воскресенье, 30 марта 2014 г.

Na tečajih fasade

Novi trendi, ki se nenehno pojavljajo v arhitekturi in gradbeništvu, ki je trenutno drastično spremenili podobo sodobne naselja. Njihov prispevek v stilsko dodelava videz stavb in naredi tehnologije obešene fasade: vam omogoča, da ustvarite lep in izviren fasad, v sozvočju z nove arhitekturne oblike.

Koncept tečajih fasade

Vgrajena prezračevane fasade predstavljajo zasnovo, ki imajo različne vrste in ravni zahtevnosti. Sestavljeni so iz sooča materiala in s katerimi se sooča design. Slednje pa je pritrjena na steno, tako da med tleh, ki deluje v dekorativne in zaščitna funkcija, in zidom objekta je bila majhna zračne reže.

Kot dodatno zunanjo izolacijo se lahko uporablja plast izolacije, ki je nameščen med katerimi se sooča in steno. V tem primeru, zračne reže ostaja med izolacijo in s katerimi se sooča.

Sistem tečajih fasada

Sistem tečajih fasada je sestavljena iz štirih glavnih elementov.
1. Fasade sooča

Fasadne obloge, ki se je v načrtovanju zaščitnih-dekorativno funkcijo. Ta material ščiti pred škodljivimi učinki sooča konstrukcije, izolacije in steno. Tako sooča plošče se uporabljajo zunanji znak stavbe: so oblika svojo lepoto in estetski videz. Danes trg ponuja velik izbor plošče namenjene za sooča obešene fasade.

Izdelki se razlikujejo po videzu, material-vrsta montaže (vidno ali nevidno) in velikosti. Tako, na primer, materiale za izdelavo plošče se lahko uporabljajo, so: aluminij pločevine, kompozitne plošče, ravno stanja, keramične ploščice, keramične, granit, naravni kamen in tako naprej. Pomembno je tudi, da je seznam teh gradiv vsako leto, vse osveženo in zadovoljni potrošniki svoje izvirnosti.



2. Zračne reže

Zrak razlika v tečajih fasade poudarja, da je podatkovna struktura, v eno skupino, ker se je zaradi njega, notranje vlage iz stene prosto odstraniti v okoli doma prostor. Zato take fasade so poklicani, tako kot pregradne stene in prezračevane fasade. Tako, dobro prezračevanem zračne reže in časa ogrevanja lahko bistveno zmanjšajo toplotne izgube stavbe: je temperatura višja kot zunaj.

3. Izolacija

Sistem tečajih fasade s zračne reže omogoča, da dosledno izvajanje funkcij zaščita stavbe zaradi posledic neugodnih vremenskih razmerah. Kot pravilo, kot izolacija stavb koli višina in namen uporabe, uporablja mineralnih materialov, površine'povezana z vročino-vodenje skupine 035 040 ali. Enako značilnih lastnosti sistema s prilepko fasad omogoča uporabo vseh izolacijske materiale, potrebne debeline. In to omogoča, da bi se izognili nepotrebnim težavam skladnosti v prihranki energije.



4. Podstreha

Sooča struktura sistema tečajih fasada je sestavljena iz nosilcev, ki so nameščeni neposredno na steno, kot tudi nosijo profili, ki so nameščeni v teh razredih. S pomočjo posebne pritrdilni elementi za nosilnih profilov, ki so uokvirjena sistem, nameščen na listi, plošče in kasete s katerimi se sooča. Medtem ko pritrjevanje toplotne izolacije na zunanje stene je narejen s pomočjo posebne profile, ali sidra.

Sooča strukturo, potrebno za pritrjevanje plošč soočajo in toplote-izolacijski materiali, ki se je zgodilo na steno, vzdržljiv, zanesljiv in glede na dejstvo, da med zaključna plošča in izolacija predelovalnih dejavnostih je ostala prezračevanje vrzel. Prosimo, upoštevajte, da se sistem s prilepko fasada zaznava samo mehanske metode z'enotnosti in se zavezali, izključuje lepila in druge "mokro" prilogo.

Prednosti tečajih fasade

Prednosti tečajih fasade so zmanjša na naslednje:
1. Imajo dolgo brez vzdrževanja storitev življenje ne manj kot 50 let.
2. Pregradne stene so najboljša zaščita pred delovanjem agresivne dejavnike, ki lahko uniči nosijo struktur; tako, na primer, so lahko, da učinkovito preprečevanje korozije kovin.
3. Gradnja je zelo učinkovita toplotna izolacija: v tej hiši toplo pozimi in hladno poleti, zmanjšujejo, na primer, stroški klimatska naprava.
4. Dosežene prihranke energije, saj potrebujejo gradbenega toplote se zmanjša za 30%.
5. Je za zaščito pred vplivom vlage iz stali sneg, dež, kondenzacija, ki preprečuje, da bi mokrišča, ki uničuje ležaja stene.
6. Izboljšanje zvočne izolacije in zvok je približno 15 DB.


7. Pregradne stene omogočajo, da se zagotovi visoka požarna varnost, saj je sestavljen iz ognjevarnih in negorljive materiale.
8. Omogočajo zelo učinkovito zaščiti stavb pred udari strele: fasada kot ščit, ki preprečuje izpada elektronsko opremo, ki je v hiši.
9. V skladu z okoljskimi standardi, kot ni potrebe za recikliranje starega zidu, ki zajema
10. Ponujajo nizke stroške poslovanja.
11. Pridobi dodatne uporabni prostor v hiši, kot skupna debelina zunanje stene se zmanjša.
12. Delo fasado deluje, se lahko izvede kadar koli v letu.
13. Namestitev fasade-vgrajeni sistem je preprost in priročen, ki ima pozitiven vpliv na zmanjšanje celotnega čas gradnje.
14. Poenostavljeni postopek demontaže in razpoložljivost sekundarne uporabe nekaterih elementov.
15. Neomejene možnosti oblikovanja, kot tudi uporabo različnih materialov in teksture.


Ampak, to je treba poudariti, da le kakovost prezračevane fasade, da bodo v skladu s temi lastnostmi.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика