суббота, 29 марта 2014 г.

Za lepljenje stenskih-papir na ovire

Za lepljenje stenskih-papir na ovire

Poleg Oken in vrat v vsaki sobi obstajajo tudi druge težko za lepljenje stenskih-papir prostor - stikala, vtičnice, mantel, rack koncu ograja stopnic, in arch niše in prehode med prostori. Prilepite na steno papirja v takih krajih neprijetno, ampak za vsak primer je ustrezen sklep. Glavni problem EB', povezane s sušenje lepila za čas, ki je potreben za obrezovanje in vgradnjo Ozadje. Če želite težavo odpraviti, čisto preprosto, imajo malo lepilo in majhno krtačo.

Pri lepljenju loki Ozadje dodatne težave se pojavijo, stojalo', povezanih z združevanjem vzorec. Nemogoče je, da se natančno ujemajo z vzorcem na ravne ali ukrivljene površine. Najboljša rešitev je, da uporabite ali Tapete brez vzorca ali samovoljno vzorec, ali prilepite nad ukrivljeno površino trdne barve Ozadja, barve tekme Ozadje na stenah.

Preden

Pred lepljenjem stene, jih odstranite s čim več "ovire". Police, trgovina Windows, itd., običajno pritrdite vijake, krucheniki pod vstavi v luknje v stene cevi.
Če je soba obstajajo stenske luči, izvlecite napajalni distribucijo Odbora ali varovalko polje. Odstraniti napeljave iz stene in iz'odklopite napajalni kabli. Pred napajanje Satellit gole konce žic z električno trakom. Ko delate v bližini stikala, vtičnice, žarnice obrnite stikalo izključeno.

Koristne nasvete

Če želite prilepiti na steno papirja na steni za radiator, samo prilepite okoli 150 mm Ozadje za zgornji rob sklopa hladilnega telesa in nato na vsaki strani, da bend jih tako globoko kot je mogoče. Odlično orodje za pokrivanje Ozadje na steno - ozek valjčkom za pleskanje sten za radiator. Če med radiator in plinth je vidna razlika, lepilo Ozadje in tam.

Za lepljenje stenskih-papir v lok

Korak 1

Za lepljenje stenskih-papir na ovire
Če želite za Ozadje lok med dve sobe, najprej prilepite čez stene na obeh straneh odprtine. Cut krpo tako, da je notranji lok je bil bend 25 mm Ozadje. Bend na koščke ne bodo veliko V-oblikovan cut in stisnite jezička na površje.

Korak 2

Za lepljenje stenskih-papir na ovire
Cut dveh stenah steno, širina papirja 3 mm manj od debeline arch. Gori v sebi lok od spodaj navzgor tako, da se bodo prekrivale na lok. Vzorec na dva navpična odseke je mogoče združiti. Na vrhu loka narediti rez skozi prekrivajo in odstranite trim

Lepljenje stene okoli blazine spredaj

Korak 1

Za lepljenje stenskih-papir na ovire
Ustavljanje napajanje, odvijte vijake, ki pritrjujejo pokrov stikala ali vtičnice na ohišje. Lepilo Ozadje nad ploščo in jih potisnite, da ploščice na zemljevidu iz kotov. Škarje prorvet Ozadje center blazine.

Korak 2

Za lepljenje stenskih-papir na ovire
Naredite oddelkov do vsakega od vogalov oblog, ki tvorijo štiri trikotni loputo. Trim ventili na velikost približno 6 mm V takšnih primerih je lažje delati z majhnimi škarje.

Korak 3

Za lepljenje stenskih-papir na ovire
Izpolnite ventili pod sprednji plošči in krtačo stopiti v Ozadje proti steni. Nato privijte vijake, s katerimi ima ventil za ploščo. Po lepljenje stenskih-papir v vsa stikala in vtičnice, lahko znova omogočite napajanje.

Za lepljenje stenskih-papir okoli fiksne predmet'predmet

Korak 1

Za lepljenje stenskih-papir na ovire
Za tapet okoli fiksne predmet'predmeti, kot so statične ali konca-urna ograje, prvi privrženec krpo Ozadje več o'predmet in okrašena je približno na določeno obliko.

Korak 2

Za lepljenje stenskih-papir na ovire V težkih vogalih, na primer v zgornjem desnem kotu mantel, ali v koti, ki ga tvori krivulje majhen polmer, majhne škarje sledite ob robu Ozadje več majhnimi rezi, ki vam omogoča, da se raztezajo Ozadje ob steni. Trim prejeli zavihki mm Lepilo vse krpo okoli o'predmet.

Korak 3

Za lepljenje stenskih-papir na ovire
Zdaj lahko odrežete vseh 6 mm krpo, z ostrim nožem za vinil Ozadje in majhne škarje za papir, stene-papir. Kot pranje lepilo posuši. Pam'ne pozabite, da odstranite suho lepilo veliko težje.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика