понедельник, 31 марта 2014 г.

Oči Builder

Vsakdo, ki se odloči za nakup domovino, želim, da bi se izognili tiste napake, ki so končali z reševanjem podoben problem, njegovi prijatelji in znanci. Kaj morate pam', da ne pozabite, da pri nakupu parcele, naročanje projekta, izbiri materialov za uporabo v gradbeništvu.

Ljudje, ki so se odločili, da živijo na podeželju, na prvem mestu morajo oblikovati svoje želje in oceniti svoje sposobnosti. Niso povsem prepričani v svoje želje kupiti že zgrajeno hišo in postavitev z pomanjkljivosti svetu. Nestrpni da tipični finski montažnih hiš in smo zelo zadovoljni z gledanjem sosedje, "stare" gradnjo svojih novih domov. Vendar pa je leto pozneje, se bo moral chase občutek, zavist, da sosedje, urejenih svojo hišo v skladu s svojim načinom življenja.

Naš nasvet je za ljudi, ki želijo živeti tako želijo. Ki je udobno živeti v hiši, ki so primerna za njih.

Zdaj 90% kupcev raje gradijo hiše pozimi. Ljudje so utrujeni od mesta, in svojo hišo v bližini St. Petersburg ni dražje kot s poravnavo občinskih stanovanj v centru. Preveč aktivno življenje, v veliki meri stojalo'je povezana z poudarja, da je bil v prejšnjem desetletju, in ljudje začeli ceniti mir in svež zrak.

Časa je preteklo opeke parkiranje za visoko ograjo. Pogledal svetu, s'razvili okus, so se bali, da vlagajo v nepremičnine doma zdaj potovanja v predmestju in se veselite: lepa, Chalet-slog hiše, Južna Francija, dosežen z okusom dobro roko arhitekta. Na Karelian isthmus, ali v Vsevolozhsk več z'hiše v Severnem art Nouveau slog, ki dajejo njihovim imetnikom ljudi s dobrega okusa.

Najprej določite, kaj želite. Potrebujete zimska počitniška hiša ali poletje bungalovi, hiš morajo biti drevesa'leseni ali opeko, ki jo želite živeti tam stalno ali samo v poletnih mesecih, blizu mesta ali v bližini jezera, v bližini Zaliva ali jezera, ali pa celo v gozd. Te minimalne zahteve na spletno stran, potem, v procesu pogovor z gradbeno podjetje - Splošni izvajalec in arhitekta (ki praviloma priporoča, da glavni izvajalec), je mogoče razviti.

Zemljišče, da izberete najboljšo s Splošnimi izvajalec in arhitekt. V tem primeru je izvajalec bo podrobno preučite topografske karte mesta, arhitekt bo ocenjevanju oblikovanje krajine. Izvaja raziskovanje'ugotoviti, kaj na tla. Na podlagi tega je izvajalec predlaga model, Fundacije in modela hiše. Priporočljivo je, da izberete mesto bližje razvite mreže. Bodite pozorni na prisotnost vode, električne energije (kako daleč je napajalni kabel), plin, dostojno ceste.

Na primer, v odvisnosti od tega, je preučevanje plina na vaše spletno mesto šteje in način ogrevanja hiše. Načeloma je lahko nastavljena na parceli diesel podpostaje, da bi sistem Avtonomnih sistemov za ogrevanje, da kopati globoko arteški dobro ali, če to ni mogoče, da se napolni rezervoar z vodo, najem v ogenj rdeč avto. Ampak to je vas, da odloči, parcela z gradbeno o vsem tem razburjenje boste vedeli vnaprej. Poleg tega, arhitekt bo dal priporočila na pokrajino: na primer, koliko dreves lahko vodijo in, ki ga želite odstraniti.

So pomembne in vaš bodoči sosedje - razen, seveda, nastanitev v bližini voronja je Slobodka ne kreativno stanje vaše duše.

Na parceli je kupil. To bi morala biti zgrajena. Prišel je čas, bolj podrobno razpravo projekta: velikost hiše, koliko tla in kopalnice, zimski vrt, bazen, savna, koliko kopalnice in stranišča morajo biljard ali v telovadnici, na koliko avtomobilov garaža (z uporabo vgrajenega ali ločena), ogrevanje (ruski peč, kotel (olje, plin, električna) z baterijami, končna - topla tla, dvojno zastekljena Okna z ogrevanje, sončni kolektorji, kako prezračevanje, kaj boste imeli streho. V moji domišljiji, biti pogumen - nič ni nemogoče. Dolgo nazaj v red stvari, strešna Okna, strešna okna, dom, kegljanje, tenis na mestu. Bilo nobenih ovir za najbolj absurdnih idej - razen za pomanjkanje denarja, seveda.

Projekt ni le delo oblikovalca in arhitekta, to in skupaj s stranko, ki traja 3-4 tedne. Pogosto stranka izbere gradbeni projekt v zgodovini. Podjetja, ki se objavi teh projektov, boste lahko dobili dokumentacijo o $ 50-500, in s tem oblikovanje dokumentacije za gradnjo, se lahko podjetje potek dela. Ampak to je še vedno bolje, da bi vaš projekt, Pref'je dolžan na svoje spletno mesto, ker krajine in Geologijo vsaka stran je drugačna.

Če je težko odločiti, v svojih želja, arhitekt bo 3-4 projekti, iz katerih bo lažje izbrati. Toda, kot pravilo, izkušeni arhitekt, ki pazljivo posluša stranka, naredi en projekt, v katerem v skupni razpravi je naredil nekaj popravkov. Tudi, arhitekt nariše več možnosti načrt, ki imate, da izberejo najboljše za vas. Projekta resno: spremembe v procesu dela bo povzročilo določene stroške dela in stroške materiala za gradbeniki, ampak za vas - dodatne stroške in obnova dela.

Na podlagi projekta pripravila podroben načrt, ki opisuje vsaki fazi dela. Ta urnik dogovori s stranko. Projekt je bolje, da so na 1. April. Iskanje po spletnem mestu bolje v jeseni, pozimi pod snegom ne boste našli ničesar, vse zeleno v poletnih mesecih, in ne vidite optimalno v septembru-oktobru.

Skupni čas gradnje je odvisna od vrste hiše. Temelj je običajno dal konec aprila. Za dva meseca, mora stati (lahko izvajajo vzporedno komunikacije). Če je hiša opeke, Novo leto boste lahko praznovali mesto. Če želite, da živijo v drevesih'leseni hiši, potem je treba pripraviti za to, ko si dal posnetek konča, se lahko začne samo za naslednje poletje (ker okvir, ki bi morala "se").

Za veliko kupcev, je proces branja ocena je prenehala biti boleče. Bodo plačali celoten znesek na enkrat, ampak, zanimivo je to, gradbeniki nikoli svoboden. Takšno zaupanje, da veliko Zobov'obvezujejo. Vendar je večina prihodnosti državi rezidenta naredi prvi obrok je približno 25-30%. Skupaj z razporedom dela je podpisana in izplačil. Pam'ne pozabite, da zamude plačila dela bo ustavil. Če čutite, da preveč swung in ne boste pull, je pomembno za uravnavanje apetita in iz nekaterih luksuznih zavrne. Ko se zavedaš, da brez bazena (začasno, seveda, začasno)obveščanje gradbeniki in sprememb v projektu, preden so že napolnili Skodelico, ne potem.

Trudijo, da prihranite denar, ne pretiravajte. Lahko, seveda, da bi za ogrevanje in domačih cevi, ampak nekaj tveganja: zmanjšanje proračuna za 2-3 tisoč dolarjev, boste dobili problem, lahko strup, ki ste za več let mirno življenje v državi, v hiši. Ne skimp na geološko raziskovanje, projekt, Temelj, streha, materiale. Če že imate to stanje, jih shranite na notranjo opremo hiše.

In ni treba, da je osumljenec glavni izvajalec v željo, da vas Oropati. Gone so dnevi, ko gostujoče ekipe moonlighters iz Moldavije in Ukrajine s poceni kupili, napako materialov naglici zgrajena, da samo nesporazum, bi lahko rekli Lože. Zavedajte se, da je gradbeno podjetje, ki vam bo svetoval narobe za enega preprostega razloga: 80% novih strank za dostop do njih na priporočilo nekdanje stranke. Torej, plača podjetje iz dejstva, da je bil potrošnik zadovoljen, ker nič ni bolj pomembno za gradbeno podjetje, ki kot svoj ugled.

Margarita Kravchenko
Direktor podjetja "Product"

Vir: www. top-upravljavec. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика