суббота, 29 марта 2014 г.

Vgradnja okenskih pobočjih: kako okrasite pobočju 2008-11-24 11:43:49

Gradnja in rekonstrukcija.

Vgradnja okenskih pobočjih: kako okrasite pobočju
2008-11-24 11:43:49

Naklon - to je notranji ali zunanji del okna odpiranje, ki je nastala z razliko od debeline sten in okenskih okvirjev. Imenovanje banke je, da zaprete sklepov in pritrjevanje okvir okna na levi v steni okno zaslonke.
Upoštevati osnovne tehnologije pečat pobočjih.
Plastični pobočjih

to je nov material za tesnjenje pobočjih. Plastični pobočjih to je nov material za tesnjenje pobočjih. S'pojavil na ukrajinski trg v letu 2005, zdaj po mnenju strokovnjakov je najboljši material za tesnjenje pobočjih med vgradnjo plastičnih Oken. Namestitev je treba opraviti hitro, skupaj z namestitvijo operacijskega sistema Windows, ali naslednji dan, po sušenju montaža globe. Plasticbje pobočjih narejen iz istih materialov kot so PVC Okna in so nadaljevanje okno in logičnega zaključka odpiranja. Okno po obdelavo odpiranje PVC pobočjih dobili končal in sodoben videz. Poleg tega pobočja PVC so dodatna toplotna izolacija med kopalnico in cesto. Poleg tega, da je plošča izolacija pod njo se nahaja izolacija.

Plastični pobočjih vključujejo: plastika pobočjih v obliki plastične plošče, sendvič plošče (znotraj izolacije, in na straneh plastične plošče) in je pena PVC (tablice z enotno porozne strukture). Cena za eno M. p. plastičnih nagiba od 5-6 evrov plus stroški.
Vgradnja okenskih pobočja - Plastična okna pobočju
Prednosti plastičnih pobočjih:
- Povečano toplotno izolacijo, ne odloča vlage;
- Plastične pobočjih ni treba slikarstvo, sijajna površina, enostavna za čiščenje in ne zbiranje prahu na površino;
- Preprosta namestitev.

Slabosti plastičnih pobočjih:
Ni res, primerne za barve na vseh profilov;
- Ni običajno design.
Omet pobočjih

Mavca pobočja - tradicionalna in pogosto uporabljajo v stanovanjih metoda je primerna za notranje in zunanje pobočjih v domovih katero koli vrsto (opeka, beton, plošče). To je poceni način, zato je zelo pogosta. Glavni izdatki za plačilo dela usposobljenih strokovnjakov, ki so sposobni ustvariti in izda ravni površini, nežno kader novo okno. Nepriatno kaj bi lahko bilo, ko se namestitev konča bo trajal 4-5 dni, saj bo treba omet v več plasti in boste morali počakati, dokler se ne posuši vsako plast.
Vgradnja okenskih pobočja - Mavca okno pobočju
Pluse mavca pobočjih:
- Relativna cheapness dela;
- Z visoko kakovostno dodelavo materialov je dostojno možnost obdelave.
Slabosti mavca pobočjih:

- Slaba izolacija;
- Na temperatura spusti na pobočjih nastala kapljice vlage;
- Visok koeficient raztezanja za omet lahko privede do pojava razpok;
- Kratkotrajna omet pobočjih.
Sadra soffits

Pobočja mavčne plošče ni zelo priljubljena. To stand'je povezana najprej z zahtevnostjo namestitev. V bistvu pobočjih mavčne plošče uporabite, če stene so sestavljene iz istega materiala in še ni izdelana zaključna dela v prostoru. Drywall je odličen izolator in težka materiala. Uporablja ali razlitja-odporne gips Plošče, ali navaden, ampak s posebno nepremočljiva prevleka.
Vgradnja okenskih pobočja - Sadra okno pobočju
Pluse particije pobočjih
- Imajo nizko teloslojenia, ki jim je topel na dotik;
Slabosti pobočjih mavčne plošče
- Glavna pomanjkljivost pobočjih mavčne plošče je pomanjkanje odpornost na vlago in morajo za redno pleskanje in popravila.

- Med sadra oplaščenje in steno lahko rahlo zračni prostor, in če je po nesreči zmoči, je mogoče videz mozoljev na površino in deformacijo pobočju.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика