пятница, 28 марта 2014 г.

Kako pripraviti apartma za prodajo?

Preden Vaše stanovanje bo zainteresiranih potencialnih kupcev, lahko vnaprej zagotoviti, da se ga lahko opredelili za višjo ceno. Če želite to narediti, poskusite, da pogled na Vaše apartma z vidika kupca: stanovanja bi morala biti udobno.

Ne nepomembno in kaj "okolja", ki bo v živo novi najemniki stanovanja. Zato ne zanemarjajo, da zahteva čistilka (seveda za doplačilo) še posebej skrbno pranje območje, kjer je Vaše stanovanje, Dvigalo in karkoli drugega, da lahko lov v očeh potencialnih kupcev Vašega doma: ne podcenjujte Prvi vizualni vtis, ki se začne s'jahanje.



Tudi, da opomba na skupno s sosedom vrata - možno pa je tudi za pranje ali, da bi v bolj ali manj dostojno videz: ampak to še enkrat, če v svoji čistosti kdo dvomi. Poleg tega poskušajo najti rešitev za vprašanje, ali in do bližnjega vrata in tambour pred njo naredili dostojno vtis: ni vse sanje, ki živijo v bližini brezvestnih ljudi. Upoštevajte, da se v praksi poslovanja z nepremičninami obstajajo številni primeri, ko je bila cena zmanjša zaradi zmanjšanja in popraskal bližnjega vrata. V nekaterih primerih, celo spreminjanje teh vrata za svoj račun, za Vas pa lahko tudi zelo donosna.

Kot je za apartma, nato pa začnete v velika popravila ni potrebno, vendar kozmetičnih "postopki" za Vašo nastanitev bo potrebna. Poleg tega niso drage. Lahko si predstavljate, da potencialni kupec, ki se bodo počutili, ko so videli na stropu spot - darilo iz že drugi sosedje, kot končano, ki so jih lani. Za fizična oseba bo signal nepoštenih okolje in negativni dejavnik pri izbiri stanovanja: potem prodajni ceni, se bo morala zmanjšati.



Če dovolite, da Vaše okoliščine, potem se znebite nepotrebnega pohištva. Odstranite (vsaj začasno) najbolj zajetno omare. Ta preprosta tehnologija "feed" apartmaji vam bo omogočilo, da si Vaše namestitve bolj prostorna in brezplačno, kar je zelo cenjen v našem času. Poskrbite tudi, da je prostor za Vaš balkon, ne da bi gledali kot na smetišče v malih: naj jih gledal mirno, izhod na balkon in ga videli, lep pogled, da je preveč bi bilo plus pri določanju stopnje.



In zadnji nasvet - izberite dovoljeni čas za preverjanje Vaše stanovanje. In to z naslednjimi izračun: če ne želite, močni sončni svetlobi "predstavil" za stranke umazano madeži na Ozadje, nato pa dodelite pregled na večerni čas, ko je električna luč niso vidne. Če je Vaš apartma je brez te pomanjkljivosti, potem bi bilo bolje, da prejmejo obiskovalci čez dan, kot svetlo luč, zapolnjuje prostor in dušo, da ne, ko je bil pozitiven.



Srečno s prodajo in pam'zapomnite si da je Vaša slabost lahko obrne v prednost, samo potrebne inteligence.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика