четверг, 27 марта 2014 г.

Original teraso za vaš dom, lesena terasa, Alpsko teraso, gradnjo teras, poletno teraso

Original teraso za vaš dom

Odprti terasi, ki spominja na ladijski palubi, kot sramne z Leroy ograjo, - lahko zgradili pod Windows hiše za nekaj dni. Osnovni gradbeni material je les, in orodja, ki so potrebni le najpogostejše.

Original teraso za vaš dom

Poleti vse, kar je v svetu prihaja do življenja pod toplim sončnim žarkom, zato se sprostite na teraso, v tem času smo še posebej prijetno. To terasi lahko gradili za 3-4 dni po steni vsak dom.

Poletje, kot nagrada za potrpežljivost nas v času zimskih prihaja v maj-junij in prinaša čudovito mirno dni. V tem času, vse, kar je v svetu je uživanje nežnih sončnih žarkov, in tem, kar se dogaja na zemlji, zunaj naših domov, pridobi poseben pomen za vse stvari. Ni presenetljivo, da se sprostite na terasi v poletnih mesecih, še posebej prijetno. Pravi moški, ki so vedno v iskanju vreden zase voljo razredov za gradnjo terasa s svoje roke. To je majhen gradnje prepričani, da boste zadovoljni.

Terasa je zunanji dreves'lesene talne plošče dvigne nad tlemi na kovinski delovnih mest (sidra). To bi moralo biti dovolj prostorna in proti steni hiše, ki je ne prikrajšani za naravno svetlobo. Ustrezne velikosti Igrišče za terase skrbno ravni in jasno koli vegetacijo. Nato čisto na tleh, je potrebno položiti plast gramoza debeline 5-8 glej To preprečuje pojav vegetacije pod tla v naslednjih dveh do treh letih. Pri načrtovani mesto je markup je Temelj, na katerem sloni na tla. Od ustanovitve služi kot betonskih stebrov, med markup, moramo določiti njihovo mesto.

Predpostavimo, da je širina terase, je tri metre, dolžina - šest. Nato trdne Temelje za bo 15 footings, enakomerno porazdeljeni v tri prevozniki, šest žarkov. Postavite jih mora temeljiti na dejstvu, da je blizu steni žarek bomo sklepati na razdalji 20 cm (v nadaljnjem besedilu : vse določeno razdaljo od sredine ali od Centralne osi simetrije ustrezne podrobnosti), in daljni na enaki razdalji od roba terase. Točno v sredini med njimi je ležala tretji žarek. Jasno je, da vse tri žarke je treba strogo vzporedno s steno. Poleg tega je skrajno betonskih stebrov v okviru vsakega žarka bomo ponudbo z odmik od konca globoko žarek pod tla, je 20 cm. V tem primeru je razdalja med mest je 140 cm vzdolž žarka, 130 - čez krov.

Za določitev koordinat vsake podpore, bo treba skrbno delo ruleta. In na natančnost meritve in postavitev bo odvisen od uspeha celotne afero. Mesto prihodnosti podpira (njihove centre), ki označujeta prostor dreves'leseni wands.

Od ustanovitve podpira morajo biti vgrajeni v tla, jih je relativno enostavno narediti, samo Zalivu betonska mešanica, ki je posebej izkopali jame. To je storila. V mešalnik, ali ročno z lopato v vsakem ustrezno polje (drevesa'leseni, kovinski) je mešani peska in cementa v razmerju 3:1:4 (v treh delih pesek, en del cementa znamke 400 z dodatkom štirje deli granit drobljen kamen).

Vode, to je točno tisto, kar potrebujete, da bi se pridobiva konkretne rešitve imel testena doslednost. Ta rešitev uporaba segmentov, ki je napolnjena v pre-izkopali pod markup jamo globine 60 in premerom 30 centimetrov. Po dveh ali treh dneh, ga bo pa v monolitnega betona podporo, točno to se ponavlja v obliki luknjo. Toda preden se to zgodi, moramo ga v vsako luknjo (več tekočine rešitev) kovinski delovnih mest, ki jih bo pozneje iz žarki.

Upoštevajte, da kot stojala uporabljamo posebnih kovinskih sider za pritrjevanje dreves'leseni deli za betonskih izdelkov. V našem primeru, vsako sidro je kvadratnih cevi 40 x 60 mm varjene na U-shaped sedlo. Kvadratnih cevi dolžina 500-600 mm spodnjem koncu je določena v konkretnih je še vedno plastika v fazi polnjenja v luknjo. Drevesa'leseni podrobnosti so prikazane v sedlo standard gori.

Za vseh 15 stojala (osnutki) so bili nameščeni na betonskih stebrih strogo na označevanje in enako je bilo po zemlji, prvič, krepitev sidra na tramovi, in nato na temelju podpira (tudi tekoča betona) prilagodite vsak žarek z sidra sestavljeni.

Za proizvodnjo ležajev žarki uporabljamo tri-meter lesa oddelek 120 x 120 mm Ker žarek dolžina 6 metrov, nato vsak od njih bo treba dva taka lesa. Pa'povezovanje "rit v rit" uporaba štiri ustrezne vijake na U-shaped sedlo sredini sidro. Za tako pridobljene šest metrov žarek mora priložiti štiri preostale sidro. Zadnji dve sidri, ki so na razdalji 20 cm od njihovih koncih žarek, ostali pa s korakom 140 glej običajno na obeh straneh plošče na sedlo obstaja več luknjami. Vijak z njimi v žarka na vsaki strani vsaj tri vijake, v dolžini 10 cm Lažje in hitreje to naredimo z uporabo električni vaja ali izvijač.

Zdaj, da bi dal vsak nosi tramovi na svojo bazo podpore, prosite officeovega pomočnika, in bolje od dveh. Dvig prvi žarek konča, bo ravni je ob ustrezni podatki Fundacije podpira in nižje, tako, da podpira vse p've sidra pahnila v betonske mešanice. Če je bil poln in ne več kot dve uri nazaj, potem bo podpora potopi pod težo žarek brez večjega napora z naše strani. Vendar, v'viskoznost konkretne mix je že dovolj, da žarki valyalsya vstran. Podobno zamenjavo v drugem in tretjem podporo žarkov.

Original teraso za vaš dom
Terasa je bila zgrajena skupaj najbolj osvetljena stena z vrati.

Mimoidoči so podlaga za celotno strukturo. Na teraso se je izkazalo enako, vse žarke, morate dati v isti vodoravni ravnini. Za to smo potrebovali 1, 5-2 meter raven in gladek tri-metrski progi. En konec, ki je najbližje steni hiše nosijo žarek dal na opeko, ki je nastavljen na višino 6 cm od tal, in s stopnjo bo ravni ta žarek vodoravno, zaprtega v okviru drugih koncu in sredi opeke, dviganje ali otreba zdrobljen pod njimi. Nato vključite na prvi žarek od drugih dveh, dajanje železniških in ravni v vseh treh žarkov. To delo se lahko šteje za uspešno le, če je raven, na kateri koli položaj na žarki (skupaj in čez), ki bo pokazal, "horizontalno". Po dveh ali treh dneh betonska mešanica v jame otrdi in trdno fix sidra in pritrjena žarkov.

V naslednji fazi naše gradbeništvo - naprava talnih (tla) terase. Smo že poskrbeli, da je bilo gladko, izpostavljeni tramovi nujno na ravni. Vendar so pritrjeni neposredno na te žarke Odbor tla, je nemogoče, ker je razdalja med njima je zelo veliko. Tla niso jami in ne vibrira, medtem ko hoja na to, bomo dal čez nosijo tramovi tako imenovana lokalne akcijske skupine - tri-meter palice oddelek 100 x 100 mm na razdalji več kot 75 cm drug od drugega, in da jih arr'em izbrana za talne plošče v debelini 28 mm

Korak 1

Original teraso za vaš dom
Igrišče pod teraso je izpraznjen vegetacije, posuta s peskom in obdela z raztopino, ki preprečuje rast Boer'Jan.

Korak 2

Original teraso za vaš dom
Jamo pod konkretne podpira bolj priročno, da bi vrt, bar, z delovno površino 30 glej

Korak 3

Original teraso za vaš dom
Konkretnih rešitev je sestavljena iz cementa in peska v razmerju 1:3 z dodajanjem štirih delov iz drobljenega granita.

Korak 4

Original teraso za vaš dom
Konkretnih rešitev je vlije v pripravljeno luknjo in žigosan s posebno nabijanje ali navadnih dreves'leseno palico.

Korak 5

Original teraso za vaš dom
Podpira žarki vijaki pritrdite 5 sidri. Če je potrebno, tramovi so se pridružile v obliki črke U sedlo.

Korak 6

Original teraso za vaš dom
Extreme žarek je postavljena na razdalji 20 cm od stene hiše. Drugi - vzporedno s skrajni ukrep, 130 glej

Korak 7

Original teraso za vaš dom
Ležaj sidra navzdol v napolnjena z betonska tla jame. Tramovi so usklajeni navpično in vodoravno skozi ravni.

Korak 8

Original teraso za vaš dom
Dnevniki se dajo čez podporo tramovi in seboj vzporedni. Krepitev svoje objemke pred zajebali.

Korak 9

Original teraso za vaš dom
Ključ z ragljo bo lažje vijačenje dolžina 1, 5 cm, ki zagotavlja zanesljivo pritrjevanje Arabske Lige za žarkov.

Korak 10

Original teraso za vaš dom
Odbor tla so priviti na las vijaki v dolžini 60 mm Razlika med odbori - 5 mm

Korak 11

Original teraso za vaš dom
Pred pricechannel Odbora so usmerjene po dolžini klini. To bo zahtevalo dreves'leseni klin.

12. korak

Original teraso za vaš dom
Za varno Odbor za las dovolj, da privijte dva vijaka na presečišče.

Korak 13

Original teraso za vaš dom
Tako natanko, da cut off koncih plošče, lahko uporabite ročne disk electropco in dreves'Jan letve kot vodilo.

14. korak

Original teraso za vaš dom
Rack ohišje, morajo biti varno pritrjeni na las vijaki v dolžino 10 - 12 glej

Korak 15

Original teraso za vaš dom
Čisto brez Burr luknje v stojalu za vrvi, je možno, da vaja z drill Sestava s premerom 35 mm

Korak 16

Original teraso za vaš dom
Na koncu paše zadnji (daleč) Odbor tla. Z utori v njem bodo dodali stojala za ograjo dodatno stabilnost.

Dnevniki so postavljeni vzporedno s seboj in daleč ravni se konča, ob žarkov. Vsaka lokalna akcijska skupina jim je izpostavljena prek ravni, horizontalno in omejeno z objemke. Priložiti prijavi za tramovi, uporabite vijake v dolžini 150 mm To je potrebno, da bi preglasili glav vijakov. Na stičišču vsaki prijavi s dnevnik vismarlov (samo v telo las) dve luknji za vijake na enak premer in bo naredil z električnim vrtalnikom (vaja 20 mm) poglobiti v njihove glave. Po tem vijak je zvit v pripravljeno luknjo vrtati (z izvijačem).

To je zelo pomembno in hkrati lepo, da se določi Odbor na terasi. Stvar je v tem, da se prilegajo skupaj na trdnih tleh, ki jih tvorijo zraka tesen šotor nad tlemi, kar je v slabih prezračevalnih "underground" in spodbuja gnitje lesa. Poleg tega je Odbor lahko deformirajo zaradi širina spremeni zaradi širitve po zmočil.

Da bi se temu izognili, priložiti Odbor z vrzel 5 mm od drugega. Ta tla bodo imeli precej dostojno če uporabljate planirani neshpuntovannymi plošče z širine 15 cm Razdalja 5 mm med njimi vzdolž dolžine lahko, če vsako od naslednjih Odbor predhodno uskladiti z eno in pol ali dveh metrov dreves'lesene letve 5 mm debeline.

Tako, prvi Odbor tla, je dal na las iz stene hiše. Ona mora ležati ob koncih Arabske Lige. Potrebno je, da njen začetek sovpada z roba prvi prijavi na desni strani Ter dirko. Značilno je, da odbori so le redko več kot 4-5 metrov. Torej, v našem primeru na drugi konec Odbora bo nekje med lokalnimi akcijskimi skupinami. To bi moral biti odrezani v središču las, na katero se opira. Iz tako Odbor določi objemka in pritrdite na las vijaka v dolžina 60 mm, v vsakem dnevnik.

Naslednje Odbor je nadaljevanje prvega, ona je dokončanje prve serije, ki so zložene skupaj stene. Ta svet mora biti rezani v določene velikosti in ga povežite s prejšnjo o skupni lokalne akcijske skupine. Vsako naslednjo vrstico deske je treba določiti tako, da skupno šel na drugo lokalne akcijske skupine. To je, sklepov, morajo biti razporedi. Nato se vstavi med table 5 mm bar in pritisnil proti Odbor druge vrstice v prvi vrstici. To fiksni zatič in pritrdite na las vijaki.

Težko je najti popolnoma ravno plošče v dolžino in lahko zdrži celo vrzel, tako da boste morali pritisniti odborov naslednjo vrstico na prejšnji uporabo klini, ena, ki je privijačen na las klešče, in drugi, ubitih med Odbora in zajebali klin, kot je prikazano na sliki 11. Podobno zložene vse druge plošče po vrsticah, razen zadnjega.

Najbolj pogosto, dolžina plošče se spreminja, in njihove konča visi dol, tvorijo jagged edge. Torej, s pomočjo kabla vpliv'em črto čez plošče in rez vzdolž te vrstice binglja konča odborov. To je najbolje, da to storite s pomočjo ročne krožne žage in da rez je celo priporočljivo, drevesa'Jan železniški kot vodilo.

Za zatezni vijaki Odbor tla, ni počena, je treba uporabiti posebno lesni vijak z veliko smole. Kako lahko nosilec za plošče, da izberete običajni nohti. Pa moč v tla, v tem primeru bi bilo slabše.

Pravilno zgrajena, tla tudi brez ograjo, ki bo videti zelo privlačna. Na plovila, zunanje ograje na Krovu, v obliki 'Leonov (tj. kabli, uvedene na vertikalne nosilce), ki je uporabljen v SV'ASCO s svojo veliko moč in vzdržljivost. Pri nas, na terasi njihova prisotnost je utemeljena predvsem poseben okus povešanje vrvi, ki se nekako vedno povezana v naših glavah z jadrnicami in romance Pomorske avanture.

Stojalo za zaščito ograje so lahko narejene iz trdne plošče v debelini 5 in širine 10 cm. Glede na to, da eni strani teraso, ki mejijo na steno hiše, jih narežemo šestnajst enako palice, dolžine 112 cm vsak. En konec te palice se bo pritrjena na tla na terasah, kar pomeni, da bo dol in skozi druga, zgornji konec, minilo vrv. Tako bo to storite s pomočjo ravnega vaje luknjo premera 35 mm Značilnosti oblikovanja ta vaja, luknjo, ki bo imel dober izbor in urejeno, brez burrs regiji. V sredini luknjo je treba samo na sredini vrstice širok rob bar na razdalji 70 mm od njenega obraza.

Prav tako bi morali pripraviti vse šestnajst palice. Maidens'pet jih bomo pritrdite vijake, da vsakdo se prijavi dolgo-zunanji-obrnjena teraso. Zato, ker smo ne vpisana v zadnji (daleč) upravni Odbor, na koncih teh las še vedno nedokončane tla. Prihodnost straži ograje je treba določiti z objemke v kotu, ki ga tvori koncu dnevnik in zadnji iz Krovu, in kravato, da se prijavite na dva vijaka z dolžino 10-12 glej vsako uro, bi bilo treba strogo vertikalno (da enostavno zagotoviti, da se to na nivoju) in da bi se dvignila nad krovom, do 100 cm.

Ko deklic'Yat stojala vzdolž dolge robu terase bo nameščen, ga je mogoče kup zadnjih plank tla. Postavil v kraju, pripora in se označi na to prihodnosti lokaciji reže, da smo morali narediti povsem nasprotna pola. Globino utorov je enaka širina teh palic. Cut zareze v Vozilu videl in dleto. Zdaj, Oglasne deske, ki jih lahko namestite v mestu (stoji stražar bo vstopila v utori, ki nam) in pritrdite vijake za dnevnike, in vse druge plošče krova.

Palic za ograje, stojala nameščene po kratkem robu terase, ukoroceniem do dolžine 100 cm in pritrdite vijake neposredno na plošče, s pomočjo dveh kovinskih delov. Razdalja med podporniki morajo biti popolnoma enake kot med stojala vzdolž dolge rob.

No, to je vse, terasa skoraj pripravljen. Levo vleči Leer med police v ograji. Če želite to narediti, lahko uporabite katero koli vrv debeline ne več kot 30 mm Ampak prednost je treba dati vrvi iz umetnih vlaken, ker je bolj trajen. Dolžina vrvi je lahko enaka dolžina ograje plus 1, 5-2 m Glavo'Yasuo vozlišče na eni strani in na drugi konec rezanje navojev skozi luknje v vse položaje. Toda preden se lahko odpravite vrv z vozel na drugi konec, bo zagotovila povešanje Leer med vsak par stojala za vsaj 15 ali 20 cm, na krovu uničena z nevihtami Brigantine... Popraviti povešanje lahko vijak privit na zunaj ograjenega prostora v rack pred vrv.

Vhod terasa metrov širok bolje ohraniti blizu steni hiše. Seveda, Leer v tem kraju, ni treba vleči. Terasa bo nam služijo za let, če za proizvodnjo svojih delov, da sprejmejo lesa, impregnirani z vodo-nepropustno strukturo. Pridobiva se lesnopredelovalna podjetja za gradnjo državi, vikend ali izdelavi vrtnega pohištva. Vendar pa je takšno zdravljenje ali vsaj površinsko obdelavo, ki jih lahko izvedete sami. Pomembno je tudi, da kovinska sidra za pritrjevanje plošč in kotu je korozijsko odporno prevleko. Enako velja za pritrjevanje vijaki in žeblji.

Če se ne upošteva čas, ki je potreben za nabavo materialov in orodja za usposabljanje za gradbeništvo, opisana tukaj, terase potrebovali le tri ali štiri dni. Ta samostan spretni Builder bo dobil zasluženo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика