понедельник, 31 марта 2014 г.

Kot z dacha "koče" narediti "Palača"?

Utrujeni, se naslanja na eni strani, holiday village, "koča", navdihuje malo samozavesti. Vendar je mogoče, da spremeni stvari na bolje in da želite to "kmečke hiše", če ne v Palači, udobno in varno bivanje.

Prvič, to bi bilo lepo, da vidim, če vaš stavbe Foundation. Če obstaja, potem lahko načrtujete razširitev hiši ali v širino, ali gor, ali celo v vseh smereh. Vse je odvisno od vaše želje in možnosti.

Podjetje vse vrste gradnje, mora biti jasno, kaj je to, ki ga želite doseči končni rezultat. Za ta namen je potrebno, da bi projekt, ki se ujema z vašimi načrti, za določitev gradbene stene, streho, da se zagotovi varnost v gradbeništvu, in, končno, da organizira gradnjo samega. Projekt mora nujno'bodite prepričani, da bi zagotovili, kot da so začeli graditi ničesar brez dovoljenja, lahko zaslužite resne kazni ali celo z odločbo sodišča, bo pripravljen nov "sreča" lahko se porušijo. Vendar ne bojte se težav, je bolje, da se zagotovi, da vaš način, da sanje je bilo tako mirno, kot je mogoče.

Torej, projekt je velik korak naprej, rezultati, ki bo prosim vas, potem dolgo let. In tako je bilo res tako, je priporočljivo, da se poišče pomoč strokovnjakov: arhitekt, oblikovalec in strokovne ekipe. Vsebina je, da v skladu z zakonom hostel, obstaja veliko podrobnosti v zvezi z lokacijo teh ali drugih stvari, ki so na vašem spletnem mestu. Na primer, vsaka konstrukcija mora biti strogo na določeno razdaljo od sosedovo ograjo. Iste stvari in s možganov objektov (kanalizacija, septic tank in drugi)

Pomembno je tudi, da, navedite materiale, iz katerih bo gradilo svoje sanje". Najbolj primerna so trije glavni materiala: les, kamen in beton.

Ves čas lesa, ki se uporabljajo v gradbeništvu. Ona ima veliko pluse. Ampak skupaj s pozitivne lastnosti, obstaja tudi druga plat medalje. Dejstvo, da je les porozen in zato brez posebne obravnave, je nagnjena za suhost in vlažno, poškodovanih zaradi glive, in to z veseljem pojedo veliko žuželk. Na srečo, danes razvite številne posebne impregnacij, laki, barve in drugih snovi, ki so kot nalašč za zaščito dreves'lesene konstrukcije iz te težave. Les je še ena zanimiva lastnost, " je diha! Glede na vlažnost spremembe, les nabrekne, povečanje obsega, crack in pogodb. Vtis, da je hiša, ki živijo: tla tam, da ripoti, tam je zid poteze. Predstavljajte si, ko se to zgodi ponoči, v tišini!? Romance in enotnost z naravo v tej hiši, ki ste ga navedli.

Kaj je kamen kot material za gradnjo hiše? To je zelo trpežen material. Hiša je iz kamna, ki ustvarja vtis zmogljiva bojevnik, ki ne skrbi, vse nasilja narave. Danes za gradnjo hiš uporabljajo naslednje vrste kamna: ampak, glina, opeka, naravne vrste cotelco, kot tudi linijo sodobne vrste opeke (aerocrete, portal in drugi ) Kam'kamnita hiša ima tudi veliko prednosti, in to je tudi živ, ker vas je ustvaril iz naravnih materialov.

Ampak najbolj od vseh v sodobni gradnji je beton (armiran beton), zaradi svoje trajnosti in sposobnost za proizvodnjo kakršni koli obliki. Je mešanica cementa z različnimi vrstami polnil, razredčene z vodo. Zmes se vlije v obliki in, odvisno od vlažnosti zraka za približno en dan, stiffens v še posebej močan monolith.

Posebno priljubljenost v zadnjih letih so doma v high-tech slog, izdelani iz stekla in betona. Uporaba betona omogoča, da dosežete dve stvari: da bi hiša kakršni koli obliki, in povečanje okenske odprtine do 80% površine stene, ne se bati, da oslabi celotno zasnovo.

V večini primerov, ko gradimo hišo uporabite vse tri vrste materialov. To je, kot pravilo, okvir je narejen iz betona, Kam'kamen ali opečnatih sten in podstrešja ali celotno zadnjem nadstropju drevo. Take hiše so močne, pogled veliko, in ob istem času, zelo prijetni.

Rad bi spomnil, da je Temelj, stene in streho, to ni cela hiša! Za to je bilo udobno živeti, morate upoštevati vse življenje-sistemi za podporo. To in električne energije in vode (odplak), in za ogrevanje. Praviloma v manjših hišah-parcela vse radosti življenja, je bilo samo električne energije. Če je tako, potem drugih sistemov, ki so potrebni, da se uveljavijo. In, seveda, najpomembnejši izmed njih je ravnanje z odpadki.

Obstajajo tri vrste organizacije sanitarne:
1) samoregulativnih - luknjo z betonske stene brez dna, kjer so vsi tekoči del gre v tla;
2) septic tank, v celoti concreted, je treba zagotoviti'vhod prevoza, saj vsebino, ki je izbrana s posebnimi stroji;
3) Bachanalia sistem, ki ga sestavlja več enot (podrobni podatki, je mogoče najti v literaturi, na vodo.

Prilagoditev gre vzporedno z organizacijo oskrbe z vodo. Če vaše počitniške vasi je brez tekoče vode, neodvisno vode bo najboljša možnost. Sestoji iz vrtanje vodnjakov (izkopa jamo in povezati sistem črpalke.

Pomembno življenja-sistem za podporo, še posebej v zimskem času, je ogrevalni sistem. Če je plin plinovod, podmornica je idealna rešitev! Lahko uporabite za kotle na trdna, tekoča ali mešanice goriva. Idealno prvo možnost, konvencionalnega plina, saj drugih, ponavadi zelo zamudno. Ni treba posebej poudarjati kamini? Domovih, ki imajo površino nad 30 kvadratnih metrov za ogrevanje s kamini so nepraktične, saj ekonomsko niso zelo donosne. Za izgradnjo nam kamin za lepoto in ustvari romantično vzdušje, vendar ne več.

Seveda, na to, da "koče" na pravi Palači, so na delu, če pa, da bi vse na um, živite v njej bodo zanesljivo in udobno, ne samo poleti, ampak vse leto.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика