суббота, 29 марта 2014 г.

Kovinsko plastična Okna, plastična Okna, proizvodnja plastičnih Oken, proizvodnje Windows, proizvodnja Okna, vrata), končna pobočjih, profil, Sestavljanje

Naše delo
  • Kovinsko-plastičnih Oken
  • Kovinskih vrat
  • Notranja vrata
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

PVC Okna, vrata

Proizvodnja kovinsko-plastičnih Oken, vrat

Naše podjetje proizvaja celoten kompleks storitve na izdelava, namestitev, garancije in servisno vzdrževanje kovinsko-plastičnih Oken in vrata.

Namestitev operacijskega sistema Windows pridobiva s strokovnjaki, z bogatimi izkušnjami in so bili usposobljeni. Naše podjetje opravlja vgradnjo plastičnih Oken "na ključ". Vsa Okna in vrata so večstopenjski nadzor kakovosti, in šele po tem bomo dostavili v stanovanja, pisarne in hiše za namestitev. Podjetje izvaja celoten kompleks storitev na proizvodnjo, montažo, garancija in servis vzdrževanje loggias in balkoni. Po zasteklitev Lahko, da v našem podjetju notranje predložiti na zastekljen ali balkon. Kovinsko-plastičnih Oken, balkonov

Nudimo naslednje storitve za naše stranke:

      Merjenje odprtega - odgovorni postopek, torej, ne poskušajte opraviti sami. Ko slišite besedo "merilna" naj nam pojasnijo pomen te besede. V našem podjetju je meritev dokončanje študija otvoritev, na režim vode-in izmenjava toplote v stanovanje, dostopno na vrata, proučevanje dejavnikov, ki preprečujejo namestitev, opredelitev tehnologije za gradbena dela, pripravi skupaj stroški dela.

Polno garancijo samo v primeru, če luknjo dal usposobljen Manager-oblikovalec, ki bo gaugings in bo polno predhodni izračun vrednosti proizvodov in namestitev za Vaše naročilo. Ti podatki se bodo uporabljali v proizvodnji plastičnih Oken.

Manager-oblikovalec bo v pomoč pri izbiri optimalne geometrije Oken in vrat, ki določajo število in velikost zaslonke, odpiranje metode, izberite najboljše za Vas vrsto stekla.

Pri merjenju in proizvodnjo plastičnih Oken se uporabljajo profesionalni nemški oprema - laser in teleskopsko območju, ki zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti. Celotne dimenzije PVC Okna so izmerjene iz sobe in iz ulice za določitev globine četrtina obstoječe okno odpiranje. Ko je razdalja med steno in okvir okna je več kot 30-40 mm, iz plastičnih mas okna se razteza skozi dodatne profile, ki zagotavlja kakovost namestitve. Odločitev, da bi Okna PVC - to je samo Vaša odločitev in smo lahko samo pomagajo, da jo sprejmejo.

Oblikovanje okno . Manager-oblikovalec bo pomagalo določiti najbolj primeren za vaš dom okno za konfiguracijo možnosti (število ventilov in načine njihove odpiranje), število kamer v sistemu Windows, njihova širina, debelina in vrsta kozarcev, izberite barvo okvirja in stekla, vgradnja v inter'jer doma. Z njim možno tudi, da bi razpravljali nove okenske police in ebbs, njihova širina in konfiguracijo, kot tudi material, iz katerega so narejeni. Svetovalec vam bo povedal o dodatni pribor, ki ga lahko namestite v hiši: mreže proti komarjem, ograje, odpreti ventile, itd.,

Dostava. Oblikovanje profilov in stekla precej krhka, in izvoz PVC Okna sami, tudi v svoj avto, je problematično. To je razlog, zakaj naše podjetje opravlja dostavo PVC Okna v motornih vozil, ki so posebej opremljena za prevoz okna in vrata strukture. Naše podjetje opravlja dostavo PVC Okna v Kijevu in Ukrajino, v vsakem priročno časa. Proizvodnja plastičnih Oken

Demontaža - montaža. Montažo, v stavbe ne manj pomemben del zamenjava PVC Okna, kot dejansko proizvajajo jih v proizvodnji. Naše namestitve ekipe so namestitev plastičnih Oken v plošči, monolitna, Stalin hiše, drevesa'lesene in zidane hiše in arhitekturne konstrukcije, ki zahtevajo kompleksno izvedbo namestitve (cerkve, zgodovinsko pam'spomeniki). Če je potrebno, monterji so okvirja konstrukcije za vgradnjo PVC Oken in dvig izdelka na vrvi skozi okenske odprtine, itd Plastična Okna so nameščena uporabljajo samo nemški in Belgijski materialov in strogo ustrezajo temperature pogojev vgradnje (poletje, zima).

    

Končna pobočjih. Zaključna plastičnih pobočja - obvezna'obvezno fazi vgradnjo plastičnih Oken. Vodilnih proizvajalcev PVC Okna trdijo, da izolacijske lastnosti plastike okno 50-70% odvisna od pravilnosti namestitve design, zlasti prenehanju Skupščina šiv med okno blok in steno / naklon /. Pisalniki opravlja tri osnovne dejavnosti: zaključek zunanji pobočjih; konča znotraj pobočjih; izvajanje končne zatesnitev polico.

   

Iz zgodovine Windows

V Rusiji okno za prvič s'pojavil v VIII-IX stoletja. To so bili tako imenovani volakova ("drag" - premakniti okno - luknja v steni, uokvirjena s pravokotnim dreves'leseni okvir. Namesto stekla (glass'pojavil kasneje) v svoji zasnovi je bila drevesa'Jan ventil, hoja vodoravno in spominja na moderno obliko drsna vrata.

Okno ima več funkcij. Skozi njo v hišo naravne dnevne svetlobe, ki je, ki zagotavljajo naravne osvetlitve prostorov. Polje izolatov in ščiti stavbo pred dež, sneg, veter, mraz in vročina, in drugih nepredvidljivih narave (izolacije), kot tudi od hrupa (zvočna izolacija). Okna zagotavlja vizualno SV'sporočilo zunanjega sveta in notranjega prostora v hiši, širi meje slednje.

Odprto vsak okus

Arhitekti klic katero koli okno "svetlobe-pregledna priložiti zgradbe", poudarja, da ni namenjena samo za opravljanje glavni namen je, da prenese naravne svetlobe, in je del zidu, ki ločuje prostor od zunanjega sveta. Torej, to je ustvarila in določene zaščitne "seveda'ASCI", da bi zmanjšali izgube toplote in hrupa ulice je lahko ovira za veter, mraz in vlago, in včasih preprečijo nezaželen vdor v stanovanje nepooblaščenih oseb.

Polje mora biti preprost za uporabo, enostaven za čiščenje in imajo dolgo življenjsko dobo. In, seveda, lepo je, ko se je privlačna, znotraj in zunaj. Vse to je treba upoštevati pri načrtovanju in montaža.

Najcenejši in zanesljivo okno - steklena gluhih zavezujoče brez odpiranja elementov (rolete, okna listi, transoms in brez pribora - pristavi, tečaji, "škarje", peresa. Z drugimi besedami, jasno, preprosto luknjo v steni. Z nazepam'nepozabno krat do naših dni so neskončne poskuša izboljšati in Izpopolniti. Danes je veliko podjetij po vsem svetu, da bi'je za vodstvo v oknu podjetja. Med temi podjetji v tujini VEKA, REHAU, TROCAL, GEALAN, BRUGMANN, KOMMERLING, KBE, SCHUCO, REYNAERS, F. NIEMANN, MODUL WINDOWS, INLINE fyberglass, PIMAS, PAKPEN, ALUPLAST, in domači - JSC "MOSMEK", " Soustraites ", " Bano "in več drugih. Recimo, hkrati: za nakup le certificirane PVC Okna, ki zagotavlja njihovo skladnost z naše podnebne razmere, kot tudi izraz "življenje" za več desetletij.

Ko govorimo o gradnji Windows, običajno imaš v mislih, materiala in obliko okvirja in zavezujoče, način polnjenje kozarec fenestration, položaj, tesnjenje tesnil, in pribor. Material se lahko različne: les, aluminij (vključno s termično prekinitvijo, PVC, steklokomposit, kot tudi njihove kombinacije. V slednjem primeru je okno bolj pogosto imenuje kombinaciji.

Profil škatle, ventili in vezavi

Osnovne mehanika je jasno: krila visi s zank v okvir okna, ki pa je pritrjen v steno zgradbe. Ukrutiti gradnje v večini primerov so določene vertikalnih elementov (mullion), ki razdeli okno v ožji del, ki pritisnete krat, ko se zapre. Včasih za prezračevanje bi okno ali okvir. Navpično in vodoravno postavljeni elementi, bolj pogosto za jedrnatosti naveden kot "kritje". Polje s vstavite v pokrov steklo ali steklo, gradbeniki, imenovano "okno block".

Okno enot v število in lokacijo ventili, ki so razdeljena v tri glavne skupine:

a) eno - eno-rolete;

b) s skupaj polkna - zadnji'ki so med seboj povezani in so zaprti kot celote;

b) z ločenimi vrati, ki se odpirajo ločeno, neodvisno.

V vsaki skupini možnih sprememb - na tip zasteklitev, rolete odprt, velikosti in oblik, in celo na število razlogi za sklepanje, da v kratkem članku je nemogoče.

Nekateri 30 (tudi kot 100 leti, najpogostejša je okno z drevesi'Jana polje in enako zavezujoč. Drevo raje ohranja toploto dobro, vendar ne dovolj močna, tako da je bolj trdna podobno pismo, bolje (za Centralno regijah Rusije ne sme biti manjša od 60 mm). Suho drevo je podobna stekla koeficient linearne razteznosti, ampak vlaga lahko povzroči otekline in deformacije polje.

PVC okno in kritje, ki so zbrani iz votlih oddelek s tremi ali več zaprte votline (zbornice), ločeni s steno debeline 3 ± 0, 2 mm, da se prepreči izkrivljanje v proizvodnji. Več votlin, manj toplote uhaja skozi profil, vendar je dražji. Poleg tega, eno ali dve izmed njih vzpostaviti armature iz pocinkane jeklene pločevine, je, da poveča moč in togost konstrukcije. V vogali profilov s'povezovanje varjenja, ki zagotavlja visoko trdnost, ki omogoča širina kritja iz PVC malo ožji od lesa. Širina okvirja, ki je običajno ne manj kot 58 mm Skozi votlino profila, lahko prezračite prostore, brez zatekanja k odprtju ventilov.

Aluminij okvir in pokrov so zbrani iz votlih profilov z uporabo self-vijaki, ki zagotavljajo visoko vzdržljivost. Z gradnjo, aluminij Okna so dveh vrst: le iz aluminija ali z vstaviti iz plastike debeline nad 20 mm med dvema aluminija okna - notranja in zunanja. Drugi se imenuje "z Ro" in uporaba ogrevanega prostora, ker je prvi - za hladno steklo.

Krila, transoms in okenske rolete

Za prezračevanje, še posebej potrebne v toploto, vključujejo eno, dve in več, so zavrnjeni ali rotacijski ventili. Nekateri okno konstrukcij v celoti sestavljajo le krila - in se ne obrne, in zamaknjenim vodoravno ali navpično. Namesto okna okovje postajajo vedno bolj priljubljeni "škarje" - mehanizem iz dveh oseh vrtenja: vertikalnega in horizontalnega. Zavesice z "škarje" lahko odprete in za pusto nazaj (pogosto v zgornjem delu). Na krila ne smejo biti preveč zapleteni: to lahko SAG, in to gets zaljubljen v polje. Najbolj pogosto horizontalna velikost ne sme presegati 80 cm, v skrajnih primerih, - 1 m Nastavitev kota odpiranja vrat z posebni pribor - omejevalniki in ohišjih. Tisti, ki ne mara ali se bojijo prepih, izbere okno z krmi ali okno. Na krmi - istega nagiba krat, vendar združi polje na vrhu. Edina pomanjkljivost: v košarki center, vse ostalo so za odpiranje in zapiranje s posebno kljuko vrvici. Z vent lažje: ponavadi se nahaja v sredini višino polje, tako da osnutki in ne more biti strah, in da odprete jo je za roko.

Pred kratkim za okenski profili so za uporabo steklokomposit FGS (fiberglass-composite). Sestavljen je iz dolgih steklenih vlaken, pritrjena thermosetting smolo v eno celoto. Material je durablis, ne zgnije, trdnosti in trdote od aluminija. Ta moč omogoča uporabo votlih in enostavni profil kot PVC, brez okrepitev jeklenih elementov. Širina škatle in pokrova ne manj kot 60 do 80 mm, medtem ko so lažje polivinilkloridnih. Po navedbah proizvajalca nepomemben koeficient toplotnega raztezanja (na primer steklo) vklopi zaslon v a enotnega monolitno strukturo. V vogalih profil'skupaj z self-vijaki skozi posebne obloge z tesnjenje tesnilom.

Kombinirana polja v večini so dvojno plast in tri plasti. Prvi so kombinacija notranjih dreves'leseni pokrov z zunanjo alu ali PVC. Drevo opravlja funkcijo toplotne izolacije in se prilega v vsak inter'er, in aluminij se uporablja za zaščito pred atmosferskih pojavov. V tri-slojna Okna za izolacijo, je dodal vmesni del iz PVC, vendar je cenejši od drevesa'Yana in zunanje aluminijaste shrani. Kombinacija materialov omogoča, da povečate delovanje življenje navadnih dreves'lesena Okna, čeprav je, seveda, in se poveča njegova nabavna vrednost.

Na prepustnost svetlobe

Svetloba prehaja skozi steklo ni v celoti - približno 8% vidnega sevanja in se izraža in približno 2% absorbira. Z drugimi besedami, samo 90% ulici svetlobe prodre v prostor. Skozi eno-zbornica Windows je le 82%, v dveh-zbornica - 74%. Na prepustnost svetlobe pod 60% ni priporočljivo, in ne pozabite, o'se spomniš, ko naročanje steklo z nizko emisijo toplote-odsevni premaz, ki zmanjšuje pretok žarki za drugo 4-5%.

Več listov steklo se uporablja v oknu, tako, seveda, v hiši topleje, ampak še slabše je njegovo osvetlitvijo. Torej, kratek zimski dan se bo še krajši za 1-1, 5 ure v sobi, kjer sta dva dvojno zastekljena okna.

Izolacija

V mrzlo polje Zobov'povezano, da bo toplo in vroče poletno popoldne kul. Z drugimi besedami, to teploizolyatsiya prostorov iz zunanjega okolja. Oceni toplotne izolacijske lastnosti, s pomočjo t. i. zmanjšana odpornost na vročino R0np. Višja je, izolacija Okna boljša. Poleg tega je v območjih s hladnejših podnebjih je treba več, kot v območjih s toplo, da se, kot pravijo, ne ", da toplota street". Torej, za širini Moskvi je ta vrednost 0, 53 m2 * OC / W

Navadna stekla prevaja toploto več zidovja, ampak dva-krat manj konkretne in še veliko več, kot so materiali, okna škatle in zavezujoča (razen aluminija); v besedo, točno tam so večje toplotne izgube. Zanimivo je, ogrevanih prostorih, ne, hišni Ljubljenčki enojno zasteklitvijo. Izolacija Okna se povečuje, z dvema ali tremi stekla, pločevine z zračni prostor med njimi 6-20 mm Zrak, ki polni vrzeli je dober toplotni izolator. Zagotoviti določeno razdaljo med stekla, pločevine, pred obodu vzpostaviti poseben distančnik. In preprečevanje vlage hit v zračne reže, steklo skupaj z okvirjem okoli oboda izpolnite posebno mastic. Izkazalo se je "puff" načrtovanje, dobro znan kot Windows, ki je bil v široko uporabo: preprosto vstavite jo v krat, pre-tlakovanje izolacijske obloge, in okno je pripravljena!

Če bi namesto zraka v steklo "upload" hujše, ampak seveda, pregleden plina, na primer inertne, izolacija Okna je mogoče izboljšati z 15-20%. Za vsak uporabljen za ta namen plinom - argon, kripton, ksenon, žveplovega heksafluorida - tam je optimalna širina reže med listi iz stekla.

Skrb za površino

Poleg rednega čiščenja oken je tudi, potrebne za spremljanje stanja površinskih škatle in pokrova, še posebej od zunaj.

Če so narejene iz lesa, morajo biti pobarvane enkrat v 3-4 letih. Dvoslojno kombinirano polje znebite te neprijetnosti, ampak to je vredno, da 18-30% več dreves,'kamen. Če so narejeni iz aluminija, je povzročil oksida ali prašno lakiranje bo trajalo dolgo časa, in naključne praske dovolj, da izpolnite akril barve, enake barve ali brezbarven odporen lak za nohte. Če so izdelana iz PVC ali steklokomposit, pa se naslikal "v masi", ki ne zahtevajo nobenega vzdrževanja. Vendar pa v slednjem primeru, okna lahko pobarvane s prašno barvo.

Toplotne izgube skozi steklo nižje tudi risanje na steklo enega low-e nanosa; razdeljeni so v "težko" in "m'" (lahko izpolnjujejo druge pogoje: k-tla in sem nadstropje, ki zajema on-line in off-line). Odražajo toplotni tok, ki se vrti v zimskem času v prostoru in, v poletnih mesecih pa je, nasprotno, na ulici. Trde prevleke (k-nadstropje), v plast kositrov oksid debeline 0, 4-0, 6 mikronov dal kemično v procesu proizvodnje stekla sama, in m' (i nadstropje), multi-plast debeline 0, 08-0, 12 mikronov z osnovno plast srebra - v vakuumu na ready-made stekla. Menijo, da je prvi od njih je bolj odporna na vremenske vplive in se lahko uporablja z enojno zasteklitvijo. Trde prevleke vam omogoča, da prihranite prostor za 70-90% toplotnega toka incident na okno, in m'kaj je 90-96%. M'tla se uporablja le v izolacijsko steklo enota, za katero jim je, seveda, v notranjosti. Označuje eno-zbornica stekla, prevlečena s k-premaz, ki je napolnjena z, na primer, argon 4-16Ar-4k, kjer je štiri označuje debelino stekla, in slika 16 - debelina zračne reže (bilance stanja iz stekla, ki so na ulici strani).

Ne izolirno steklo dvojno ali ločeno sashes ali twin kozarec navadne ali dvojno steklo-steklo v med listov stekla 6 mm, ki ne izpolnjujejo zahteve Škarje za shranjevanje toplote. To pomeni, da pri oknu je preveč doma toplote bo šel ven.

Proizvajalci PVC Okna nadaljuj iskanje bolj učinkovite načine shranjevanja toplote: je začela proizvodnjo novih vrst stekla, kot so vakuumsko toplotno film ogledalo, ki je napolnjena s posebnimi gel namesto plina. Imajo možnost, da R0np ne manj kot 1 m2 * OC / W na nižji skupna debelina paket, zaradi, kaj lahko nadomeščajo konvencionalne stekla v obstoječih Windows. Obstajajo tudi electrochromic, ogreti in hidrofobne stekla, odstranite problem zamegljevanje in zaledenitve Windows.

Zračno propustno vlakno

Prezračevanje stanovanja so najbolj pogosto na voljo izpušno prezračevanje celotne hiše. Pretoka svežega zraka v prostor, via polje in vrata. Če želite to narediti, vsako okno, tudi če država mora opraviti zraka (če je na voljo padec tlaka DP zunaj in znotraj). Ta lastnost se imenuje prepustnost. V skladu z normativi pa ne sme presegati 6 kg/m2, * h na velikost DP = 10 PA, kar ustreza hitrosti vetra na ulici 15 km / H.

Hermetično "zavit" sodobna okna, bomo ohranijo toploto, vendar se lahko pridobite zračno propustno vlakno, dovolj, da ustvarite običajne izmenjave v sobi; kot rezultat, vlage, vlaga in plesni lahko strup v vašem življenju. Zateči k zračenje, odpiranje vrat, okna, polkna ali transoms. Vprašanje je, ali je dobro, če boste morali porabiti denar na nov operacijski sistem Windows? Ni enotnega odgovora. Če pa, nasprotno, v zaprtem oknu "podobaet" in'zdelo, prepih, to pomeni, da v nekem kraju je topel fit rolete ali transoms za kritje. Bi moral poklicati gospodarja, ki bo nastavite položaj vrtečih se delov. Mimogrede, če se takšne težave pojavijo, najpogosteje v prvih 3-4 mesecev do določenega okna ne "bom preživeti" v svojo novo luknjo.

Prepustnost zraka je mogoče upravljati, na primer z uporabo posebnih zračenih profil, perforirano elastična tesnila ali napo letve s sedežem v zgornjem delu okna.

Soundproofing

Še ena od Seine'capacious funkcije Windows zaščito pred hrupa ulice. Tako, okna z enim okvir in eno-zbornica steklo zmanjšuje raven 30-35 dB, in z dve-zbornica - na 32-40 dB. Nadaljnje povečanje zvočne izolacije je mogoče, če uporabite dve okenski okvirji: ko seznanjene, ki je najbolj pogosta v domačem stanovanjske gradnje, doseže 40 do 49 dB, medtem ko je zakonska 45-56 dB. Standard dvojno steklo 4-8-4-8-4 grehe, da zmanjšanje hrupa ulice, sam malo "abuzz", da zrak vrzeli, je bolje, da sprejme drugačen, na primer 8 in 12 mm, 8 in 16 mm, ali nastavite stekla listov stekla, različne debeline, na primer zunanjih lahko so debeline 8 mm in notranji - 4 mm Učinkovito, če bi ena od listov stekla so izdelana iz "triplex", drugo funkcijo, ki je za zmanjšanje hrupa.

Značilnosti namestitev operacijskega sistema Windows

Strokovnjaki menijo, da velika večina težav z novimi okni, ki jih povzročajo napake (zaradi lenobe ali nevednosti), ki nastajajo med namestitvijo. Za namestitev je potrebno, da pusti zračnosti med 20-30 mm zunanji obris polje in okna stenske odprtine za nadomestilo za spremembe v velikosti, ko se temperatura giblje: več razlike med koeficienti toplotnega raztezanja steno materialov in polje, večja mora biti velikost vrzeli. Toplotne izgube zaradi napačne izbire in narobe izoliranih vrzel in sosednjih del stene lahko znatno presegajo prihranke toplote celo na najbolj ultra-moderno okno enote. Da bi se temu izognili, je zapečatena in thepoisonyouth in toplih pobočjih, odpravo "hladno mostov". Drugače, okna, ko pozimi hladno potenje, na pobočjih pade kondenzata, in čez čas lahko vlažno in celo plesni.

Okno odpiranje je gladko (kot, na primer, v podoknu stene) ali četrtino, pogosto sooča prostorov. Za shranjevanje toplote v drugem primeru je bolje. Najboljši globino četrtina - 40-60 mm, z 20-30 mm, ki se bo porabil za prekrivanje vrzel, in bo ostalo kritje dela profil polje. V manjšo globino, ali v odsotnosti četrtletju so se po namestitvi operacijskega sistema Windows "graditi" ena četrtina ali ponovno ustvariti pobočju. Ko prevelika globina dodatne bar (za dreves'lesene škatle) ali posebnega ekspanzijskega oddelek (za kartonov iz PVC, aluminija ali iz steklokomposit).

Pri zamenjavi starih dreves'lesenih Oken skupaj z roletami in širina škatle 94 mm na novo z dvojno zasteklitvijo in širina škatle zadnji 60-80 mm pri namestitvi slip globoko v notranjosti prostora za 1/3 debeline stene, ki se dviguje temperatura notranje površine pobočju in škatle na 1, 5 2, 5 stopinj C.

Ko je zapiranje vrzeli pazi, da ne bi motili glavno pravilo: v prostorih pokopa morajo biti strožji od zunaj. Po polnjenju delu vrzeli izolacijsko peno iz ulice, drugi blizu pre-komprimirani tesnilni trak (PURS), in od znotraj - samolepilne Butlerova trak (kot opcija - trdno plast mastic ali silikona z napredno pečat butovonet kabel). Vendar v nobenem primeru ne bodo zapustili pena, ki služi.

Nekatera podjetja vam bo pomagal najti okno gradnje, bo izračun, saj je primerna za predlagane pogoje, in tudi jasno razvidno, da je temperatura nad distribucijo prerez profila Okna in stekla s toploto ali mraz zunaj in v prostoru, da preverite bo strniti. Vse, kar je povedal, je treba opozoriti, da v novem oknu, ki je služil dolgo. Kaj pa, če je bil brez denarja, in ne želijo redno skrbeti za njega? Pojdimo na idejo, ki je bila izražena na začetku članka. To je mogoče poenostaviti svoj načrt, omejevanje, gluhi zavezujoče ali pokrov iz enega od ozka vrata, kar je dovolj za pranje stekla zunaj. In organizacijo izmenjave zraka z zunanjim okoljem lahko "polnjenje" sesalnih ventilov. Namestite jih v steni vsaki sobi zunaj okno zaslonke. Spomnimo se, da je ta ventil ne ščiti le od hrupa ulice, ampak tudi filtri dohodni zrak. Zelo poceni in ni problema!

Oglejte si tudi informacije o kovinsko-plastičnih Oken!

Pripravite Windows na vročino. Malo sezonsko triki
Kako izbrati plastičnih Oken? O fitingi, stekla, Montaža
Nasveti za izbiro plastičnih Oken
Šest mitov o plastičnih Oken in PVC
Kaj je PVC?
Skrb za plastična Okna PVC
Montažo (vgradnja) Windows PVC
Ekstrudiranje okenski profili narejeni iz PVC
Delovanje, vzdrževanje in zračenje iz plastičnih Oken
Kaj morate vedeti o okno pobočjih?
Res poceni stroškov poceni plastičnih Oken?
Zaščitni film na steklo
Kaj je plastična Okna?
Malo zgodovine plastičnih Oken
Koliko kvadratni meter okno?
Kaj bi morali vedeti, kupec Windows?
Izberite novo okno. Kaj bi raje: les ali plastika?

Proizvodnja kovinsko-plastičnih Oken, proizvajalci Windows, proizvodnja Okna, plastična Okna, proizvodnja Okna, vrata, cena, Kijev, PVC Okna, vrata, MDF, drevesa'lesena vrata, končna pobočjih, profil, dvojno zastekljena Okna, inštalacije, poceni


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика