понедельник, 31 марта 2014 г.

Kaj tkanine, da se odločite za zavese?

Ko pride čas, da izberejo, zavese za Windows, je možno, da izgubijo v neskončno različnih ponujenih zdaj tkanin različnih vrst, barv in teksture. Vendar pa je tkanina je morda najbolj pomembna stvar pri izbiri zaves.

Torej, osnovno pravilo pri izbiri materialov za senčila je kombinacija Splošne inter'ladje. V tistem, v vsakem detajlu, vsak panel kompozitni materiali morajo biti povezane ne le z drugih tekstilnih predmetov, med'notranje zadeve, ampak tudi tla, stene, pohištvo in druge dekorativne predmete. Pomembno je tudi stojalo'povezavo strukture, barve in tkanine za imenovanje, velikosti predpostavka, njegova usmerjenost in osvetlitev.

Pred opravite nakup, morate razmisliti tudi o tem, kako jih bo uporabite krpo, kako aktivno storitev, ki jo daje, in če je preprost in enostaven za nego. Torej, nekatere vrste materialov, kot so bombaž, lahko izgubi svojo pritožbo, ker pogosto umivanje. Tkiva dolgo ohranijo svojo čistost in svežino, je bolje, da kupite takšno, ki omogočajo strojno pranje, ali so premazom, ki ščiti pred madeži.

Prav tako je treba spomniti, da je, na primer, navaden tkanine, brez risanje lažje harmoniji z razmerami v inter'Yeri, kot je čar teh tkivih, predvsem v barvo in teksturo. In pri izbiri tkanine z vzorci, poleg barve, je zaželeno, da se upošteva naravo, predmet in risanje lestvici, SV'jo povezal z obsegom in stil pohištva. V enem prostoru, še posebej, če je majhen, ne smete uporabljati več različnih tkiv slike, in združiti tkanino z vzorcem skupaj karirasti Ozadje.

Izberite sliko za zavese tudi zaradi umestitev zavese na Oknih. Na primer, če v sobi je ozka, potem tukaj pridejo zavese v prečne proge, ki bo vizualno razširiti steno. Tkanine vertikalne trakove, da soba je vizualno večji. Če je soba majhna, je bolje, da ne visijo zavese z velikimi svetlo sliko, ampak majhen cvet ali okrasna risba bo primerno v vsakem prostoru. Bogate barve in ekspresivna risba, ki je primerna za dnevne sobe, ko soba ima bolj sprejemljivo m', ki pastelnih odtenkov in mirnih barv.

Eden od najbolj presenetljive lastnosti tkanine za zavese je, igro svetlobe in sence. Če inter'Yeri potrebujejo urad visokega predstavnika že Hozer, ki bo ustrezala svetleče tkanine, medtem ko je temno, motno tkanine bo absorbirajo svetlobo. Nežen m'kakšne barve bo igral na noč, in krpo, z zavitimi vezavi prineslo v inter'jer izvirnost. Prav tako je treba opozoriti, da so temne tkanine na ozadju Windows videti temnejše, ker je v nasprotju s močni sončni svetlobi.

Ob nakupu tkanine, je, da je pomembno upoštevati, da je narava pokritost v inter'Yeri bi lahko korenito spremenite videz tkanine, in njeni senci, zato je priporočljivo upoštevati vzorec izbrani materiali z različno razsvetljavo, in po možnosti v prostoru, kjer se bo uporabljala. Poleg tega je izbira tkanin, ki je predhodno oceni, kako dobro je draped, kot so v korelaciji z različnimi okrasni elementi. Najbolj pogosto je v fazi izbire rojen res dobro izvirno kombinacijo.

Druga pomembna naloga je, da izračunati kvadrat tkanine za zavese. Stvar je v tem, da pri izračunu dolžine dodajte 15-20 cm ACC. In širina zavese je treba v 1, 5-1, 7-krat dolžina cornice. Tako, preden se odločite za nakup, odstranite vse potrebne meritve s trakom. Dolžina vsakega kosa blaga v pripravljen obrazec, mora biti enak razdalji od zgornji rob letev na tla. Bolje je, da izberejo tkanine dovolj širine, da bi se izognili potrebi po vložitvi plošče. Če se odločite, tkanine z majhno slika ali barva, ki jo dodate v ta dolžina 10 cm na pogibko na zgornjem in spodnjem robu.

In uporabo zavese čipke širina plošče ali skupna širina plošč ne sme biti manj kot dva-krat dolžina cornice.

Rimma Malov

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика