четверг, 27 марта 2014 г.

Apartma je na zaklepanje ali zakaj protivlomnih alarmnih? Vrste in načel dela varnostnih alarmnih sistemov

Apartma je na zaklepanje ali zakaj alarm?

Gradovi so že dolgo veljal za simbol metode zaščite. In ogromen oklepnih vrat ne poguma, in privablja storilce kaznivih dejanj, nagoviještanja na ustrezno živali lastnikov.

Ampak, kako zaščititi svoje domove? - Vas bo vprašal. Starejši receptorka ni vedno lahko slediti tiste, ki prihaja v po'Kongres. In sosede, ki bi morali skrbeti za svoje stanovanje, ko ste doma, je ne možnost, bodisi. Seveda, lahko uporabite storitve Agencije za varnost, vendar je malo verjetno, da bo ta sklep privoščiti predstavnik srednjega razreda.

Naprave za varnostni alarmni sistem
Naprave za varnostni alarmni sistem

Ras in za vse za zaščito vašega doma pred invazijo tatovi, bi se lahko z uporabo zanesljiv alarmni sistem. Lahko se odločite, kakšen tip alarma, ki ga želite. Danes, obstajajo tri vrste alarmov: plošča tip samodejno in Samostojno. O vsakem od njih bodo govorili posebej.

Samostojna alarm

To ni najbolj zanesljiv tip alarma, ki bi ne vpliva na nizko stopnjo njegove popularnosti. Alarm se sproži v trenutku, ko v vašem stanovanju napadalci prodreti "nepooblaščeno" način. Na tej točki, so takoj presenetljivo značilen zvok, moč, ki dB. Vendar, če tatovi bo strah in samo Ross's base alarm s kladivom, vaše stanovanje bo popolnoma nemočen. Še ena pomembna pomanjkljivost takšnega varnostnega sistema v verjetnost lažnih alarmov. Vaši sosedje so najverjetneje ne bo navdušil s stalno hrupa za zidom. Produktivno, samostojna alarm se lahko le v primeru, če je vaša hiša je zaščitena in je v trenutku prekinitve v varstvo, delo kazalnika.

Samodejni klic

Alarm, ki deluje v samodejno klicanje, se šteje, bolj zanesljivo kot prejšnje vrste. Takoj, ko tatovi, ki se popularno imenuje "vlomilca", bo skušal priti do svoje hiše, je samodejno pošlje sporočilo o napadu na te številke, morate najprej so prispevali k program. Ta tudi deluje, in alarm. Po prejemu takšnega obvestila, lahko mudi domov in da zaščitijo svoje premoženje ali shift odgovornost organov pregona. Edina pomanjkljivost takega opozorila, da se opozorila o breaking morda ne boste dobili, če kriminalci bodo zmanjšali telefonske žice.

Alarm na nadzor

Najbolj zanesljiva in najbolj draga je tretji tip signalizacije. Kot v prejšnjih dveh primerih, se samodejno vklopi v primeru nezakonitega vstopa v svojo hišo. Vendar te funkcije niso omejene. Sporočilo o nepooblaščen vdor gre za nadzor nad organi pregona ali varnostna služba, s katero smo podpisali ustrezno pogodbo.

In obleka je takoj poslal v o'predmet za pridržanje kriminalci. Kot alarm deluje na klicanje, sporočila, ki se prenaša preko telefonske linije. Vendar je tudi mogoče, da trim povedal. Ampak bo služil kot en signal za vašo zaščito, saj je konzola alarm pomeni, nadzor nad telefonskih linij. Uporabe ta varnostni sistem je enostaven. Prideš gor z edinstveno kodo, ki bi morala le vedeti, vaši družinski člani in, ko greste od doma, ki poskušajo vstopiti in se samodejno postavi na apartma na alarm. Ni treba, da se bojijo, da policija ali predstavnikov varnostne službe, bo lahko kadarkoli in brez povzroči, da prodre v vašo hišo.

Koda za odklepanje opozorila jih je, ni znano, in tudi na plošči je shranjena Protokol, ki vsebuje seznam vseh primerih odkleniti. To nakazuje, da je vsak obisk vašega stanovanja, ne bodo ostale neopažene.

Naprave, alarmni sistem

Nastavitev alarma predpostavlja prisotnost v domačem posebne tehnične opreme. Najbolj pomembna in obvezna'je obvezna telefonska številka, posebej v city line. Na Splošno alarm s tehnične strani, je zanesljiv verige, vključno s senzorji, krmilnik in baterije.

Poleg tega lahko določi dodatne možnosti: sirene in komunikacijske sposobnosti za izbiranje. Vsaka od teh naprav, ki opravlja svojo funkcijo, kot da bi zagotovili zanesljivo delovanje sistema za zaščito. Na primer, senzorji, ki spremljajo pojav vsiljivce v vaš dom za akustične, magnetno-vizitko in vidne značilnosti. Ko so odpravili tatovi, signal se prenaša v Centralno enoto, ki se odziva na prejete informacije različno, odvisno od vrste signalizacije (samostojno, brez nadzora ali plošča).

Različne sestavine alarmni sistem lahko'povezovanje vodilni način. Vendar v tem primeru vam bo težko prikriti veliko kable, ki visijo okoli doma. Ali poslovnih brezžični sistem, ki zaradi radio in radience ima enake značilnosti kot gostitelj. Edina pomanjkljivost je ta čudi, visoka vrednost, vendar kot pravijo, za varnost denarja, ki vam nikoli ne bo žal. Brezžični alarmni sistem deluje na enak princip kot običajno sprememba, ampak ona še tipkovnico za klicanje nastavljena subtilna LCD. Ta naprava vam omogoča, da vidite, katere sobe odprete okno, ki je tudi dojema kot vir nevarnosti.

Alarm

Senzorji so nameščeni v vsakem prostoru in najprej vedeti o vstopa v vaš dom, tatovi. Njihova glavna funkcija je, da nosijo te informacije na Osrednji konzoli, ki lahko zagotovi potrebno reakcijo. Senzorji in alarmov, so iz več vrst: akustične, vizualni, v kombinaciji itd. Tako so ujeti skoraj vsaka sprememba v stanovanju. Na podlagi dela senzorji, ki temelji na različnih fizikalnih načelih. Tako, na primer, so priljubljena senzorji, ki delujejo na načelu odkritja v stanovanju je telo temperaturi, ki je različna od prostora.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика