пятница, 28 марта 2014 г.

Angleški slogu v notranjosti'Yeri

Angleški slog, ki je nastala pod vplivom dveh slogov - klasike, ki temelji na vzorcih antične grške in Rimske inter'Yorov, in Viktorijanski slog, v katerem si zadolževanja iz različnih kultur in stilov (Kitajska, Indija, Stari Egipt, francoski Barok). Sintezo teh dveh trendov je dal angleški slog glavne značilnosti: pleskanje sten v dveh ali treh Kohler (meja med katere delež dreves'Yana frize), prevlade toplo bogato toni (terakota, Burgundija, zelišča'anisto zelena), trakove tkanine, zastori, razširjena uporaba pravega usnja.

Angleščina slog je brezčasna klasika, med'jer. Tukaj trdno in udobno pohištvo iz oreha, barje hrast ali mahagoni lesa in dreves'lesene stenske plošče vlogo "prva violina", in težkimi zastori, okrašena z zapletena risbo, ki ni manjša v lepoto globoko kup preproge. To je tako prijetno, da se nahaja v bližini kamina v gugalniku stol z cigar, whiskies in večer časopis, in občutek angleški Gospod.

Angleški slog je zanimiv zato, ker, kljub vse svoje razkošje in nekaj mannerisms, to je precej enostavno, razmnoževati v sodobnih inter'Yeri.

Stene v angleški inter'Yeri ni ozadje za pohištvo in druge inter'karieri podrobnosti, kot "popolno udeleženec" inter'ovira sestavo. V dekoracija sten lahko uporabite kombinacijo dreves'izrezljane lesene plošče (približno 1/3 višine stene) in slikarstva. Isto varianto horizontalnih ločilnih sten je mogoče predvajati z uporabo Ozadje - spodnji del s temno Ozadje z aktivnim risanje (na primer, črtasto Zlato in temno zelene palice)in na zgornjem delu svetlejšo Ozadje (gladkokrashenye ali z majhno sliko). V spalnici, stene so pobarvane v svetlobo, ton, tukaj slikarstvo se lahko v kombinaciji s tkanino kartice ali medaljoni, obdana z drevesi'leseni oblikovanje.

Seveda, glavna končna material za talne obloge je naravnega lesa. Najboljša možnost - masivnega lesa tla. Ni prepovedano uporabljati in parket umrl, ni pa nujno, da zajame kompleksne različice namestitev. V primeru angleški inter'jer lepoto tla poudarja, najprej, teksturo lesa.

Keramične prevleke se uporabljajo v prostorih, ki so z intenzivnim tranzit - v dvorane in kuhinje. Klasičen vzorec pod črno-bele ploščice. Tisti, za katere se ta vzorec se zdi preveč agresivno, lahko uporabite octagonal ploščice. Je kvadratni strešnik s cut zornih kotov. Pri montaži vrzeli se napolni v kvadratek, ki vložki. Tako smo lahko obdržali enake črni in beli barvi, vendar tleh ne bo preveč aktivni del.

Pomembno vlogo v duplex sobe so igranje lestev. Zaključek stopnicah lahko dve barvi, na primer, kombinacija svetlo in temno lesa ali kombinacije dreves'leseni teksturo in barvo.

Velika pozornost je posvečena zastori, enako pomembno je, barvo, teksturo in vzorec krpo. V angleški inter'notranje se uporabljajo samo naravne materiale z bogato teksturo - žamet, saten in damasta, budala. Vzorci so lahko zelo raznoliki: širok trak, "kumare" (izvirno različico arabesques), njegove heraldične okraski, mala cvjetnim tiskanja.

V okras, zavese, Draperije se uporabljajo lambrequins, zagrabi z ščetke, Zlato nit, fringe. Zavese so pogosto narejena iz dveh plasti tkanine - top plast (se obrnil v sobo) iz tkanine z vzorcem in sluznice gladkokrashenye tkiva. To je mogoče kombinacija teksture - Mat glavni svetleče tkanine, oblog.

Za tapetništvo, skoraj na par s tekstilom, ki se uporablja usnje (klasična žanra - Desk angleški notranja oprema z usnjenim oblazinjenjem). Poleg tega kože, se lahko uporabljajo za dekoracijo mize in pisanje naprave, drevesa'lesene stenske plošče.

V angleški inter'notranje zadeve vedno obstajajo dodatki z elementi pozlačenega okvirji za slike, okvirji, ogledala, luči.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика