mozaik ploščice
V vsaki vrstici prekrivajočih oddelek ploščice z nožem, rezano podlagi iz obeh listov. Za pridobitev trakovi različnih dolžino reza v vsako število od ena do p've ploščice.

Korak 3

Mozaik ploščice
Odstranite ploščice in dal listov na ravno površino, tako da je " uspešnost " enotnega stanja vključen v "slotov", drugi. Prejel začetni vzorec lahko spremenite s zamenjava ploščice iz iste barve, na kocke, druge. Odloči, katere ploščice v vsako črko, ki jo želite zamenjati, in jih označite vosek svinčnik

Korak 4

Mozaik ploščice
Kraj prvega stanja na steno, z uporabo železniškega kot podpora za spodnji vrstici. Mini-roller poravnajte ploščice, ki bo močno in celo oprijem stene.

Korak 5

Mozaik ploščice
Stick list ploščice drugo barvo, vstavljanje svoje "delovanje" v "slotov" prvi list v skladu z skica. Znova gladke ploščice mini-roller. Bodite posebej pozorni na sklepih med listi, ki jih zagotavlja natančno kombinacijo.

Korak 6

Mozaik ploščice
Pred mastic bo izkoristila, nož cut označene ploščice. Ta operacija je bolje, da ne, v tej fazi dela, ker se črki s številnimi kosi različnih velikosti težje postaviti na steni.

Korak 7

Mozaik ploščice
Namestite ločeno mozaik ploščice v ustrezne luknje. Podobno dal počitek pisma, ko ustvarite naključni vzorec. Ko mastic bo izkoristila, zacamintului sklepov na običajen način.

Kombinacija površine

Mozaik ploščice
Učinek bazen, ki je ustvarjen z uporabo mozaik ploščice, še posebej dobro v kopalnici. Z uporabo ploščice lahko dobili privlačne različnih barv in teksture. V majhno kopalnico mozaik ploščice, razpostavljene od tal do stropa, v kombinaciji s stene iz steklenih zidakov.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика