понедельник, 31 марта 2014 г.

Elite koči

Beseda "elita" je izpeljana iz francoske besede elite, ki se prevaja kot "najboljša izbira". V ruski jezik, da, da, v bistvu, dodane vrednosti, kot so: zanesljivi, ugleden in, seveda, draga. Vse te opredelitve, s polnim zaupanjem lahko pripišemo takšen koncept kot "elitne Lože".

Kakovost elite koči lahko zasledimo v vse: od materiala, iz katerega je narejen, in na tako malenkost, notranja zaključna kot ročaji na vratih. Ampak najprej "elite" je, seveda je velikost. Elite šteje koči, na območju katere je 600 m2, velikost parcele je enaka, vsaj hektar. Obstaja jasna delitev območij za stanovanjske in tehnično.

Stanovanjskih nepremičnin so ločeni spalnici za vse člane sedem'th, dnevna soba, jedilnica, soba za goste, kot tudi vse vrste bazen, kamin, itd. je treba nameniti posebno pozornost oblikovanju koči. Od vseh članov sedem'th, kjer bi radi, da imajo svojo lastno sobo z Windows, na kateri strani svetlobe, kaj mora biti velikost garderobo (ali koliko prostora bo dodeljena v okviru Kabineta). Predhodno načrtovanje bo pomagal, da bi se v prihodnje izognili različne težave-združljivost's tem povezana, na primer, da starejši člani, sedem'th bo težko iti v njeno sobo na drugem ali tretjem nadstropju. Enako velja tudi za področja, za zabavo, ali je biljard ali domači kino. Najbolj pogosto se zgodi, je, da te sobe ne obiskalo že več tednov in celo mesecev izključno zaradi dejstva, da je zelo inconveniently nahaja.

Tehnični prostori v elite koči morajo biti izolirani od ohišja. Torej, če nameravate uporabljati storitve osebja, ki jih je treba upoštevati rešitev, galerije in hodniki. Tako je treba paziti, da sprejme vse vodovodne povezave na enem mestu, vodovod, delaš delo, to ni bilo potrebno, da gredo v master kopalnica.

Elite koči, ki je ne le v hiši, to je harmonično celoto, z vso okolico. Zato bi bilo pravilno, da skrbijo za sosednje območje. Ko sodobnih dosežkov na področju krajinskega oblikovanja, da bi bilo enostavno. Pristojni strokovnjaki razpravljali z vami vse vaše želje, boste ustvarili za vas, vrta, Raja. Umetne slapove in jezera ter poti in cvet postelj, udobno in prijetno paviljonov - vse to vam bo pomagalo, da poustvariti vzdušje nepremičnin kulturo 18 in 19. stoletju. Na neprijazno oblike francoski Park ali svobodo in naravnosti angleščina - ste se odločili.

Mimogrede, o slogu. Elite koči, sama pa nima nobenega navezanost na strogo določen slog. Čeprav so nekateri trendi v modi, lahko zasledimo v sektorju gradbeništva. Tako, danes eden najbolj priljubljenih stilov, pri gradnji hiše je klasike. Na neprijazno oblike, simetrije, dekoracijo elegantno, vendar ne sitna stolpce, to je jasno znake ta trend. Vendar priljubljena še vedno ostajajo in koč v ameriško-kanadsko-slog in sodoben slog. Vendar pa je glavni pokazatelj pri izbiri arhitekturni stil bi še lahko vaše osebne nastavitve. Za celoten ansambel je bil zasnovan na poenoten način, v nasprotnem primeru tvegajo, da blagovno znamko osebi odvzeta okus. Najboljše od vsega je, če se vaš okus, navade in zasvojenosti najbolj živo se odraža v vaši hiši. To ne bo samo ustvariti veliko udobja za bivanje v koči, ampak tudi poudariti svojo individualnost, in vtis, ki bodo kredit - navsezadnje, če on ostane zvest sam, tudi v gradbeništvu, je treba omogočiti, da se zanesejo na vse.

Juraska Ekaterina



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика