понедельник, 31 марта 2014 г.

Nego parketa Odbora

Parket je znan po svojih storitev življenje. Vendar, da bi parket Odbor je služil dolgo, kot je potrebno za zagotavljanje ustrezne nege. Brez posebnega truda ne zahteva, ampak za začetek je prav po polaganju parketa.






Prvi stvari prvi sobi namenski parket je treba zagotoviti kroženje zraka, da prepreči vlažnost spremembe neželene omejitve. Nizka vlažnost parketa odborov, lahko crack. Navlažite zrak v vsakem primeru imeti.

Čiščenje talnih oblog preprosta stvar, vendar pa se približuje to zelo previdno. Za odstranitev parketa ne sme z obilo vode, ker parket, ne prenos velike količine vlage. Za čiščenje parketa obstaja veliko posebnimi skladi. Tradicionalno sredstvo za pranje dovoljeno uporabljati bencin ali alkohola za odstranjevanje madežev od črnila, poljski ali maščob.

Uveljavljanje nego parketa Odbor poskusite se izogniti stiku z umazanijo s peskom, na primer, v dvorani je bolje, da je ležala na tleh dodatne tla - Mat ali Mat. Vendar pa ne smemo pozabiti, da pesek, ki se nagiba, da se kopičijo pod preprogo in druge talne obloge je tako v celoti pokrivajo parket ni smiselno. Pod pohištvo noge bolje dal flanela ali klobučevine, - parket ne bo nič.

Lakirani parket neizogibno, da boste izgubili svoj prvotni videz - Lac bodo začeli zbledi, in bo praske. Ne skrbite - lahko ottsiklevat (ali tla navzdol) in nato nanesite plast olja, kot se uporablja plast laka). Če bi namesto laka parket prekrita s posebnim voskom ali oljem, je treba redno ponovno DRGNITE vsaj enkrat letno. Imejte v mislih, da voskom parket ni všeč mokro čiščenje.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика