суббота, 29 марта 2014 г.

Lepljenje meja in frize

Lepljenje meja in frize

Meja in frize - dekorativni trakovi za Ozadje mode za različne barvne sheme prostora. Jih je mogoče prilepiti na vrhu Ozadje ali eno-barvne stene. So tudi odličen način, da ločeno površini stene, ki kršijo njena enoličnost.

Na voljo v različnih vrstah meja - samolepilne, zahtevajo, kot večina steno, papir, lepilo in lepilo. Slednji naj samo mokro z vodo iz hrbtni strani. Pred nakupom ovinki ugotoviti, kateri izmed teh vrst je bolj primerna.

Dekorativne obrobe in frize, ki so proizvedena v zvitkih, standardne dolžine. Jih je mogoče prilepiti na kateri koli višini. So pozorni na kombinacije vzorec v vogalih in strogo vodoravni položaj robnika.

Nekatere vrste meja in frize sebe, drugih zahtevajo uporabo lepila. Če uporabite lepilo, nato pa robu meje ali friz lahko več časa, da do stene. Najbolj pogosta napaka pri lepljenje meje - hranite ga na steno in presežek posebno lepilo. Suši zelo hitro, zato morate vedno imeti pri roki v vedro s čisto vodo in gobo.

Po lepljenje za vsako band takoj obrišite odvečno lepilo, s posebnim poudarkom na robovih. Če lepilo, ki bo sušiti na zidno površino, odstrani pa bo skoraj nemogoče, in na zid ali na meji, bo ostala značilno, svetleče pike. Če kljub vsem prizadevanjem takšni madeži so še vedno tam, včasih je možno popraviti položaj za čiščenje površine z raztopino m', ki detergent, in nato sperite s čisto toplo vodo.

Če je meja prilepili ne na Ozadje, in poslikano površino, svetleče pike, boste morda lahko barvo barvo stene, poskušam, da ne, da splash robnika barve.

Meja se lahko sticked na steno na kateri koli višini, kot strop, in na ravni stojala za obešanje slik ali glede, ustvarjanje jasne ločnice. Obtičal na kateri koli višini robnika mora iti nujno vodoravno, sicer vtis, da bo razvajen. Da bi se temu izognili, je dal na steni pogon linijo. Na lepljenje prepričajte se, da je meja ne zvije in ne obupajte, saj lahko poškodujejo površino.

Lepljenje meja in frize
Z zajezitvami lahko lepo Reiki glede, še posebej med Ozadje različnih stilov.

Samolepilni ovinki

Lepljenje meja in frize
Peel off lepilo mejo iz substrata in ga namestite neposredno na steno. Narediti hitro, ker so lepilo, ki prinasa skoraj takoj, in po kratkem času, da spremenite položaj mejne bo težko.

Koristne nasvete

Curb lepilo suši zelo hitro, tako okleit steno v zameno. Ne poskušajte prilepite zajeziti celoten prostor na enkrat.

Pred lepljenje robnika naj Ozadje, da se popolnoma posuši. Za oceno učinka, najprej pritrdite je maskirni trak in nato palico trajno.

Ozadje je pogosto simetrične vzorce, ki jo lahko uporabite kot priročnik za meje.

Rezine sveže ovinki malo dlje, kot je potrebno, da bi bilo mogoče zmanjšati jih dol na velikost.

Lepilo aplikacija

Korak 1

Lepljenje meja in frize
Pred lepljenje svetlo meja v trakovi zahtevane dolžine. Velja še plast na hrbtni strani lepilo, ki pokriva celotno površino. Ne Vyatskaya lepilo pasteboard, v nasprotnem primeru lahko pride v drugi lane od robnika.

Korak 2

Lepljenje meja in frize
Do robnika lahko preprosto premikanje, da greased z lepilom trak harmoniko. Odstrani iz pasteboard, brisanje lepilo s pulti očistite z vlažno gobo. Pred nanosom lepila naslednji trak naj mizo, da se posuši.

Lepljenje na steno

Korak 1

Lepljenje meja in frize
Veljajo na ravni pogon linijo okoli oboda sobe. Lepilo trak meji na steno, tako da je presežek del opravili na sosednji steni. Gladko meji krtačo, da odstranite iz pod to mehurčki zraka.

Korak 2

Lepljenje meja in frize
Cut dodatni del na sosednji steni skoraj na linijo prereza stene. Odstranite in znova, gladko meji krtačo, ki je trdno prilepi ukrivljen na bližnjo steno "ventil".

Korak 3

Lepljenje meja in frize
Lepilo naslednji trak meje, blokiranje svoje prejšnje in poravnava slike na območja, ki se prekrivajo. Nanesite svinčnik linijo vzdolž krat nove vzletno-pristajalne steze, pritisk v kotu. Peel off zajezitev in zmanjšanje vrstici.

Korak 4

Lepljenje meja in frize
Gladko meji Ozadje krtačo in dobili dobro kota z'enotnosti rit. Upoštevajo naslednji razredi. Kot ste obrišite odvečno lepilo z obrobo stene in očistite z vlažno gobo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика