суббота, 29 марта 2014 г.

Zunanje napajanje z vodo, oskrbe z vodo na ulici 2009-12-03 10:02:15

Gradnja in rekonstrukcija.








Zunanje napajanje z vodo, oskrbe z vodo na ulici
2009-12-03 10:02:15

Polaganje sporočilo lahko šteje za pomemben mejnik v gradnji hiš. To je od trenutka z'je vodo odcedimo, vodo in ogrevanje, lahko že govorimo o hiši, ne le o nedokončane gradnje. Glede na lokacijo, obstajata dve vrsti cevi: notranji (nameščeni v notranjosti zgradb in prostorov) in zunanje (on je prinesla stavbe, ulice). Zunanje napajanje z vodo in bodo postali predmet naše študije.

Določbe v zvezi zunanji vodovod, urejena Škarje 2. 04. 02-84 (vodo. Zunanje mreže in strukture) in Škarje 3. 05. 04-85 (Zunanje mreže in ravnanje z odpadki. Vode in sanitarij). V skladu s temi dokumenti, elementi zunanje vodovoda šteje: vnos vode objekti, ogenj hydrant jaškov, črpalne postaje, čiščenje vode, in še več.
Omrežje zunanje vodovoda glede na namen so razdeljene na več vrst: gospodinjstva, ogenj (ali ogenj), proizvodnji (ali proizvodnja), namakanje (zalivanje), ponovno uporabiti in kombinirati.
Obstajata dva osnovna načina, da bi vodo zunaj zgradbe: terrestrial (cevi, ki jih podpira in nadvozi) in pod zemljo. Podzemni način, v zameno, se lahko izvede na več načinov (ustrezno obseg proizvodnje in tehnologije, ki se uporablja za gradnjo predorov): jarek; trenchless (s pomočjo posebne tehnologije horizontalno vrtanje); zbiralec (uporablja najnovejše in najbolj obetavne tehnologije za proizvodnjo predorih s posebnimi popolnoma mehanizirano ščit). Trenchless in najrazličnejše načine, so bolj moderni, njihov vpliv na okolje je minimalen, kot predore in hitrost dela, ki so na dovolj visoko raven. Ampak, temelji na izračunu stroškov dela, najbolj pogost način, da bodo omogočala vodo na ulici še vedno ostaja jarek možnost. Vendar pa je, glede na količino dela in pogojev, so trenching deluje z uporabo posebne opreme: bagri, šobe za traktorje in tako naprej, ali brez uporabe takšnih - priročnik moč (predvsem v primerih, ko komunikacij, ki jih za kratke razdalje, ali nemogoče, da bi opreme za teren).
Izbira materiala in trdnostnega razreda cevi za vodo in vodovodnega omrežja je treba izvajati na podlagi statičnega izračuna tal agresivnost in prevoz vode, kot tudi delovne pogoje cevovodov in zahteve za kakovost vode.
Danes, naslednje vrste cevi za vodo namestitev: nekovinske cevi (betona, azbesta, cementa, betona, plastike, keramike in drugih), litega železa, cevi, jeklene cevi. Najbolj pogosti so cevi izdelane iz polimerov, kot so polietilen (PE), polivinilkloridnih (PVC), polipropilen (PP), poliamid (PA), itd
Poleg tega, cevi za vodo, da razlikuje med nominalni tlak (luč L, svetlo srednja KA, srednje, težke in posebno težke TUKAJ) in nominalni premer. šteje se, da bo zunanji premer. Nominalni premer cevi, izdelane extrusive, šteje se, zunanji premer. ), nazivni premer uvajaut notranji premer. Za cevi, izdelani za navijanje (GRP bazalt), nominalni premer menijo, notranji premer.
Ne smemo pozabiti, da je material, iz cevi v sistemih za oskrbo s pitno vodo, morajo izpolnjevati zahteve GOST 2874-82.

VIR: stroymart. com. ua

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика