воскресенье, 30 марта 2014 г.

Električnih grelnih - prednosti in slabosti 2010-06-09 16:51:53

Gradnja in rekonstrukcija.

Električnih grelnih - prednosti in slabosti
2010-06-09 16:51:53


Ste se odločili, da zgraditi hišo za svojo družino, kjer na veliko mizo za večerjo, bo izpolnila vsa vaša velika družina, ste gotovo za stalno bivanje v hiši, bo treba kakovostne in ogrevanje. Na datum, na zahtevo zasebno dobro in kakovostno ogrevanje lahko vsakdo. Lahko načrtovanje in izvedbo montaže ogrevalnega sistema v zgodnjih fazah gradnje.

V tem trenutku obstaja veliko število različnih sistemov ogrevanja za vaš dom, za vsak okus in bogastvo. Da pa bi se odločite, kaj je pravi za vaš dom in bo izpolnjujejo vse zahteve nastavite, boste morali razumeti podrobnosti. V vsak ogrevalni sistem ima svoje prednosti in slabosti. Mnogi lastniki hiš, v njegovi hiši je več sistemov za ogrevanje. Želimo, da vam ponudimo električnih grelnih. To ogrevanje je zelo priljubljena med domači lastniki, ki jim s toplino.


Pri izbiri ogrevalnega sistema morali rešiti vse probleme v svoje delovanje. Na primer, Centralno ogrevanje, ki je ob težavah z dodatno namestitvijo različnih naprav, vendar za električnih grelnih uporabljate skupni števec.

Električnih grelnih ima številne prednosti, na primer, da ne onesnažuje okolja, je tiho. Če uporabljate plin ali olje za ogrevanje, je praviloma vedno glasen, tudi vpliva na dihalne poti in sluznico, in tudi verjetnost požara.

Če pride do napake ogrevanja, plina in goriv za ogrevanje običajno ne o o na dan, in okvar v elektrootoplenie odpraviti veliko hitreje. Elektrootoplenie deluje brez vašega posredovanja, samodejno. Segrevanja električnega ogrevalnega sistema se je samo 5 - 10 minut. Ocenjeni stroški tak čudež električni sistem ogrevanja za približno 5 - 10. E. za en kvadratni meter ogrevane prostora, stroškov namestitve - 20% od nabavne vrednosti opreme, električnega ogrevanja sistem.

Za uravnavanje ogrevalnega sistema je mogoče enostavno za termostat in posebej programirana naprava. V električni ogrevalni sistem vključuje kabel in film sistem, topla tla in strop, daleč infrardeči grelec, ki je pritrjen na strop in electroconvector.

Topla tla služi kot osnova za ogrevanje vašega doma. Še posebej sedaj zelo priljubljena, da so toplo tla. Razpostavljene tla prekrita s ploščicami ali kamen, vse, ki bodo pritegnili več, da inter'jer. Kot lončeno tla, je prišel k nam in ogrevana tla, je primeren za laminat in parket plošč. Pod laminat ali parket Odbor priložiti kabel ali folijo, ki je priključen na termostat, ki nadzira temperature s pomočjo ročaja. Ta termostat se montira na steno v priročno mesto, in da uravnava temperaturo okolja v hiši. Rad bi, da bi rekli, ta vzvod ročaj je viden samo v ogrevalni sistem.


Le topla tla bo pomagal zmanjšati in vas razbremenili temperaturna razlika med temperaturo nog in glave.

Infrardeči grelniki pomaga preoblikovati infrardeče sevanje sevanja v električno energijo, ta energija, ki se šteje za neškodljive. Tudi naša zemlja se segreva, da se take infrardeče sevanje.


Ukrepi infrardeči grelniki je, da dajejo svoje energije, tla, pohištvo in stene, vse, kar nas obdaja, in nato vse elemente, ki daje toploto zraka. V zameno zrak absorbira podatkov infrardeče žarke, je za to razlog žarki lahko zlahka doseže kateri koli površini v območju. Ti grelniki lahko segreje velikem območju od tal do stropa, ki so enakomerno razporedili tople temperature po celotnem območju.

Stare baterije, ki so že dolgo stvar preteklosti, novih prihajajo električni pretvorniki. Pretvornikov, ki so nameščeni pod oknom, da se prepreči prepih, so običajno nameščene v tistih področjih, kjer obstaja naravno prezračevanje. Vsak moderni grelec ima vgrajen termostat, ki podpira sobni temperaturi na določeni ravni. To convector ni konstantna, se vklopi ko temperatura pade v sobo. Se izklopi, ko je segreto nad nastavljeno temperaturo convector.

Po ogledu in branju vseh lastnosti in delovanje več sistemov za ogrevanje, vprašanje je, katero izbrati za vaš dom. Niso vsi električni ogrevalni sistem je primeren za vse sobe in prostori. Če želite to narediti, smo upoštevali več vrst električnih grelnih naprav.

Na primer, za nastavitev električni ogrevalni sistem v kuhinji, kopalnici, wc - ponujamo vam, da namestite topla tla, saj, kot je talna obloga, ki tukaj uporabljajo ploščice. Prostori primerni infrardeči grelniki bo segreje vaš tla, pohištvo in nočitev. Na področjih, kjer obstaja predlog, na primer, na hodniku ali koridor lahko nastavite convector. Lahko tudi uporabite več različnih sistemov za ogrevanje v istem prostoru, na primer v dnevni sobi, priporočamo, da namestite grelniki in sevalni grelniki. Kot infrardeči grelniki so primeren za odprte prostore, na primer za ogrevanje, teraso ali gazebo.


V tem trenutku zadnji squeak sezone je kamin ali peč. Takšen sistem ogrevanja, strokovnjaki ne priporočajo za uporabo za ogrevanje vašega doma, obstaja veliko slabosti. Kamin lahko toploto prostora v katerem se nahaja, pred kamin, ki vas bo vroče, vendar, če ste korak stran od nje, se boste počutili temperatura spusti bo hladilnik. Kamin ne bo lahko, da se ogreje tla, ogenj potrebe, da bi.

Ena od rešitev je nameščen v hiši električni ogrevalni sistem.


Nudimo vam Amaterji in poznavalci lepote, ki sanjajo, da imajo zasebni kamin v dnevni sobi, da bo vaš kamin bolj udobno in vzpostaviti mu v električni ogrevalni sistem.

V začetku članka smo upoštevali vse prednosti električnega ogrevalnega sistema, je tudi opozoriti, prednosti nabave in namestitve. V začetku članka obravnaval in podrobno obravnavali namestitev ogrevalnega sistema. Lahko postopoma gradili z lastnimi rokami. Če ste nikoli poskušal obesiti toplote tal, master vgradnja ogrevalnih lahko hitro.


Rad bi vam nekaj nasvetov o tem, kako shraniti na ogrevanje hiše. Celotno gospodarstvo je odvisno od letnega časa in koliko časa ste jo porabili. Ali živite v zimskem času, ali pa pride za vikend.

Če živite v hiši nenehno, potem lahko shranite na nižjo temperaturo ponoči ali čez dan v sobi ali ne toplote v prostor, ki jih ne uporabljate. Če boste obiskali hišo na vikend, potem boste morda ogrevanje onemogočite ali programirani, da bi ohranili določeno temperaturo. Ko izklapljate električni sistem ogrevanja, pa nič slabega se lahko zgodi.


Uporabo programske opreme za nadzor njegovi električni ogrevalni sistem in lahko enostavno shranite denar za nastavitev samodejne vključitve v pravem času in izklop, ko ste odsotni v hiši. Programiranje je možno vsak dan v tednu, glede na vaš urnik. Če se vam ne zgodi, ves dan, lahko program upravljanje in opreme, ki se bo samodejno izklopil, ko vas zapustiti hišo in se vključi uro vašega prihoda, tako da je hiša bo spoznala s svojo toplino.

Električni ogrevalni sistem ne zahteva, da preprečevanje, za razliko od drugih sistemov ogrevanja. Sistem je popolnoma varen za uporabo, popolnoma izključil možnost električnega udara in ogenj. Da vaša prava izbira!


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика