пятница, 28 марта 2014 г.

Celovit ponudnik in popravila stanovanj

Celovit ponudnik in popravila stanovanj

0%
92 10.03.2012

DANES zagotovila in popravila stanovanj strokovno budvanska traja relativno malo časa. Za vodje popravilo Med gradnjo družbo in stranko, je s Pogodbo, ki je obvezna'bodite prepričani, da določite roki'predmet.

Popravila se začne s pripravljalno umazano delo. Ponovno načrtovanje apartmaji so porušen Starih in z gradnjo Novih zidov. Če želite Shraniti talna obloga je potrebno pred začetkom popravila nacrt yo palatinosa film in hardboard.


Od stropa in stene Valyut starih premazov. ČE se načrtuje Zamenjava Oken in okenskih polic, To je narejeno na Prvem mestu. Medtem ko se je obnovljeno, Nova Okna, so pokriti z zaščitno folijo.


V naslednji fazi shtroblenie in napeljave, Kanalizacije in cevovodov. Namestite tudi držal in žerjavi pod radiator. Hkrati je treba opraviti napeljave, puttied stene in strop. Nato leže ploščice in vgrajena sanitarna oprema za kopalnice.


Po Vseh teh del in vgradnja vrat prilepi Ozadje, nato pa iz talne obloge in robovi. Ko shranite stari parket yo morali obnoviti.


Celovit ponudnik in popravila stanovanj, da naj perevorot starega stanovanja v stanovanje z novo podobo v najkrajšem možnem Času.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика