суббота, 29 марта 2014 г.

Plastična okna-polico, Kam'vse, drevesa'vse. Kaj morate vedeti pred nakupom 2008-11-24 11:46:13

Gradnja in rekonstrukcija.

Plastična okna-polico, Kam'vse, drevesa'vse. Kaj morate vedeti pred nakupom
2008-11-24 11:46:13

Windowsills je del, ki se nahaja v spodnjem delu okna odpiranje v vodoravni ravnini. So lahko narejene iz različnih materialov, vendar se ponavadi uporablja enak kot za izdelavo okvirjev.

Drevesa'kamniti okenski polici


Okenske police narejene iz lesa, kot so vsa drevesa'lesenih predmetov v prostoru in ustvarja občutek topline in udobje, in se nanašajo na elemente klasične zasnove. Za povečanje izraz svojih storitev, morate zagotoviti maksimalno zaščito pred vlago. Za to lesa, lakov in barv. Poleg tega ni priporočljivo polici namestitev v prostorih z visoko stopnjo vlažnosti
Izbira okna-polico. Nasveti za nego Dreves'kamniti okenski polici

Za kakovost dreves'lesene okenske police uporablja paleto žlahtnih vrst lesa - hrast, bukev, jesen, češnja, javor, kostanj, rdeči les. Obstajajo izdelki, narejeni iz bora, Sibirski macesen. V procesu proizvodnje se les suši, poliranje, površinsko obdelana z smole iz naravnih rastlinskih olj in voskov. Vosek plast daje izdelek odpornost.
Najpogostejša okno bor, hrast in bukev. Pepel je tudi priljubljena, čeprav je dražje hrast 30%, vendar je to les ohranja svojo obliko. Glede na vrstami lesa, stopnje na windowsills rastejo v naslednjem vrstnem redu: bor, bukev, hrast, jesen, kostanj, češnja.
Okno-okenske police iz matrike ceste. Za ceno proizvodov in nekateri proizvajalci proizvajajo multi-layer izdelkov, kot tudi prilepljena (širina) rešetkah. Za večjo togost plasti tako, da je vlakna lesa bil postavljen križ. Pritrjevanje se izvaja pri visokih temperaturah in pod pritiskom. Nato se na priprave se nanese zaščitni premaz (antiseptiki, kiti, laka ali barve), za zaščito materiala zaradi vlage in ULTRAVIJOLIČNO sevanje. Če je okno-polico naredili, ne da bi poškodovali tehnologije lesa je vsebnost vlage od 7-9%, površina ne crack in ohrani svojo lepoto.
Drevesa'lesene okenske police zelo občutljivo nego. Ne toliko, da navlažite z vodo, čiščenje drugih nekovinskih mineralnih izdelkov, čistil. Prah obrišite s suho ali rahlo vlažno krpo. Ko v 3-5 letih, je zaželeno, da se dajo na površini okensko polico dodatno plast laka, barve in vosek (posebni skladi).

Kam'kamniti okenski polici

Windowsills, izdelani iz umetnega kamna in keramičnih ploščic boljši od drevesa'Yana, so tople, vendar so bolj trpežne in ne zahtevajo aktivno nego. Lahko se uporablja v vseh prostorih.
Izbira okna-polico. Nasveti za nego - Kam'kamniti okenski polici

Na domačem trgu prihaja iz kamna na Kitajskem, v Grčiji, na Portugalskem, Indija, Turčija, Brazilija, Gvatemala. On prihaja, da proizvodnja v obliki plošče velike velikosti. Windowsills so že v Ukrajini.
Stroški zdravljenja je odvisna od velikosti in oblike okna-polico, in na izbrano vrsto kamna.

Kakšen kamen izbrati, če ne gre za denar

Izbira okna-polico. Nasveti za nego - Oniks
Oniks! Oniks je nepopisno lepoto! Ob prepustnost svetlobe sposobnost, uporabiti ga je mogoče za lahka okenski polici. Videti krasen in razkošno. Je preveč.
Izbira okna-polico. Nasveti za nego - Oniks

Če denarja ni tako veliko...

Najvarnejša možnost je marmor. Obstajajo lahko različne barve rešitve, zelena, rdeča, bela, črna, itd
Izbira okna-polico. Nasveti za nego - Granit okno-polico

Najmočnejši možnost - granit okno-polico. Vendar granit nevarne za zdravje'I, kot se nabira sevanja. Če se odločite za nakup granit okno-polico, obvezno'bodite prepričani, da zaprosijo za certifikat, ki priča visoko raven varnosti. Morda ni vredno tveganja...

Umetnega kamna


Zelo dobra rešitev za okensko polico. Tam je tako okenski polici veliko cenejši, in kaj se v bistvu ne razlikujejo od naravnih niti fizično niti tehnične značilnosti in estetska celo presega, saj s pomočjo različnih barv, lahko ustvarite najbolj bizarna slike, ki ne obstajajo v naravi in se ne zgodi.
Pred kratkim, windowsills izdelan iz umetnega kamna, bolj in bolj v Modi.
Izbira okna-polico. Nasveti za nego - okenske police iz umetnega kamna
Umetni kamen je sestavljen iz mineralnih polnil in polimerne smole, ki se uporabljajo kot vezivno sredstvo. To je vzdržljiv, zanesljiv in toplotno odpornega materiala.


Edina stvar, ki se razlikuje umetnega kamna, iz naravnih in zahteva bolj nežno nego kot okenske police iz naravnega kamna, ampak, če ne VTRITE abrazivnih materialov, in obrišite m'kaj krpo, ne zabodel na njega matice s kladivom, potem bo vse dobro.

Nasveti za izbiro okenske police iz kamna:

  • Pred rezervacijo se okno-polico, se morate odločiti, z barvo, ki prihajajo v podjetje in izbrati najbolj primeren kamen, ki ni bil nestcount v okras Oken in polic, kot barva plošč celo iz enega polja v različnih!.

  • Želite okensko polico niso bile dodeljene proti oknu in njene značilnosti materiala. Če Ste naročili ljubek in lahka plastična Okna, granit okno-polico, ki jim je malo verjetno, da bo dobra rešitev.
  • Manjši kamen žile, tako da je močnejši.

Plastične okenske police

Te okenske police imajo enake lastnosti kot okna PVC profilov. Izdelek je popolnoma nepremočljiva in odporen na sončno svetlobo. Zahvaljujoč multi-senat načrta, so precej močan, trd, ima dobre izolacijske lastnosti, požarno odporen in trajen.

Izbira okna-polico. Nasveti za nego - Plastična okna-polico
Navzven plastični model malo razlikuje od drugih vrst okenske police. Na sprednji strani o gladka površina je prekrita z dekorativno vzorec. Najbolj pogosto, barva navadnega lesa ali naravnega kamna. Iz mehanske poškodbe, UV svetlobo in vlago risanje zaščitene s plastjo glosa ali laka, ki zajema. Kot okenski profili, PVC okenske police razdeljen na fotoaparat.
Profile za okna, okenske police, ki so izdane po dolžini od 4050 do 6000 mm, širine 110-600 mm, debeline 18-22 mm Preprospectus ponujajo tudi različne svečke za konec obraze in povezovanje profilov.

Izbira okna-polico. Nasveti za nego - Kota plastičnih okensko polico
Plastične okenske police so nameščeni zelo enostavno in brez uporabe posebnih orodij. Vsi materiali, ki so izdelani iz PVC okenske police, so okoljski certifikati in so popolnoma neškodljiva za človeško življenje. PVC - čist in varen material, ki bi embalaže za živila.

Izdelkov iz plastičnih mas vzdrževanje. Njihovi površini nima por, kar se bakterije ne kopičijo in čiščenja, ki ne da veliko težav. Lahko uporabite katero koli detergenti, razen sredstev.

Strokovno svetovanje na izbiro, namestitev in uporabo okenskih polic

  • Pri izbiri podjetja, ki ponujajo svoje storitve, morate paziti na svoj ugled na trgu.
  • Dajanje novo okno in pustite, da staro okno-polico, mnogi so kar velika napaka. Če okensko polico", ki ni " avtohtone", je malo verjetno, da bi se izognili pomanjkljivosti in vrzeli med njimi.
  • Lastnosti materiala okna-polico, vplivajo na lastnosti njegovo namestitev. In od pismenosti slednje v veliki meri odvisno življenje okna in vrata.

  • Da se prilega v mesto in namestitev PVC okenskih polic ne zahteva posebnih orodij ali posebnih spretnosti. Rezanje okensko polico, lahko zaženete preprost videl ali sestavljanke. Po otbelivanie koncih polico mora biti pokrit z okrasnimi pokrovi in omejeno.
  • Ob vgradnji okna-polico, ki jo je treba upoštevati okno za namestitev. Za Škarje nazivna debelina zid - 640 mm Polje mora biti nameščen na področju zunanje tretjine debeline stene). Okvir okna v krajih, ki povezuje njene stene morajo biti izolirane z poliuretanska montažna pena.

  • Na rosišče (na križišču hladno in toplo okolje) so ustanovljene s kondenzacijo, ki se lahko absorbira skozi okenske police narejene iz lesa in MDF-plošče. Enako se zgodi v primeru puščanja. Če okensko polico ni mogoče ločiti od stene in ne zagotavljajo dobro toplotno izolacijo, bo zamrznitev in razčleniti.
  • Popraviti okensko polico veliko priporočamo samo montaža poliuretanske pene, ne glede na material, iz katerega so narejeni. Lepilo je slab izolator, peno, kot tudi držijo okno-polico s površino pobočju, zapolnitev praznin in hkrati služi kot odličen toplotni izolator.
  • Tehnologija vgradnjo okenskih polic vseh materialov, v bistvu enaki. Ko začnete namestitev okensko polico, je treba zaščititi površino pred mehanskimi poškodbami: zaviti valovitega kartona ali stanja pene.
  • Odstranite zaščitno embalažo, bi moral v trenutku, ko se namestitev operacije.
  • Iz okna robu polico bi bilo zelo dobro, prej nevtralni silikon tesnilo fungicide z aditivi, ki preprečujejo nastanek plesni in plesni. Po tem oknu-polico Odbor je dal v režo pod okvir in bo poravnan na drevesih'leseni svetilniki (naklon 1% na tla). V tem položaju okensko polico je omejeno. To je mogoče storiti na primer z uporabo drevesa'leseni bruskov. Določene so vraspor med zgornji sliki, pomožni Odbor leži na oknu,-polico. Pod konča bruskov kladivo v klini.
  • Samo nameščena Kam'lesene okenske police: ne nabreknejo in ne razpoka pod pritiskom spreminjanje temperature in vlažnosti.

  • Če ste okenske police narejene iz lesa ali MDF-plošče, v krajih stik s steno (pod omet na pobočje) so bili izolirani trak stanja penopropilena (polietilen). Rob polico, spadajo pod omet (običajno 25 mm iz vsake strani Odbora), zavrtite pene in po mavčni pobočja so rezati z nožem poravnan s steno. Praznino pod okensko polico enakomerno obdelane pene.
  • Celotno utrjevanje-pena - 24 ur. Po tem, svetilniki in distančniki so izbrisane in so predmet naslednjih zaključna dela.
  • Če okensko polico, ki je nameščen na ogrevanje baterije, priporočamo, da pustite presledek najmanj 10 cm med baterijo in spodnji površini polico.
  • Če na okensko polico z'pojavil površinske praske, je najbolje, da se obrnete na podjetje plastičnih Oken. Strošek je zanemarljiv, vendar je površina je dobro poljski in buff.
  • Ni vse družbe, ki sodelujejo pri namestitvi sistema Windows, da omet pobočjih, dodelava in lepota odpravljanje napak windows system. Očitno, je smiselno, da zaupa namestitev oknom in okensko polico podjetja, da se roke dela "na ključ".


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика