понедельник, 31 марта 2014 г.

Kako barve polirani pohištvo

Če imate hiša je stara polirani pohištvo, s katerih ne želite, da dela z njim, ne skrbite, lahko nadgradite z barvo. V trgovinah in na trgih, v prodaji je barve vseh barv boste z lahkoto našli barvo, ki bo ustrezal v zasnovo prostora. V tem članku bomo govorili o tem - kako, da barve polirani pohištvo.






Najprej, boste morali skrbno razmastijo polirani površini pohištva z detergentom.

Sledi podrobno preučite površine pohištva za čipe in razpoke. Če ni, boste morali vzeti tisto, kar boste dobili in zashpatlevat tesarstvo kiti. Kot kiti suši, ki jih potrebuje za obdelavo kože - tako se je ujel na površini. Če laka je drži tudi, da odstraniš ni nujno.

Naslednji korak moramo ravnati vse polirano površino pohištva iz drobnozrnatega emery papir. Krožnimi gibi zdravljenje površina. Ko je celotna površina je mat in tveganja iz kože, lahko preide k naslednji fazi.

Na tej stopnji boste morali degrease površine čistejši, da se znebite prahu in umazanije je nastala po priprave površine. Ko boste to storili, Prime na površino.

Nato začnete slikarstva pohištvo. Za barvanje potrebujemo valjčkom ali čopičem. Polirana površina je poslikana s alkidne barve. Nežno parbawatiya celotni površini, pazite, da pustite brez vrzeli in madežev od barve. Ko se barva posuši, obiščite poslikano površino in treba barve spet.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика