понедельник, 31 марта 2014 г.

5 preproste zasnove možnosti zavese za dnevne sobe

Zavese - tipka za dekoracijo koli inter'notranje zadeve, in še posebej v dnevni sobi. To je v tej sobi, smo raje dajo stroge klasične zavese, ki so popolnoma v kombinaciji z udobno kavč, in z polirani steno, in z najljubše TV... Vendar so časi, ko sem, da želite nekaj spremeniti tradicionalni red stvari. Dobro, ne pa'bodite prepričani, da takoj popravila za začetek, in lahko, na primer, malo drugačen, da bi okno.


Ponudba p've najlažji način, da spremenite videz vašega dnevna soba s zavese. V tem primeru vam ne bo treba izrezati tkanine zapleten dizajn in zgrabi za šivalni stroj, je veliko lažje. In na nekaterih možnosti boste potrebovali le nekaj minut je dovolj, da bi dobili, da okrasite polje za prihod obiskovalcev).

Faza zavese

Menijo, da več kratnih, zavese videti bolj spektakularno. Poskusite spremeniti položaj klasična drsna zavese na naslednji način: samo string jih na greben, na vsaki drugi, da je, v dveh slojih. Te žaluzije ne bo preselil poleg običajen način, kot so v celoti zajema okna, vendar so dobro razporejeni v gube. Še eno pomembno podrobnost tukaj - zagrabi, ki zbira zavese na robovih debele gube in ustvari učinek gledališke zavese.

Ta tehnika se lahko uporabi kot primarni zavese in til zavese. Poleg tega druga možnost je, pridobljenih funkcionalnih, kot so zavese, ki jo prosto za potiskanje, in draped samo neto zavese.

Take zavese bolje, da bi tanke, ter draped tkanin v eno barvo.

Preprosto zastori

Še en preprost način zastori klasična drsna zavese. Če želite to narediti, visi ena tkanine čez celotno širino cornice. Nato primite sredini zavese, drapery njo, kot lambrequins, priložiti cornice (na primer s pomočjo dekorativnih posnetek). Torej, boste imeli gladko in elegantno drapery okno z visi iz enega konca konča. A drapery izgleda super, sam ali v kombinaciji z tila zavese. Tukaj lahko uporabite gosto, dobro draped tkanine koli barvo.

Original zanke

Koli način določitve zavese na cornice, pogosto daje zavese pritožbe in zelo nenavaden slog naglas. Lahko na primer naredite široke zanke enake tkanine, ki Draperije, in nanizani na okrogli polico.

Te zanke so lahko različne dolžine in širine, glede na vaše želje. Take zavese, hvala prvotno končal vrh, kar samozadostni in ne zahtevajo dodatnih komponent.

Poleg tega tukaj lahko poudarkom na barvo in teksturo blaga.

Preprosto in učinkovito

In ta preprost načrt vam bo pomagal, da posodobite videz tradicionalna klasična drsna zavese. Trajalo dolgo tkanine tkanine (dvakrat dolžina zavese) in flip na dveh straneh cornice, tako da je v sredini okna, ki je visela elegantno drapery, in se konča okrašeni ob robu okna, skoraj do tal.

Za somersaults ni slip in dobro hrani, varno tkanine v kapni posebne kljuke ali napeljave. Ampak na rob drapery pogledal še več gledaliških, ga lahko Dopolni z okrasnimi fringe ali tassel. Tukaj je bolje, da uporabite light plain tkanin.

Še posebej atraktiven videz in kontrastov - za primer, ko se zavese in somersaults različnih odtenkov. Glavna stvar je, da ta načrt lahko ustvarite hitro in brez veliko težav. Edina pomanjkljivost je ta možnost je dokaj visoka poraba tkiv.

Ostro konča

Seveda, pravokotne klasične zavese zaradi pravokotne oblike okna. Poskusite, da bi prekinil, da je stereotip in, na primer, ugotovil zmanjšanje zavese ali tulivu zavesa v obliki isosceles trikotnik.

Nenavadno ostro konča zavese, nedvomno, bo dal vaši dnevni sobi, izvirnost in teksturo. Trikotnika se lahko kakršno koli želite. Tako, na primer, kratka kodraste elementi lahko postavi neposredno nad klasične zavese, ki bo ustvaril učinek lambrequin.

Tako geometrijskih zavese, ki je primerna za skoraj vse inter'notranje zadeve, in še posebej, da prostorne sobe z visokim stropom.

Rimma Malov

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика